>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wielki powrót by dawid.400

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Czekałem na ofertę u wszystkich bukmacherów, liczyłem że gdzieś handicap będzie niższy jednak nic z tego, dobrze że chociaż kurs się utrzymał. Dla mnie Leszno jest zdecydowanym faworytem tego meczu. Po pierwsze mają bardzo wyrównany skład. W dobrej formie są Przemek Pawlicki i Damian Baliński. Na Smoku nie zawodzi Pavlic i leszczyńska młodzież. Batchelor ostatnio ustabilizował formę i widać że jest solidnie punktującym zawodnikiem. Do składu gości wraca Dudek ale to raczej im nie pomoże. Protasiewicz w tym roku na wyjazdach jeździ bardzo słabo. Jonsson też nie będzie wszystkiego wygrywał. Po Jankowskim nie spodziewam się niczego bo to nie jest zawodnik na E-ligę. Para Holta i Loktajew bardzo nieregularna i na trudnym torze jaki będzie w Lesznie oni sobie nie poradzą. Ja typuję wynik w granicach 50-40 dla miejscowych.
689#
Unia Leszno -6 - Falubaz Zielona Góra 1 @ 1,72 ⛔ 39-51 co ci dowcipnisie z Leszna
2/10
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +1
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Zdaję sobie sprawę że Swindon jest mocne u siebie ale ez jaj. Gdzie 7,5 handicap w stronę Poole. Ward i Holder są w mega formie i oni dzisiaj przegrywać nie będą. Kasprzak też dobrze powinien się zaprezentować. Jedno jest pewne liderów o wiele lepszych mają goście. Do tego w gazie jest Andersson a i Kling potrafi odpalić. Rezerwa słabsza ale Ekloef i Masters to tak nieobliczalni zawodnicy że w każdej chwili mogą odpalić. Gospodarze mocni ale nie aż tak by wygrać 8 punktami z Poole. Andersen nie będzie wygrywał z liderami gości. Mocniejsza rezerwa bo Lampart i Morris potrafią jeździć na Wyspach. Ale pozostali zawodnicy z pozycji 1-5 to rzemieślnicy, Doyle, Kildemand, Stead czy Batchelor mogą zrobić dosłownie wszystko, ale przy takich rywalach maksa od nich nie oczekuję. Dla mnie nawet wygrana Poole wchodzi tutaj w grę ale nie będę już świrował i pobieram ten zacny handicap 7,5 punktów.
691#
Swindon Robins - Poole Pirates +7,5 2 @ 2,00 ⛔ 49-41

2/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Też za duża linia według mnie. Lakeside ma mocny zespół. PK, Watt raczej nie zawodzą na wyspach. Dla Davidssona EL to główne źródło dochodu w tym roku więc musie się spinać. Druga linia mocna bo Nilsson i Nieminen potrafią jeździć. Rezerwa w tym meczu porównywalna więc handicap aż 11,5 punktów to sporo tym bardziej że są dwa jokery a w ramach tej rezerwy u młotów ma kto jechać za 6 punktów. Gospodarze mocni ale dzisiaj bez Allena za którego dodatkowy bieg ma tylko Buczkowski i rezerwowi więc słabo. MJJ i Linus są w mega formie ale dzisiaj też jest z kim przegrywać. Bjerre też nie jest nie wiadomo jakim zawodnikiem. Rezerw może lekko po stronie panter bo Kościuch potrafi solidnie zapunktować. Jednak tak jak mówię dla mnie ten handicap jest za duży.

692#
Peterborough Panthers - Lakeside Hammers +11,5 2 @ 2,00 ⛔ 61-32 ????

2/10
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +1
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Nie wiem kto ma punktować w Coventry, dzisiaj nie jedzie Harris a za niego jako gość jedzie.. jakiś Henry. Do tego za Nichollsa jest R/R. Więc w praktyce oznacza to że dwóch liderów i tak słabej na wyjazdach drużyny nie jedzie. Sam Kennett nic nie zrobi, bo Larsen na wyjazdach jest słaby. Summers to też raczej zawodnik swojego toru. Rezerwa słaba, bo Szczepaniak dzisiaj nic nie zdziała. Gospodarze raczej bez dziur. W pierwszej parze Bjarne i Auty powinni ładnie ładować gości, druga para King i Barker też praktycznie powinna wszystko wygrywać. Ułamek jest w dobrej formie. A rezerwa jest o wiele lepsza niż gości bo Smoliński dzisiaj ok 10 punktów zrobi, a Covatti na GP w Terenzano pokazał się z bardzo dobrej strony, potrafi walczyć i z takimi ogórkami może dzisiaj wygrywać. Dla mnie wygrana Niedźwiadków z Birmingham ok 16 punktami.
694#
Birmingham Brummies - 11,5 - Coventry Bees 1 @ 1,80 ⛔ 49-41 pizdeczki ????
2/10
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +12
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Nie znam typa z którym jest zestawiony Seba. Spojrzałem w jego wyniki w PL i są niezłe, ale dzisiaj według mnie jest najgorszym rezerwowym w całej stawce. Covatti go powinien spokojnie objeżdżać, Smoła u siebie jest dobry, a Szczepaniak też nie powinien mu ustępować. Seba jest w niezłej formie. Poniżej pewnego poziomu nie schodzi i po dość niepewnym początku teraz jest zdecydowanym liderem drużyny, na torze w Birmingham czuje się dobrze. Co potwierdza wynikami. Dzisiaj powinien pojechać 5 razy,a Australijczyk jak 4 razy pojawi się na torze to będzie dobrze. Handicap co prawda duży, ale spokojnie do pokrycia dla zawodnika Sparty Wrocław.
695#
Sebastian Ułamek -5,5 - Rohan Tungate 1 @ 1,75 ⛔ 2-1 Seba ????
2/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Analizy w dziale kolarstwo

696#
Zwycięzca pierwszego etapu? Orica Greenedge @ 15,00 ⛔ 13 miejsce :zoltakartka:
0,5/10
Tobet

697#
Astana - Team Saxo Bank Tinkoff Bank 2 @ 1,85 ✅ 10-7
1,5/10
Sportingbet

698#
Movistar Team - Liquigas-Cannondale 1 @ 1,526 ✅ 1-14
1,5/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dzisiaj krótko, gram na drużyny które mają jeszcze szanse na awans do TAP4. Toruń powinien spokojnie objechać słabą drużynę z Gdańska, tam praktycznie oprócz Pedersena nie ma kto punktować. W ekipie z Torunia mocno liczę na Warda który tor zna doskonale bo przecież jeździł w barwach drużyny z Gdańska. Do tego Holder i Sullivan powinni solidnie zapunktować. Rośnie forma Miedzińskiego, co prawda nie wierzę w powtórkę z Szwecji i komplet 15 punktów ale ok dwucyfrowego wyniku może się zakręcić. Juniorzy wyglądają nieźle oby zrobili tylko tyle co zrobi juniorka z Gdańska i będzie gitara.
Unia Leszno zrobi pewnie kopę po jaja i Rzeszowianie nie istnieją. Do tego bez szans na awans i spadek więc będą zbijali średnie. Nawet jeśli mecz będzie &#39;normalny&#39; to i tak Leszno powinno zrobić ten handicap. Bardzo mocna juniorka powinna załatwić 3/4 tego handicapu. Ballon i Troy na swoim torze powinni ładnie wozić gości. Przemek w formie, Jura na Smoku raczej nie zawodzi. Ja tu widzę 55-35 dla miejscowych byków.
702#
Unia Leszno -10,5 - Marma Rzeszów 1 @ 1,85 ✅ 53-37
Wybrzeże Gdańsk - Unibax Toruń 2 @ 1,35 ✅ 43-46
2,5/10
Betsafe

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Analizy w dziale

703#
Igor Anton - Juan José Cobo 1 @ 1,45 ✅ 12-22
1/10
Tobet

704#
Alberto Contador - Christopher Froome 1 @ 1,65 ⛔ 4-3 Czuję się jak &quot;dziwka po gang bangu&quot;
1/10
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +6
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Analizy w dziale
Oczywiście jutro jeszcze coś dorzucę z STS-u bo pewnie znowu walną jakiegoś babola.

706#
Kevin Seeldrayers - Przemyslaw Niemiec 2 @ 1,75 ✅ 20-11
1/10
Sportingbet

707#
Eros Capecchi - Nicholas Roche 2 @ 1,85 ✅ ??-5 była czujka :razz:
1/10
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +13
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Krótko gram na dwóch liderów Falubazu. Pussy jest w formie w Szwecji nie zawodzi i jest liderem, jedzie w parze z Ryszardem więc punktów nie będzie tracił. Czorny jedzie z Andersenem i to jest zawsze Andersen bardzo nieobliczalny. Do tego Antonio z 2 więc ma gorzej. AJ z Wardem, Szwed jest w formie w chyba każdym meczu ligowym zdobył więcej punktów niż Darcy, dzisiaj nie powinno to się zmienić.
708#
Piotr Protasiewicz - Antonio Lindback 1 @ 1,60 ✅ 9-9 betsafe :*
2/10
Betsafe

709#
Andreas Jonsson - Darky Ward 1 @ 1,65 ✅ 8-8
2/10
Betsafe

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom