>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Wielki powrót by dawid.400

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Najprawdopodobniej tylko jeden bet w tym tygodniu na Serie A. Wybieram spotkanie na szczycie pomiędzy Modeną a Trentino. Casa od początku sezonu spisuje się rewelacyjnie, więc nie dziwne że jest liderem po 5 kolejkach. Skład bardzo fajnie wzmocniony przed sezonem bo przyszedł z Trentino Andrea Sala i Matteo Martino z Maceraty. Jeśli dołożymy do tego zawodników którzy byli już w tym zespole czyli Kooy, Anderson, Esko czy Denisa Angela mamy zespół kompletny. Chociaż ostatni mecz z Padova nie był spacerkiem i pokazał że jeszcze sporo jest do poprawienia. Dobrze funkcjonuje środek i to jest spory atut tego zespołu. Do tego mocna zagrywka. Trentino idzie w tym sezonie jak burza oprócz meczu z Maceratą ;), jedno trofeum już zdobyli i teraz można się skupić na lidze. Grali również w środku tygodnia w LM oczywiście wygrali łatwo i przyjemnie 3-0. Trener Stojczew sporo rotuje składem, ale czemu się dziwić skoro ma nie tylko pierwszą 6 mocna ale i rezerwy, więc o zmęczeniu nie może być mowy. Mecz na pewno potraktują poważnie, zresztą jak każdy, ale nie wolno pozwolić by rywale na początku sezonu odskoczyli w tabeli. Moim zdaniem wygrają ten mecz w stosunku 3-1 i zgarną komplet punktów.
114#
Casa Modena - Trentino 2 @ 1,431 ✅ 0-3 miazga :cool:
1/10
Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +8
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Długo zastawiałem się komu dać najwięcej szans na ugranie jednego seta, z pośród Politechniki, Delecty, Częstochowy czy Fartu, wybrałem tą ostatnią drużynę. Fart ma potencjał by grać lepiej niż dotychczas. Grają we własnej hali więc powinno to pomóc. W ostatnim meczu z Bydgoszczą się ośmieszyli, tak słabej gry dawno nie widziałem. Kiepsko grał Buszek, grę ciągnął Kapfer i momentami Nilsson ale i on dostawał często czapy. Jastrzębski z kolei uporał się z tydzień temu Delectą 3-2. Mecz do łatwych nie należał i widać że jeszcze jest sporo do poprawienia. Chyba zbyt często zastoje mają skrzydłowi więc w tym upatruję dzisiaj szansy Farta na ugranie chociaż jednego seta. Mecz powinien być pod dyktando Jastrzębian, ale jak przyjdzie moment słabości to Fart moim zdaniem wykorzysta.
115#
Fart Kielce +2,5 - Jastrzębski Węgiel 1 @ 1,649 ✅ 3-1 łoo jaki wynik
1/10
Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +9
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Mam nadzieję że korzystacie z typów :razz::cool:
Chciałem dać już sobie spokój w ten weekend z graniem Serie A, ale jest czujka więc gram. Spotkanie pomiędzy Latiną a Piacenzą. Faworyta tego spotkania ciężko wskazać, bo Piacenza w końcu musi się przełamać, bo jak na razie gra żenująco słabo mając taki skład. A Latina ten sezon zaczęła jak rok temu, czyli od zwycięstw lub minimalnych porażek i przez to znajduje się na 6 miejscu. Z oferty wybrałem over punktowy, myślę, ba jestem tego pewien że żadna z drużyn nie wygra tego meczu 3-0. Cztery sety to minimum ile jutro ujrzymy w Latinie, a sety w mojej ocenie będą bardzo wyrównane. Zlatanov, Nikolov, Papi powinni seta przynajmniej ugrać, a Latina na własnej hali 3-0 na pewno nie przegra. Liczę na dobry występ Kuby Jarosza jeśli pojawi się oczywiście na parkiecie. A jak nie to Troy będzie liderem miejscowych i wygrają 3-2 po ciężkim boju.
116#
Andreoli Latina - CoprAtlantide Piacenza Over 185,5 @ 1,85 ✅ 220 (3-2) bajka, nawet DW trafione ;)
1/10
unibet

Otrzymane punkty reputacji: +13
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Czas na podsumowanie, tak jak zakładałem na początku jest to podsumowanie całej gry, nie tego miesiąca. Tak jak planowałem na półmetku miesiąca kiedy robiłem statystyki chciałem osiągnąć w najbliższym czasie yield na poziomie 10% udało się jak na zawołanie z czego jestem zadowolony. Zdecydowanie poprawiłem skuteczność gry bo prawie 70% skuteczność bardzo cieszy. Ostatnio przyczepiła się seria 8 trafionych z rzędu i nie chce się odczepić :cool: Ale na to też nie będę narzekał. To chyba wszystko, dzięki za miłe słowa na PW i punkty reputacji, motywuje mnie to do jeszcze większej pracy ;) Dla tych co odwiedzają temat ???? Pozdro
Podane Kupony: 116
Trafione Kupony: 68
Zwroty: 5
Zainwestowane: 126,50j
Wygrane: 139,239j
Zysk: 12,739j
Yield: 10,07%

Żużel: 33/59 w tym 4 zwroty
Kolarstwo: 2/4
Siatkówka: 31/43
Piłka Nożna: 3/10 w tym 1 zwrot

Otrzymane punkty reputacji: +15
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Spóźniłem się bo można było łapać kursy na poziomie 1,5, ale i po ~1,4 jaki oferuje Pinnacle pobiorę wstępnie chciałem grać ujemy handicap w stronę Trento, ale nie będę kusił losu. Finał Superpucharu Włoch, faworytem jest oczywiście Trentino które od początku sezonu jest w rewelacyjnej dyspozycji. Trener Stojczew zapowiada i obiecuje że zrobią wszystko aby ten Superpuchar wygrać. Oglądałem ostatni mecz Trentino z Modeną i cóż, gra była rewelacyjna. Wszystko funkcjonowało jak należy, a zawodnicy co jest najważniejsze cieszyli się grą i każdy punkt zdobywali z ogromną łatwością. Fantastycznie funkcjonują skrzydła, Kazijski, Juantorena i Stokr ostatnio grają bardzo skutecznie w ataku. A Ci pierwsi dwaj nie dość że grają na wysokim procencie w ataku to jeszcze rewelacyjnie trzymają przyjęcie. Podoba mi się gra środkowego Djurica, świetna zagrywka i bardzo agresywne ataki, to lubię. Cuneo przed sezonem poważnie się osłabiło i to teraz wychodzi. Ngapeth wyraźnie nie spełnia roli jaką mu powierzono po odejściu Parodiego. Kompletnie nie trzyma przyjęcia, a ataku jest pozytywnie ale na pozycji przyjmującego priorytetem jest przyjęcie czego młody Francuz nie ma. Wcale się nie zdziwię jak obok Wajsmansa który notabene też ostatnio nie jest w najwyższej formie, na przyjęciu wyjdzie Patriarca. Vissotto fajnie gra i widać że już pomału dogaduje się z Grbicem. W ataku prawdę mówiąc jedynym pewniakiem jest Mastrangelo, świetny zawodnik i znakomity duch zespołu, jednak moim zdaniem to zbyt mało na świetnie funkcjonującą ekipę z Trydentu.

117#
Itas Diatec Trentino - Bre Banca Lannutti Cuneo 1 @ 1,415 ✅ 3-1

1,5/10

Otrzymane punkty reputacji: +22
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Z powodów osobistych zamykam tymczasowo temat. Mam nadzieję że jak wrócę będę nadal w tym dziale.

Siema :-|

MT proszę zamknąć temat :-|

Otrzymane punkty reputacji: +13
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Siema, kambek ????

Od dawna nic nie grałem nawet nie śledziłem zbytnio wyników (oprócz biathlonu) także muszę najpierw wszystko ogarnąc. Sporty zimowe ruszyły pełną parą więc postaram się wrócić do podawania typów.

Zachęcam ponownie do śledzenia tematu wkrótce pierwsze typy z siatkówki i sportów zimowych a jakże by inaczej ;)

pozdro :razz:

Otrzymane punkty reputacji: +10
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Jutro kolejne zmagania biathlonowe w Hochfilzen, sprint mężczyzn. Z oferty wybrałem jeden typ który podaję również na forum, a mianowicie pojedynek Martena Fourcade z Ole Einarem Bjorndalenem. Moim zdaniem zdecydowanym faworytem tego pojedynku jest Francuz. Bo po pierwsze lepiej biega co jest szalenie istotne i na strzelnicy jest pewniejszy niż bardziej doświadczony Norweg. W ostatni weekend co prawda Fourcade na strzelnicy popełniał masę błędów ale biegowo był dobry, na pewno lepszy niż OEB. Porównując wyniki z tego sezonu w sprintach to tak: w Ostersund Martę był czwarty z 1 pudłem na strzelnicy, a Ole dziewiąty również z 1 pudłem na strzelnicy biegowo Norweg stracił aż 36 sekund czyli dużo. w ubiegły weekend Ole był 19 z 1 pudłem na strzelnicy a Martę 22 z dwoma pudłami a czas jaki ich różnił to tylko 8 sekund więc znów biegowo pokazał kto jest lepszy. Myślę że obecna forma obu zawodników pozwala na to by Francuz popełnił nawet o jeden więcej błąd na strzelnicy a i tak upora się z OEB. Dodam również że Tobet na to samo zdarzenie &quot;płaci&quot; tylko @1,47 w stronę Francuza.
118#
Martin Fourcade - Ole Einar Bjørndalen 1 @ 1,60 ✅ 2-15 easy :cool:
1/10
Unibet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Kambek udany, seria 10 rzędu wygranych bardzo mi się podoba mam nadzieję że skorzystaliście z pierwszego typu biathlonowego. ;)
Na jutro oprócz biathlonu pań zdecydowałem się zagrać jedno spotkanie z Plus Ligi mężczyzn. A mianowicie pojedynek pomiędzy Delectą Bydgoszcz a Tytanem Częstochowa. To druga kolejka po przerwie spowodowanej Pucharem Świata, w pierwszej siatkarze z Bydgoszczy ulegli co prawda Resovii w Rzeszowie 3-1 ale ich gra nie była zła. Fajnie grał Dawid Konarski, świetnie przyjęcie niestety trzymał tylko Antiga. A Resovia pocelowała zagrywką w Michała Dębca który łagodnie mówiąc nie miał najlepszego dnia i stąd wygrana gospodarzy. Trener Makowski ma do dyspozycji pełen skład, Bydgoszczanie posiadają bardzo mocną ławkę rezerwowych co jest bardzo istotnym elementem. Częstochowianie ośmieszyli się w ostatnim spotkaniu gdzie przy prowadzeniu 2-0 i 24-18 w 3 secie przegrali cały mecz 3-2 :!: Sytuacja niezbyt często spotykana ale taka właśnie jest drużyna prowadzona przez trenera Kardosa - nieobliczalna. Mogą grać rewelacyjnie do pewnego momentu a później grają taką tragedię że płakać się chce. W meczu ze wspomnianą Politechniką słabo zagrał Janeczek. A jeżeli jeden z trzech skrzydłowych tej drużyna zagra słabo to o zwycięstwie mogą pomarzyć. Ostatnio dobrze Murek i Gierczyński fajnie szóstą strefą kilkakrotnie pograli ale moim zdaniem nie mają odpowiedniej siły w ataku by pokonać dobrze wyglądającą drużynę z Bydgoszczy. Kurs na kolana nie powala ale mnie satysfakcjonuje.
119#
Delecta Bydgoszcz - Tytan AZS Częstochowa 1 @ 1,42 ✅ 3-0 dobre i to ;)
1/10
unibet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Trudna oferta na biathlon pań i ciężko na coś się zdecydować dwa pojedynki chodziły mi po głowie pierwszy to Pałka-Cyl a drugi Makarainen-Ekholm. Ostatecznie wybrałem ten drugi. Może zacznę od pogody, dzisiaj mają być podobne warunki jak wczoraj czyli śnieg i średnio wiejący wiatr. Dlatego też gram na Makarainen która nie tylko znakomicie biega ale również na strzelnicy radzi sobie dobrze. Ekholm jak na razie dobrze spisuje się tylko na strzelnicy biegowo zdecydowanie odstaje od najlepszych zawodniczek. Przy doskonałym biegu Kasi to nawet dwa błędy więcej na strzelnicy niż Heleny mogą dać wygraną w tym pojedynku. W dwóch sprintach które odbyły się w tym roku to tak: W Ostersund Makarainen była trzecia z dwoma pudłami na strzelnicy :!: A szwedka dopiero 25 z 3 błędami na strzelnicy biegowo Ekholm straciła ok. 50 sekund czyli sporo. W ubiegły weekend w Hochfilzen Kasia była 2 z jednym błędem na strzelnicy a Ekholm 4 która na strzelnicy była bezbłędna a i tak straciła blisko 10 sekund. Czyli patrząc na sam bieg to ok 35 sekund straty Szwedki do Finki. Reasumując jeśli Makarainen nie zwali kompletnie strzelania jak to nieraz czyni to nie powinna mieć problemu z pokonaniem Ekholm.
120#
Kaisa Mäkäräinen - Helena Ekholm 1 @ 1,50 ⛔ 9-3
1/10
betsafe

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Ciężka oferta na biathlon mężczyzn. Jednak jeden typ rzucił mi się w oczy a mianowicie pojedynek pomiędzy Simonem Fourcade a Jakovem Fakiem. Kurs jaki daje Tobet zadowalający. W czwartkowym biegu sprinterskim obaj na strzelnicy byli bezbłędni jednak w jutrzejszym biegu Fourcade wystartuje o 6 sekund przed Fakiem. Przewaga minimalna można nawet powiedzieć że zerowa. Jutro przede wszystkim będzie się liczyło strzelanie, a w tym aspekcie w mojej ocenie lepszy jest Fourcade. Biegowo obaj panowie porównywalni - średniacy. Pogoda jutro biathlonistów nie będzie rozpieszczała będą opady śniegu oraz dość silnie wiejący wiatr zresztą do czego już się przyzwyczailiśmy w Hochfilzen. Liczę jutro na dobre strzelanie &quot;starszego brata młodszego&quot; jak to mówią komentatorzy Eurosportu o braciach, a Jakov potrafi nie raz zepsuć solidnie strzelanie i na to jutro liczę. Mam nadzieję że jutro po biegu nie będę powtarzał &quot;What the Fak&quot; :cool: Będzie dobrze ;)
121#
Simon Fourcade - Jakov Fak 1 @ 2,03 ✅ 3-52
1/10
tobet

Otrzymane punkty reputacji: +3
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Simon tak jak przewidziałem swoje zrobił na strzelnicy i ma podium, a Fak aż 7 błędów i to też przewidziałem, krótko mówiąc to był typ weekendu, mam nadzieję że skorzystaliście :razz:
Na biathlon pań gram na Olgę Zajcewą w pojedynku z Helenką Jonsson. Dlaczego? wczoraj w sprincie Olga potwierdziła że jest bardzo mocna w tym sezonie i wcale się nie zdziwię jak będzie miała dublet. Na strzelnicy dość pewna, a biegowo to TOP3 pucharu świata. Do tego widać że Rosjanie i Rosjanki mają znakomicie przygotowane narty, u panów mocno liczyłem na Ustiugowa że powalczy o wygraną ale zepsuł strzelanie, natomiast Lapshin miał kupę w majtach jak biegał i też słabo. Wczoraj w sprincie obie po jednym pudle na strzelnicy ale Olga na trasie nadrobiła 30 sekund, czyli dzisiaj może mieć nawet o dwa pudła więcej na strzelnicy a i tak upora się z Helenką.
122#
Olga Zaisteva - Helena Ekholm 1 @ 1,50 ✅ 1-2 mam nadzieję że skorzystaliście ;)
1/10
Expekt

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Chciałem grać win Francji ale kurs z 4,5-3,5 spadł więc już się nie opłaca.
Chyba warto to zagrać Francuzi to faworyci dzisiejszego biegu tak jak wspomniał już TBM niepewna w tej drużynie jest tylko Sophie Boilley, która potrafi fatalnie strzelać, druga z pań Dorin to chyba jedna z lepszych zawodniczek które dzisiaj startują. Panowie Fourcade i Bouef w ten weekend potwierdzają szczególnie ten pierwszy że są w dobrej dyspozycji. Simon świetnie strzela biegowo aż tak dużo nie traci więc powinien przynajmniej do TOP2 drużynę doprowadzić. Bouef też dobrze strzela ale jeszcze lepiej biega więc nie powinien stracić bo nie ma z kim po prostu. Niemcy bardzo rezerwowy skład, mają samych dobrych biegaczy, ale na strzelnicy spisują się słabo. Gossner już nie raz w sztafecie biegała karne okrążenia i dzisiaj przy silnym wietrze może to powtórzyć. Henkel raczej pewny punkt zespołu jak dobrze pójdzie na strzelnicy to po pierwszej zmianie może być minimalnie za Dorin. Panowie Roesch i Graf słabo strzelają, a dzisiaj silny wiatr więc mogą sporo potracić. Kurs nie zachwyca ale nic ciekawszego już nie ma do grania. Zapraszam do działu Biathlon po więcej typów. ;)
123#
Francja - Niemcy 1 @ 1,45 ✅ 3-5 izydor ????
1/10
betsafe

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Zagrałem jeszcze jeden typ z siatkówki w Włoskiej Serie A, spotkanie pomiędzy Ravenną a Romą, faworytem tego spotkania w mojej ocenie jest zespół gości. Kadra którą posiada Roma zdecydowanie góruje na kadrą gospodarzy. W ostatniej kolejce, Ravenna wygrała swoje pierwsze spotkanie w lidze, ograli na wyjeździe Piacenze 3-0 ???? no ale kto z tymi amatorami nie wygrywa. Więc to zwycięstwo traktowałbym jako jednorazowy wyskok. Zespół zagrał bardzo dobrze w ataku skuteczność wynosiła 55%, a szczególnie wyróżniał się Stefano Moro. Piotr Grucha grał jedynie epizody w pierwszych dwóch setach. Roma z kolei przegrała u siebie z Trentino, patrząc na statystyki i czytając pomeczowe relacje to oprócz pierwszego seta wcale nie odstawali najlepszej drużynie na świecie. Jak zwykle znakomicie zagrał Zaytsev, dobrze również prezentował się Maruotti. W każdym aspekcie prezentują się lepie. Co prawda trener gospodarzy zapowiada że poprzednie zwycięstwo nie było przypadkiem i że teraz też wygrają, ale bajki to my a nie nam. Roma dzisiaj potwierdzi że jest potencjał w tym zespole i spokojnie zainkasuje 3 punkty no ewentualnie 2.
124#
Marcegaglia Ravenna - M. Roma Volley 2 @ 1,60 ✅ 1-3 peffa
1/10
unibet

Otrzymane punkty reputacji: +35
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Czas na podsumowanie które mam zamiar robić co tydzień, tak się składa że dyscypliny które gram i od następnego tygodnia będę grał przypadają na weekend także w środku tygodnia będzie mało życia w temacie. Po powrocie do typowania blisko 90% skuteczności. Tylko raz chybiłem, ale to zrozumiałe bo wtedy akurat pieniądze powierzyłem w ręce kobiet :razz: Szkoda że tak mało osób korzysta z typów ale co zrobić ;)
Podane Kupony: 124
Trafione Kupony: 75
Zwroty: 5
Zainwestowane: 135 j
Wygrane: 150,962 j
Zysk: 15,962 j
Yield: 11,82%

Żużel: 33/59 w tym 4 zwroty
Kolarstwo: 2/4
Siatkówka: 34/46
Piłka Nożna: 3/10 w tym 1 zwrot
Biathlon: 4/5

Otrzymane punkty reputacji: +34
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Miałem odpuścić to spotkanie, ale obok takiego kursu nie mogę przejść obojętnie. Skra do Słowenii pojechała bez Miśka Winiarskiego i Marcina Możdzonka. Osłabienia spore szczególnie brak Winiarskiego będzie rzucał się w oczy. Bo to właśnie Misiek wraz z Zatorskim trzymają w tej drużynie przyjęcie. Już na początku sezonu mówiłem że Skra zapłacze za Antigą i moje słowa się sprawdzają. Natomiast taki zawodnik jak Michał Bąkiewicz zapewne nie jest w najwyższej dyspozycji bo on poprostu nic nie gra. Jednak braki w defensywie Skra podwójnie może nadrobić w ofensywie bo tam ma kim straszyć, Bartek Kurek, Mariusz Wlazły, czy nawet Cupković. Jeśli Mariusz zagra przynajmniej na podobnym poziomie jak w Kielcach (70% skuteczności w ataku). Jeśli przyjęcie będzie przynajmniej na 40% to Skra to spotkanie wygra. W Ach Volley Bled występuje dobrze znany Bełchatowianom Dean Lewis. Spory potencjał ma Milan Rasic i Kovacević, jednak doświadczenie i ogranie na tym szczeblu rozgrywek jest po stronie Skry. Ja mam nadzieję że podopieczni trenera Nawrockiego zrobią swoje i wygrają to spotkanie i spokojnie spędzą święta. ;)
125#
Ach Volley Ljubljana - PGE Skra Bełchatów 2 @ 1,588 ✅ 0-3 szybko, łatwo i przyjemnie

1/10
Pinnacle

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Smuda by powiedział - TSSSOOO 1,45 na Trentino. To taka sama perełka jak wczoraj Skra. Trentino to najlepsza drużyna na świecie i nie podlega to żadnej wątpliwości. Ostatnio przegrali dość sensacyjnie w LM z Kędzierzynem 3-2 prawdę mówiąc mecz powinien się skończyć w 3 setach dla drużyny z Polski bo sędzia ewidentnie wydrukował ostatnią akcję i nie tylko w 3 secie. Ale cóż stało się i Trento potrafiło wygrać dwa kolejne sety by w TB ostatecznie przegrać 3-2. Trentino dwa ostatnie mecze ligowe to wygrane 3-1 z Romą, gdzie było sporo kuriozalnych wydarzeń, między innymi prześmiewcza zagrywka ze strony Juantoreny ;) W ostatni weekend 3-2 z Cuneo. Rewelacyjną formę utrzymują obaj przyjmujący Kazijski i wspomniany już Juantorena. Dobrze gra Stokr, fajnie rozgrywa Raphael czy nawet Żygadło. Środek funkcjonuje jak należy więc wszystkie atuty są po ich stronie. ZAKSA po wygranej w LM przegrała z Olsztynem 3-1 to pokazuje ile ich kosztowało to zwycięstwo we Włoszech. O powtórkę będzie bardzo ciężko. Myślę że granie ujemnego handicapu w stronę Trento nie jest nawet głupim pomysłem, jednak ja wybiorę bezpieczniejszą wersję i gram &quot;tylko&quot; na wygraną Mistrzów Włoch.
126#
Kedzierzyn-Kozle - Itas Diatec Trentino 2 @ 1,45 ✅ 0-3 luźno ;)
1/10
Expekt

Otrzymane punkty reputacji: +18
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Niestety przez posty Soltysiao i Davey_Watt w dziale biegi narciarskie ???? :razz: muszę grać te typy już teraz, bo kursy polecą. Cieszę się że ktoś ma podobne zdanie i być może nie będzie to ślepy strzał. Równo za tydzień rozpoczyna się Tour de Ski. Faworytką bukmacherów Marit Astma. Moim zdaniem kursy na nią są przeszacowane i bardzo opłaca się grać na jej rywalki, a szczególnie na naszą Justynę i na Teresę. Przy dużym szczęściu oba typy mogą wejść jednak wolę by wszedł tylko ten jeden na Justynę. Jednak ostrożności nigdy nie za wiele i przyasekuruję się na wypadek gdyby Johaug załatwiła sobie jakieś suplementy na te zawody. Krótko mówiąc liczę na to że Astma TdS nie wygra i mam nadzieję że się ujedzie na podjeździe w Val di Fiemme. Justynie wybitnie nie idą sprinty w tym roku mam nadzieję że tam zbyt dużo nie straci i potwierdzi swoją dominację w tychże prestiżowych zawodach. Astma jest po chorobie a jak wiadomo leki mogą od razu nie działać (bo pewnie miała przerwę w ich przyjmowaniu) więc w tym upatruję szansy Justyny. Dawaj mała i utrzyj nosa Norweżkom i wygraj po raz 4.
Marit Astma - Justyna Kowalczyk 2 @ 4,65
1/10
Unibet

128#
Wygra Tour de Ski? Teresa Johaug @ 7,00
0,5/10
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +5
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Czas na święta, czas na odpoczynek. Także przerwa od bukmacherki nieunikniona. Wszystkim odwiedzającym temat życzę spokojnych i wesołych świąt. Spełnienia marzeń i tego by kolejny 2012 rok był jeszcze bardziej udany tak w życiu osobistym jak i w walce z bukiem. Do typowania wracam w drugi dzień świąt wraz z Włoską Serie A. Także za kilka dni znów zapraszam do tematu.
Pozdrawiam i do usłyszenia ????

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Poniekąd zgadzam się z typem Redwitza na Monzę. Jednak dwa sety urwać z Cuneo to może trochę przerosnąć zawodników przyjezdnych. Z oferty wybrałem over punktowy który powinien wejść przy graniu 4 setów. Bo nie sądzę by któraś z drużyn w którymś z setów po gromiła rywala. Składy obu drużyn na papierze... porównywalne. Cuneo poważnie przed sezonem się osłabiło, z drużyny odeszło 3 kluczowych zawodników i w mojej ocenie stracili 50% swojej siły w ataku. Młody Ngapeth zdecydowanie ma braki w przyjęciu, jednak w ataku jest pozytywnie. Wijsmans z kolei jakby trochę pod formą, może nie pod formą ale napewno w gorszej dyspozycji niż rok temu. Vissotto po dość przeciętnym początku sezonu zaczyna grać już na swoim poziomie. Jednakże na środku ekipa ma tylko jednego klasowego zawodnika jest nim Mastrangelo. Cuneo to już nie jest druga siła we Włoszech, czy to jest trzecia siła? na ten temat bym polemizował. Zdecydowanie nie grają już tak dobrze jak choćby rok temu i zdecydowanie łatwiej tracą sety z gorszymi od siebie rywalami. Monza ma większy potencjał niż wskazuje na to tabela. Jeśli szczęście by dopisało mogą nawet powalczyć w tym roku o medal. Mają świetnego spyacza jakim jest Luciano de Cecco. Do zespołu dołączył Facundo Conte co jest ogromnym wzmocnieniem bo wraz z Nikicem tworzą świetną parę przyjmujących w ofensywie. W przyjęciu jest gorzej ale mają doskonałego libero Rossiniego który bierze na siebie sporo zagrywek i chowa przede wszystkim przyjmującego który gra w pierwszej linii. Gdyby Mauro Gavotto dzisiaj zagrał na te 50-55% w ataku a pozostali tak jak grają w każdym meczu to mogą dzisiaj pokusić się o wygraną. Przy dobrym przyjęciu środkowi mogą dostać sporo zpiłek bo i Butti i Shumov potrafią grać rewelacyjne zawody. O jedno tylko się obawiam że Cuneo będzie miało na tyle mocną zagrywkę by wyłączyć grę środkiem wtedy o więcej niż seta będzie ciężko. Ale jestem dobrej myśli i mam nadzieję że podołają zadaniu czyli ugrania minimum 1 seta, może 2, a może 3 :razz:

129#
Cuneo - Monza Over 185,5 @ 2,10 ⛔ 124, gładkie 3-0 nie mają jaj

1/10
Unibet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom