>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wielki powrót by dawid.400

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Może później coś dopiszę i jeszcze coś dogram, ale na razie tak.
583#
Lakeside - Kings Lynn Stars +6 2 @ 2,00 ⛔ 59-36 niepotrzebny bet
2/10
Bet365

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Króciutko bo zaraz wyjazd do Gorzowa ????
Oprócz tego typu #720 gram jeszcze takie cuś.
Peter Ljung to bardzo solidny zawodnik ostatnio w Kopenhadze zabrakło niewiele by awansować do półfinału. Przed sezonem każdy go skreślał i ogłosił najgorszym zawodnikiem GP, jednak Peter wcale taki słaby nie jest. W każdym GP solidnie walczy, dzisiaj uważam że spokojnie wykręci więcej niż 4 punkty. Dodam jeszcze że w tym roku tylko raz nie przekroczył tej linii. Zdobywał odpowiednio: 4 punkty w Auckland, 6 punktów w Goeteborgu, 5 punktów w Pradze, 6 w Lesznie i 8 w Kopenhadze. W Polskiej tzn w Grudziądzu nie zawodzi i jest jednym z lepszych zawodników I ligi. W Szwecji też solidnie. Ostatnio czyli niespełna dwa tygodnie temu wykręcił z tego co pamiętam 12 czy nawet więcej punktów. W IM Szwecji też było dobrze. Zawodnik solidny, dzisiaj spokojnie może przyjeżdżać przed takimi zawodnikami jak Zmarzlik, Lindback, Andersen, Bjarne, Harris czy Bjerre. Do tego pierwszy numer startowy, co prawda w Gorzowie 1 pole jeździe dość średnio, ale zawsze Peter pojedzie po równaniu więc pola od krawężnika w jego sytuacji będzie sprzyjające, a z 1 pola pojedzie dwa razy.
584#
Peter Ljung over 4 @ 2,10 ✅ 7
2/10
Bet365

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Sprawa punktu bonusowego w tym meczu według mnie jest ciągle otwarta. Przypomnę że w poprzednim meczu Unia pokonało Polonię 51-39 czyli 12 punktami. Jednak dzisiaj będzie o wiele inny mecz. Polonia jest bardzo mocna na swoim torze praktycznie 5 zawodników ma średnią biegową w granicach 2 na swoim torze. To pokazuje jak silna jest ta drużyna przy Sportowej. Jeśli Polonia myśli o jakiejś dobrej pozycji na koniec sezonu to takie mecze musi wygrywać może nawet z bonusami. Emil aż takim pewniakiem nie jest ale u siebie średnia 2,3 robi wrażenie. Kościecha u siebie też nie zawodzi. Tak samo jak Buczkowski który zawsze w granicach 8-10 robi. Gapiński też te 8 powinien zrobić. Juniorzy mogą spokojnie pokonać juniorów z Leszna. W Lesznie ciężko znaleźć lidera. Bo praktycznie żaden z zawodników gości nie jeździ dobrze na torze w Bydgoszczy. W poprzednich latach obecni Leszczynianie nie zdobywali za dużo punktów. Dla mnie prawdopodobnym wynikiem jest tu 50-40 a przy takim wyniku handicap wchodzi. Szkoda że nie załapałem się na handicap w Tobecie wynoszący 6,5 punktów, ale jak się śpi do południa to nie ma co się dziwić :]
585#
Polonia Bydgoszcz -8,5 - Unia Leszno 1 @ 1,72 ✅ 50-40
2/10
Tobet i Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +2
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Koko koko Derby spoko, Unia wygra w chu.. wysoko. Takie przesłanie mam na dzisiejsze spotkanie Unii Tarnów z Marmą Rzeszów. Tarnowianie to najmocniejsza drużyna Speedway Ekstraligi. Smaczku temu spotkaniu dodaje fakt że są to derby Podkarpacia. Unia ma kapitalny skład. W pierwszej parze Hancock jeden ze skuteczniejszych jeźdźców SE, jedzie w parze z Lampartem który Kuciapę, może Kilokarpiego i juniorów będzie przywoził za plecami, a jak nie to za niego wejdzie Maciek Janowski i będzie robił 5-1 z Herbim. Vaculik i Madsen to najmocniejsza para ligi, Vacul wczoraj wspaniale jeździł w Gorzowie i dzisiaj liczę na powtórkę Madsen swoje zrobi, praktycznie każdy bieg mogą wygrać 5-1. Kołodziej jest w dobrej dyspozycji. Jamróg i Janowski w juniorskim powinni wygrać 5-1. Według mnie Marma będzie miała problemy by uciułać 35 punktów. Liderem gości jest Walasek i on dzisiaj swoje zrobi, ale z liderami i z drugą parą gospodarz może przegrywać. Okoniewski u siebie pewny ale tu czego go ciężki wyjazd. Crump wczoraj w GP fatalnie, w ligach też jest słabo, na pewno nie jest pewniakiem. Kilokarpi ostatnio coś się pogubił z motorami. Kuciapa statysta. Gaschka i Sówka są gorsi od juniorów gospodarzy. Stawiam na wygraną podopiecznych Marka Cieślaka przynajmniej 20 punktami.
Drugi typ z meczu Wrocław - Toruń. Oferta słaba, ale od razu rzucił mi się w oczy fajny typ a mianowicie para Sullivan - Miedziński. Handicap tylko 0,5 pkt. tak by nie było remisu. Ryan we Wrocławiu zawsze jeździł bardzo dobrze, dzisiaj przy 6 a może nawet 7 startach jest w stanie zrobić 15 punktów. Miedziński jest bez formy, zrezygnował z Elite League by skupić się na Ekstralidze moim zdaniem jest to złe posunięcie. Jedzie w parze z Ząbikiem, ale on biegów nie będzie wygrywał. Jak będzie niekorzystny wynik to też pewnie pojedzie w taktycznej ale dzisiaj nawet przy 7 startach jak zrobi 10 punktów to będzie bardzo dużo.
586#
Unia Tarnów -18 - Marma Rzeszów 1 @ 1,90 ✅ 55-34
2/10
Sportingbet

587#
Ryan Sullivan -0,5 - Adrian Miedziński 1 @ 1,72 ⛔ 7-11
2/10
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +2
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Prawdopodobnie zagram dzisiaj tylko jeden typ. Mecz Wolves - Poole odpuszczam. Dzisiaj po bardzo długiej przerwie wracamy na agrafkę do Eastbourne. Miejscowe Orły podejmują Młoty z Thurrocka. Faworytem tego spotkania zdecydowanie są gospodarze. Tor w Eastbourne jest bardzo trudny i wymagający, popularna Agrafka sprawia sporo problemów zawodnikom mniej technicznym. Do składu orłów wraca Jonnas Kilokarpi i trzeba to jasno powiedzieć jest to przeogromne wzmocnienie, bo Fin na pewno zdobędzie więcej punktów niż koledzy którzy mogliby jechać w R/R. Na swoim torze mocny jest Dryml. Drugą parę tworzą Cam Woodward i młody Henka. Para dobrze rozumie się na tym torze, jeżdżą fajnie technicznie i są przede wszystkim szybcy. Lewis Brydger lider drużyny i pewnik do ponad 10 punktów i do jazdy w heat 15. Rezerwa mocna jedna z najmocniejszych w lidze czyli Gizatulin i Lahti. Goście znowu z R/R. Ale Karlsson na Agrafce miewa problemy i na pewno nie jest pewniakiem do wysokiej zdobyczy punktowej tzn na pewno nie będzie niepokonany. Np jak przyjechali tutaj w kwietniu zdobył tylko 6 punktów. Rok temu w barwach Wolves też nie było szału i ciężko mu się wygrywało biegi. Watt jest w gazie i tu przeważnie dobrze się spisywał. No ale dalej zaczynają się schody bo Nieminen nigdy nie pojechał tu przyzwoicie. Nilsson gdyby jechał z rezerwy to tak ale w parze z DW więc będzie tracił swój potencjał. Mear może powalczyć z rezerwą gospodarzy. A taki Birks na pewno nie odegra żadnej roli. W kwietniu młoty wygrały ale wtedy do wygranej poprowadził ich RICO. Dzisiaj nie ma opcji Orły wygrają to przynajmniej 7 punktami i zgarną 3 oczka do tabeli. Linia 5,5 według mnie jest za mała i ja bym dał w granicach 8-10.
588#
Eastbourne Eagles - 5,5 - Lakeside Hammers 1 @ 1,72 ✅ 51-39 pewunia ????
2/10
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +10
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
A jednak zdecydowałem się na typ z meczu Wolves - Poole. Gram na gospodarzy z dodatnim handicapem 4,5. Linia spora ale u Piratów pewniakiem do punktów jest tylko Holder i Harris. Reszta może zaskoczyć ale raczej nie zaskoczy na tyle by Piraci roznieśli Wilki. Andersson na pewno nie jest zawodnikiem do prowadzenia pary, dodatkowo na Monmore nigdy nie spisywał się rewelacyjnie. Kling jak zdobędzie 5 punktów to będzie bardzo dużo. Newman, Howarth, Masters ogromna niewiadoma ale raczej cudów nie powinno być. Wilki bez R/R za Woffiego a w miejsce Anglika jedzie Kennett i to jest leciutkie wzmocnienie. Lindgren jest w znakomitej formie, choć w tym roku w EL aż takiej rewelacji jak w poprzednich latach nie ma. Miśkowiak dobrze wkupił się w zespół, Proctor u siebie solidna firma. R/R za Sówkę także wzmocnienie nawet jak ta zmiana przywiezie 1 punkt :razz: Rezerwa spora zagadka bo Ingalls i Thorssell to raczej noł nejmy ale może wykorzystają atut toru a starsi koledzy podpowiedzą jak dobrać przełożenia. Pierwsza porażka Poole od 17 spotkań? całkiem możliwe, a jak typ nie wjedzie to i tak będę zadowolony bo sympatyzuję za Poole w EL.
589#
Wolverhampton Wolves +4,5 - Poole Pirates 1 @ 1,68 ⛔ 41-49 nigdy więcej przeciwko Poole ;)
2/10
Unibet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Szybko pojawia się oferta na Elitserien, więc trzeba grać już teraz bo kursy mogą pospadać. Na pierwszy ogień mecz na szczycie Dackarna podejmuje Piraternę. To będzie close match ale ze względu na dyspozycję liderów oraz własny tor faworytem są gospodarze. Dzisiaj Gwiazdy pojadą z pełną Z/Z za Warda więc dodatkowy bieg będą mieli Jonsson, Lindgren, Dudek i Jensen. Więc oni spokojnie zrobią tyle punktów co by zrobił Darcy. Z rezerwy jedzie Davidsson więc też powinien fajnie zapunktować. 3 tygodnie temu wygrali u siebie z najmocniejszą drużyną ligi Elit Vetlandą więc myślę że dzisiaj też nie powinni mieć problemów z pokonaniem Piratów. Motala w pełnym zestawieniu, jednak nie pewny jest występ Przemka Pawlickiego który poobijał się w jakiś zawodach młodzieżowych. Jeśli nie pojedzie to strata ogromna. Hancock w tym roku ma słabsze momenty w Elitserien i jeśli dzisiaj taki dzień nastąpi to dostaną srogie lanie. Holder niby szybki, ale w tej Szwedzkiej brakuje punktów by nazywać go liderem. Piotruś Pawlicki powalczy z Davidssonem na rezerwie ale raczej nie powinien go pokonać. Ogólnie kadrowo Dackarna wygląda lepiej w tym spotkaniu i to w ich wygraną za lokuję dzisiaj swoje pieniądze.
Drugi typ też z tego meczu to over punktowy Maćka Janowskiego, Magic jest w dobrej formie, sprzętowo też widać sporą poprawę. W Polsce jest liderem Unii Tarnów, w Szwecji raczej nie zawodzi chociaż jak dotychczas szału nie ma. Jednak dzisiaj jedzie w parze z Sundstroemem więc to on będzie liderem tej pary. Przed rokiem w Mallili wywalczył 10 punktów. Dzisiaj liczę na podobny rezultat, tym bardziej że Maciek walczy o miejsce w składzie na DPŚ który odbędzie się w Szwecji więc będzie chciał pokazać się z jak najlepszej strony trenerowi Cieślakowi. 7 punktów to Maciek powinien spokojnie w 4 biegach zrobić.
590#
Dackarna Malilla - Piraterna Motala 1 @ 1,72 ✅ 55-35
3/10
Unibet

591#
Maciek Janowski over 6,5 @ 1,85 ⛔ 2 ale zwalił mecz :-(
2/10
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +12
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Po analizy zapraszam do działu kolarstwo, typy można śmiało pobierać :razz:

kupon#
Team Sky Procycling - Radioshack-Nissan Trek 1 @ 1,95
2/10
Unibet

kupon#
Bradley Wiggins Wygra etap na Tour de France @ 1,65
1/10
Unibet

kupon#
Ilu będzie liderów klasyfikacji generalnej Under 5,5 @ 1,75
1/10
Sportingbet

kupon#
Denis Menchov - Vincenzo Nibali 2 @ 1,95
1/10
Tobet

kupon#
Maxime Monfort TOP 10 @ 15,00
0,5/10
Sportingbet

kupon#
Rein Taaramae TOP 10 @ 9,00
0,5/10
Sportingbet

kupon#
Wygra Prolog? Bradley Wiggins @ 7,50
1/10
Unibet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Niezła bryndza z ofertą na dzisiejszą EL. SB to już chyba ogólnie zlewa ciepłym moczem i nie wystawia w ogóle oferty. Gram jeden typ, kurs na wygraną Panter mnie nawet zadowala. U siebie jest to bardzo mocna drużyna dzisiaj jadą bez Buczkowskiego za którego jest R/R, wydaje mi się że w ramach tej rezerwy nie mogą jechać Bjerre i Sundstroem, reszta chyba może. MJJ jest w doskonałej formie, Bjerre też zaczyna jeździć na normalnym poziomie. Linus w parze z Jensenem może wygrywać po 5-1. Allen u siebie solidność na te 10 punktów. Rezerwa nawet niezła bo Lawson i Kościuch powinni wygrywać z rezerwą gości. Goście to głównie 3 liderów. Harris, Kennett i Nicholls. Jeśli do tego pierwszego nie ma się o co przyczepić to do Edka i Scotta można bo są bardzo nierówni a Hot Scott wraca po kontuzji, poważnej kontuzji. R/R za Summersa osłabienie, Larsen średnio jeździ na tym torze i za dużo nie zwojuje. Roynon i Bager poniżej oczekiwań w tym sezonie. Dla mnie wygrana Panter, zdaje się że nawet za 3 punkty czyli 7 oczkami. Ale zagram bez ryzyka czysty win, kurs w Unibecie na ten typ przyzwoity.
592#
Peterborough Panthers - Coventry Bees 1 @ 1,40 ✅ 49-41 gitara :razz:
3/10
Unibet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Kogoś za przeproszeniem &quot;*****ało&quot; dać taki kurs na Poole. Ja uważam że Piraci wygrają ten mecz dlaczego. Po pierwsze w Kings Lynn nie jedzie Mads Korneliussen a to ogromna strata za niego R/R. Nie jedzie Wolbert, nie jedzie też Wolbert. Gwiazdy na tych osłabieniach tracą 50% swojej siły, bo Mads te 10 by zrobił, Wolbert z rezerwy tak samo koło 10 by wykręcił a Howe te 3 oczka by dorzucił. Janowski ostatnio cieniuje i to feste. Nermark w Anglii nigdy się nie spuszcza a Iversen no ok Iversen poza zasięgiem ale z drugiej strony cały czas nie będzie wygrywał. Poole wygra ten mecz bo jedzie za Warda Watt który w tym roku z Młotamy wywalczył tu 15 punktów. Jedzie za Miedziaka Mroczka i on z Asami wywalczył 10 punktów. Do tego za Anderssona jest R/R i mogą jechać wszyscy oprócz Watta i Holdera więc wzmocnienie. Jest też Kling który te 4 zrobi. Lindgren rok temu z Wolves tu jeździł bardzo ładnie i liczę na powtórkę. Howarth może coś dorzuci i oni ten mecz wygrają. Handicap dodatni na Poole i to jeszcze 7 to jest śmiech na sali. A kurs ponad 4 na wygraną to ogromne value.
593#
Kings Lynn Stars - Poole Pirates +7 2 @ 1,85 ⛔ 49-41 ???? HE HE HE
4/10
Tobet

594#
Kings Lynn Stars - Poole Pirates 2 @ 4,20 ⛔ 49-41
2/10
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +17
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Nie spodziewałem się takiego kursu na Wilki. Do składu Wolverhampton wraca Woffinden i jest to spore wzmocnienie bo na R/R za dużo pożytku Wilki nie miały. Teraz jest dwóch liderów z prawdziwego zdarzenia, Fredka i Woffi. Lindgren jest w dobrej formie i choć ostatnio w Anglii nie zachwyca to dzisiaj powinno być bardzo dobrze. Szwed jedzie w parze z Proctorem i to będzie spora siła uderzenia ze strony gospodarzy. Druga para Miśkowiak i Wells, Robert ostatnio pojechał słabiej w EL ale wcześniejsze mecze pokazały że stać go na wynik w granicach 10 punktów. Wells rewelacja sezonu, szkoda że przesunięty z rezerwy bo by dzisiaj solidnie zapunktował, ale jadą z 4 też te 7 zrobi. Woffi tak jak pisałem po kontuzji pewnie wzmocni team, ale z drugiej strony cudów nie można się spodziewać. Z rezerwy jedzie Kus i Thorsell i będzie dobrze, byle tylko zdobyli tyle samo punków co rezerwa gości. Brummies nawet mocni w tym roku ale raczej u siebie. Bjarne na pewno nie zachwyca i nie punktuje tak jak powinien. Smolinski niezły u siebie na wyjazdach sinusoida może ale kto wie kiedy odpali. King i Barker mocna para ale dzisiaj jest z kim przegrywać. Ułamek po słabym początku w EL ostatnio zaczyna jeździć na dobrym poziomie. Rezerwa porównywalna, Piszcz jest słaby ale taki Auty to chyba najlepszy rezerwowy w dzisiejszym dniu. Według mnie wygrają Wilki, będzie ciasno ale wygrają 4-6 punktami.
599#
Wolverhampton Wolves - Birmingham Brummies 1 @ 1,74 ✅ 49-41
2/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dawno się tu nie udzielałem :razz: siatkówki też nie grałem ale wyniki i grę wszystkich zespołów bacznie obserwowałem. Gram jutro na Polaków, Brazylia to już nie ta Brazylia co za dawnych lat, teraz ciężko będzie im nawet o medal. Dzisiaj z Kubą grali fatalnie, co prawda nie widziałem całego meczu, ale z tego co widziałem to z tej mąki chleba nie będzie. O ile rozgrywający i środkowi grają na dobrym poziomie to skrzydła są bardzo słabe. Jedynie Murillo w teorii, bo dzisiaj grał słabo coś tam powinien prezentować. Dante co raz starszy i lepszy już nie będzie. Vissotto miał problemy ze zdrowiem i drużyny nie pociągnie, a zastępujący go Wallace mnie kompletnie nie przekonuje i uważam że jest przeciętnym zawodnikiem. My mamy kapitalny skład, szeroka ławka i to wszystko przemawia za Polską w jutrzejszym meczu. W eliminacjach do LŚ Polacy jechali Brazylię jak przysłowiową burą s. Jeszcze raz to powtórzę Brazylia nic nie gra i jutro zobaczymy drugą porażkę Kanarków na tym turnieju.
603#
Brazylia - Polska 2 @ 2,00 ✅ 2-3 brawo *****
2/10
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +3
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Lider kontra przedostatnia drużyna. Faworytem są gospodarze który najprawdopodobniej wystąpią w pełnym zestawieniu. Jest lider Jonsson a on na zapleczu Elitserien wygrywa wszystko. Simon Gustafsson też nie zawodzi. Korneliussen też spora solidność. Lahti ma sezon życia, szczególnie w Anglii. Młode wilczki z rezerwy i też pewnie kilka oczek przywiozą. Goście może na papierze wyglądają dobrze, ale na wyjazdach w tym roku jeżdżą słabo. Lindbaeck w tym sezonie nie jest w najlepszej dyspozycji. Sundstroem swoje wozi ale dzisiaj ma z kim przegrywać. Alden według mnie on powinien być dzisiaj ich liderem. Reszta raczej nie dobędzie dużej ilości punktów. Kurs na wygraną Rospiggarny bardzo przyzwoity i sobie zagram.
606#
Rospiggarna - Masarna 1 @ 1,40 ✅ 47-43
3/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dwa mecze w Anglii, jednak spotkanie Swindon - Lakeside odpuszczam bo tam jest za dużo niewiadomych. Gram dwa typy z meczy Brummies - Bees. Faworytem przynajmniej dla mnie są gospodarze. Szkoda że nie jedzie Barker bo wtedy bym pograł mocniej. Ale jadą za to z R/R za Ashworda za którego dodatkowy start ma Smolinski, Auty, później zmiana zwykła w której pojedzie Auty więc nie powinno być źle. Niedźwiadki z Birmingham to drużyna swojego toru, w tym roku spisują się bardzo przyzwoicie. Ułamek złapał niezłą formę i w Anglii nie zawodzi. Bjarne ostatnio słabiej ale dzisiaj będzie miał mobilizację po tym jak trener go zwolnił z jazdy po 3 biegach. Smolinski u siebie solidny, nawet bardzo i to od niego zależy czy dzisiaj wygra drużyna gospodarzy. King swoje zrobi. Piszcz też powinien jakieś punkty dołożyć, bo ostatnio miał dobre starty ale na trasie silnik nie jechał, więc może znalazł jakieś rozwiązanie. Goście są rozczarowaniem sezonu. Mając taki skład jeżdżą fatalnie, ostatnio fartem wygrali z Kings Lynn. Dzisiaj jedzie Nicholls co dla mnie jest sporym hazardem bo on na bank nie jest w pełni sił po kontuzji. Harris to chyba jeden pewniak drużyny. Kennett bardzo nierówny w tym roku, Larsen zaczyna dość ciekawie jeździć i on może też kilka punktów na kulać. R/R za Summersa to raczej osłabienie. Rezerwa słabsza od rezerwy gospodarzy. Dla mnie wygrana Brummies. Drugi typ miał iść na over Smolinskiego ale jednak odpuszczam bo jest zagrożenie w pozytywnym znaczeniu dla Brummies że pojedzie Barker więc nie ma co kusić losu. Wygrana Miśków dzisiaj mnie tylko interesuje.
607#
Birmingham Brummies - Coventry Bees 1 @ 1,74 ✅ 46-44 HE HE HE :cool:
2/10
Sportingbet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom