>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Wielki powrót by dawid.400

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Pojedynek na szczycie Plus Ligi, na Podpromiu miejscowa Resovia gości Skrę Bełchatów. Typ dość ryzykowny, ale patrząc na grę Skry w dwóch ostatnich meczach to innego wyboru po prostu nie ma. Jeśli nie zagra Michał Winiarski a wszystko na to wskazuje, to Bełchatowianie nie utrzymają przyjęcia. Jestem o tym przekonany. W ciągu kilku dniu rewelacyjnej formy na pewno nie odzyska Paweł Zatorski, a para przyjmujących Kurek - Cupković to para ofensywnych skrzydłowych i z przyjęciem obaj mają spore problemy. Falasca też ostatnio nie zachwyca, gra nie jest płynna i każdy zastój drużyny Skry, Rzeszowianie wykorzystają. Jedynie Wlazły jest w dobrej dyspozycji, chociaż ostatni mecz z ZAKSĄ bardzo słaby. Chociaż z Treflem też zaliczył parę czap także chyba stwierdzenie że jest w dobrej dyspozycji to trochę na wyrost. Środkowi też nie zachwycają ostatnio i Skra ma spore problemy na początku sezonu. Natomiast Resovia bardzo dobrze weszła w sezon dwa wygrane po 3-0, oczywiście z dużo słabszymi rywalami, ale to ostatnie spotkanie podopieczni Andrzeja Kowala z Fartem Kielce zagrali bardzo dobrze. Dobrze układa się współpraca pomiędzy Grozerem a Tichackiem i to jest ich spory atut. Bardzo mocna para środkowych i ten rewelacyjny Igła. Nie wiem czy to prawda ale jakiegoś drobnego urazu na treningu nabawił się Alek Akrem, mam nadzieję że to nic poważnego i zagra on wraz z Lotmanem na przyjęciu. Może gdyby mecz odbył się za miesiąc to stawiałbym na Skrę ale w obecnej sytuacji Resovia wygląda zdecydowanie lepiej.
Drugi typ na akademików z Częstochowy. Trochę jestem zdziwiony kursami na to spotkanie, ale to już nie mój problem. Oglądałem dwa mecze Częstochowian w tym sezonie i ciężko wysnuć jakieś wnioski. Pierwszy mecz z JW, rewelacyjny, ale za to drugi z Olsztynem nie wiem jak odbierać, Częstochowianie popełnili aż 24 błędy własne, czyli krótko mówiąc oddali jeden set za darmo rywalom. Fatalnie zagrał Janeczek, oraz para przyjmujących Gierczyński-Murek. W całym meczu przyjmujący nie skończyli żadnego ataku z szóstej strefy co jest ogromnym atutem tej drużyny. Fabian też w pewnym momencie się posypał i nie wiedział komu grać bo nikt mu nie kończył ataków no może poza Wiśniewskim. Fart przegrał ostatnio z Reską 3-0 nie grali źle ale w pewnych elementach wyraźnie odstawali od rywali. Dobrze na młotku wygląda Nilsson i to on jest chyba liderem tej drużyny. Przyjmujący też niczego sobie Kapfer z Buszkiem jak się ograją to będą jedną z lepszych par w PL. Jednak dzisiaj niepewny jest występ sypacza Pujola i jeśli naprawdę on nie zagra to Fart będzie miał bardzo ciężko. Hala Polonia to jest przyjemne miejsce do grania dla rywali, mam nadzieję że będzie znowu piekło, goście się zagotują, akademicy zwyciężą i zgarną komplet punktów.
92#
Asseco Resovia Rzeszów - PGE Skra Bełchatów 1 @ 2,07 ✅ 3-2 dobry mecz
1/10
pinnacle

93#
Tytan AZS Częstochowa - Fart Kielce 1 @ 1,741 ⛔ 0-3 buhahahah co za cieniaki
1/10
pinnacle

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Półfinałowe starcie w KMŚ. Trentino kontra Zenit, faworytem jest oczywiście zespół Włoski. Taki miał być finał jednak Jastrzębski Węgiel sprawił niespodziankę i awansował z pierwszego miejsca na rzecz Zenitu. Wczorajszy mecz Trentino z Sesi, bardzo dziwny oba teamy chciały przegrać by uniknąć w półfinale Zenitu. Sztuka ta udała się Brazylijczykom i to oni mają teoretycznie łatwiejszą drogę do finału, oczywiście co nie znaczy że wygrają z JW. Moim zdaniem zespół Stojczewa jest bardziej zgrany, ma zdecydowanie solidniejszą ławkę rezerwowych a to może odegrać istotną rolę. Chciałbym aby w ataku dzisiaj wystąpił Sokolov bo w obecnej dyspozycji jest zdecydowanie lepszy niż Stokr. Mocna para przyjmujących Kazijski i Juantorena swoje zrobią i Trentino wygra 3-1. Typ grałem godzinę temu i podaję kurs po jakim zagrałem.
94#
Trentino - Zenit Kazan 1 @ 1,50 ✅ 3-1 świetnie grają ;)
1/10
expekt

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dziwne to rozstawienie kursów na to spotkanie, na czysty win kurs @7 a na handicap +2,5 tylko @1,6. Z oferty wybrałem under punktowy, który może spokojnie wejść przy 4 setach. Faworytem zdecydowanie jest Trentino, w pogoni za kolejnym sukcesem podopieczni Stojczewa przejechali się wczoraj po Zenicie i dzisiaj zapewne to samo uczynią. To że Jastrzębski z meczu na mecz gra lepiej, dzisiaj nie odegra znaczącej roli, klasa rywala jest ogromna. Ugranie seta przez Polaków będzie sporym sukcesem. Wczoraj w meczu z Sesi widziałem tylko końcówkę 4 seta i tai break. Naprawdę gra momentami może się podobać. Ale w grze jeszcze jest sporo zastojów, a to niewątpliwie mistrz Włoch wykorzysta. Trentino kiedy włączy wyższy bieg, gra nieosiągalną siatkówkę dla innych. Wczoraj tak też było w 2 secie kiedy na drugą przerwę techniczną schodzili z wynikiem 14-16 w plecy, po chwili zrobiło się 21-17 dla Trento. Rewelacyjna zagrywka Juantoreny i Kazijskiego, potrafią niemiłosiernie odrzucić od siatki rywali przez co znakomicie pracują przy wy bloku. Ale nie tylko lewe skrzydło jest tak genialne bo Stokr czy Sokolov na drugiej stronie też potrafią ciągnąć grę. Środkowi też przy dobrym przyjęciu sporo grają. Drużyna kompletna, dzisiaj maksymalnie stracą 1 seta. Ale nie zdziwię się jak przejadą się po JW. Potencjał u Polaków jest ale brak zgrania odegra sporą rolę.
95#
Jastrzębski Węgiel - Trentino Under 180,5 @ 1,85 ✅ 178 ale fart :razz:
1/10
bet365

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Kolejne spotkanie na szczycie w Plus Lidze. Zaksa podejmuje Resovię. Oba teamy rewelacyjnie zaczęły ten sezon, Kędzierzynianie jeszcze nie stracili punktu i liderują tabeli z 9 oczkami, Resovia natomiast po dwóch pierwszych meczach 3-0, ostatnio wygrała za 2 punkty z mistrzem Polski Skrą Bełchatów. Zaksa gra bardzo fajną siatkówkę, ale czemu się dziwić jak rozgrywa Zagumny. Świetne transfery przed sezonem. Dobrze w zespół wkomponował się Rouzier i Samica. Po stronie Zaksy zabraknie dzisiaj Świderskiego i Gladyra. Zespół nie ma dziur, jedynie w gorszej dyspozycji ostatnio jest Ruciak i pewnie w niego po celują dzisiaj zagrywką. Resovia po fajnym meczu w środę ze Skrą, dzisiaj nie nawiąże walki z miejscowymi. Również spore braki kadrowe, brak Akrema rzuca się bardzo mocno w oczy, do tego nie zagra Kosok, a drobne kłopoty ma Grozer i Lotman. Na przyjęciu zagra pewnie Mika, ok może i przyjęcie dość dobrze trzyma ale w ataku nie daje zbyt dużo drużynie. Za to w dobrej formie jest Nowakowski i pewnie on wraz z Grozerem będą najgroźniejsi po stronie Reski. Reasumując jeden set maksymalnie dwa są w zasięgu Resovii, ale wygraną zgarną gospodarze i tak też gram.
97#
ZAKSA Kędzierzyn Koźle - Asecco Resovia Rzeszów 1 @ 1,70 ✅ 3-0
1/10
Gamebookers

Otrzymane punkty reputacji: +3
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Nie zdążę nic napisać, tylko jedno Bjerre w Swindon w lidze zdobywał 13 i 16 w tym roku w poprzednim 13 i 11. Lubi ten tor Schlein po kontuzji raczej nie włączy się do walki o medal a Bjerre jak najbardziej może pokonać niesforne bliźniaki i Lindgrena i Harrisa.
98#
Kenneth Bjerre - Rory Schlein 1 @ 1,75 ⛔ :mad:
1/10
bet365

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Jeszcze 4 imprezy żużlowe w tym roku które będzie dane mi obstawiać. Jedną z nich jest mecz Polska - Reszta Świata. Ciężko wskazać kto wygra, bo RŚ ma znakomity skład, ale wiadomo jak to Polacy każdego mogą pokonać. Z oferty wybrałem jeden typ a mianowicie under punktowy Nickiego Pedersena. Dlaczego tak? Nicki nie jeździ rewelacyjnie na MotoArenie. W spotkaniach ligowych kręcił się wokół 10 punktów. Jednak tam zawsze prowadził parę, a i rywale byli dużo słabsi. Dzisiaj jedzie w parze z Gregiem Hancockiem, więc o punkty będzie podwójnie trudno. Bo Amerykanin nie będzie go przepuszczał i wyciągał za uszy, a z drugiej strony bardzo mocni Polacy, wszyscy mogą go spokojnie pokonać. Do tego myślę że juniorzy z RŚ jak i z Polski nie pojadą tylko 3 biegów, więc mogą być ewentualne zmiany za najsłabszych zawodników a takim w drużynie RŚ jest Pedersen czy Lindbaeck.
99#
Nicki Pedersen under 8,5 @ 1,60 ✅ 4 izzi :razz:

1/10
tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Pierwsze podejście do Włoskiej Serie A w siatkówce mężczyzn, wybrałem dwa typy które zagram.
Pierwszy na under punktowy w meczu Casa Modena - Copra Piacenza. Casa świetnie rozpoczęła tegoroczny sezon. Dwie wygrane po 3-0 i jedna 3-1. Rywale byli niezbyt wymagający i jedni ze słabszych w tym sezonie Roma, Ravenna i Monza do tuzów przecież nie należą. Ale dzisiejszy rywal śmiem twierdzić że też z dolnej półki. Grają bardzo słabo i jednym usprawiedliwieniem tak małej zdobyczy punktowej są rywale z którymi się mierzyli. Porażki z Trentino czy Maceratą, były raczej pewne ale przegrana w pierwszej kolejce z Padovą w stosunku 3-0 to już kompromitacja. Modena ma świetny skład i myślę że dzisiaj stracą maksymalnie 1 seta, ale w pozostałych będzie spora różnica pomiędzy zespołami także under wejdzie.
Drugi typ tym razem na over punktowy w meczu Sisley Treviso - San Giustino. Treviso jak na razie poniżej oczekiwań, 3 porażki dwie w stosunku 3-2 i jedna 3-1. Skład mają dobry więc trzeba czekać aż się zgrają. San Giustino straciło na cały sezon atakującego Sase Starovica ogromna strata, bo to Serb wraz z Facundo Conte miał być głównym punktującym drużyny. Goście w tym sezonie odnieśli dwa zwycięstwa i jedną porażkę wszystkie mecze kończyły się w stosunku 3-2. Jak widać po poprzednich wynikach, drużyna grają dużo setów, oba teamy mają częste przestoje co rywale wykorzystują. Dzisiaj wcale się nie zdziwię jak po raz kolejny będzie TB. Raczej faworytem jest Sisley ale przynajmniej seta goście są w stanie ugrać, a przy wyrównanej grze over jak najbardziej może wejść.
100#
Modena - Copra Piacenza Under 185,5 @ 1,80 ✅ 126
1/10
betsafe

101#
Treviso - San Giustino Over 185,5 @ 1,85 ⛔ 143 szkoda zabrakło niuansu by ugrać seta
1/10
betsafe

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dokładam jeszcze dwa typy na mecz Polski z Resztą Świata. Trochę dużo pogranych typów mam dzisiaj, ale myślę że te dwa typy są bardzo dobre.
Pierwszy to pojedynek Pedersena z Holderem, o Duńczyku już wyżej pisałem że jedzie z Hancockiem w parze i o punkty będzie ciężko tym bardziej że na MA nie zachwyca. Natomiast Holder na co dzień jeździ w barwach Unibaxu, tor zna doskonale, w lidze świetnie punktował. Do tego jedzie w parze z juniorami, może Darky da radę go pokonać, ale Martin Vaculik na MA jeździ bardzo słabo. Myślę że Holder koło 10 punktów może dzisiaj zrobić a Nicki jak 5-6 ujedzie to będzie dobrze.
Drugi typ na IMŚJ Maćka Janowskiego w parze z Martinem Vaculikiem. Janowski kiedy przyjechał do Torunia z Wrocławiem zdobył 10 punktów będąc wraz z Bjerre najlepszym zawodnikiem drużyny. Vaculik natomiast w tym sezonie na MA zdobył tylko 2 punkty. Jakoś nie przypominam sobie by Martin jeździł dobrze w Toruniu. W bet365 taka sama para ale handi +1 na Vacula i tylko @ 1,57 więc myślę że warto to zagrać.
102#
Chris Holder - Nicki Pedersen 1 @ 1,65 ✅ 7-4 wybornie smakują te trafione typy :razz:
1/10
betsafe

103#
Maciej Janowski - Martin Vaculik 1 @ 1,60 ✅ 2-1
1/10
unibet

Otrzymane punkty reputacji: +10
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Nigdy nie ukrywałem komu sympatyzuję w Serie A, tą drużyną oczywiście jest Macerata, jednak dzisiejszy typ nie ma podłoża kibicowskiego a tylko sportowy. Moim zdaniem przesadzili z kursami na Maceratę, kadrowo ten zespól w żadnym, podkreślam w żadnym elemencie nie odstaje od Trentino. Kapitlanie wzmocniony zespół, szkoda tylko że z klubu odszedł Facundo Conte. Przed sezonem zmienił się rozgrywający Travica zastąpił Vermiglio co trzeba ocenić zdecydowanie na plus pomimo tego iż jest młodszy to rozgrywa przynajmniej na tym samym poziomie, jak nie lepszym. Do tego zdecydowanie lepsza zagrywka. Na pozycji libero Paparoniego zastąpił jeden z lepszych fachowców na tej pozycji Exiga, a na przyjęcie ściągnięto Simeone Parodiego. Dokładając do tego zawodników którzy już byli w tym zespole Savaniego, Omercena, Stankovica czy Podrascanina mamy team kompletny bez żadnej dziury w składzie. Poprzednie spotkanie pokazały jaką siłą jest Macerata, piekielnie silna zagrywka to atut tego zespołu, można powiedzieć że wszyscy z pierwszego zespołu dysponują atomową zagrywką, co jest bardzo istotne grając z takim rywalem jak Trentino. Trentino po wygraniu KMŚ, może czuć delikatne zmęczenie. Wiem że jak włączą wyższy bieg to grają nieosiągalną siatkówkę, ale Macerata też tak potrafi grać. Sporym atutem drużyny jest lewe skrzydło, Juantorena i Kazijski sieją postrach, ale to nie są maszyny i też zdarzają się im słabsze dni i dzisiaj taki słabszy dzień będą mieli ;). Oczywiście sporym atutem jest zgranie bo już dość długo grają niezmienionym składem, ale może Stojczew da dzisiaj odpocząć swoim liderom? może. Reasumując kursy nie do końca odzwierciedlają potencjał obu teamów, widzę zdecydowanie value po stronie Maceraty i cóż to byłby za piękny wieczór jak by podopieczni Alberto Giulianiego triumfowali w Trydencie.
104#
Trentino - Macerata 2 @ 3,00 ✅ 2-3 mam nadzieję że ktoś skorzystał :razz:
1/10
willhill

Otrzymane punkty reputacji: +15
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Winny jestem statystyki na półmetku miesiąca. Jak na razie słaby miesiąc, jednakże na plusie, wiele czynników się na to złożyło zaczynając od Indianerny na której straciłem w tym miesiącu aż 4j, trochę sprokurowała to kontuzja kluczowego zawodnika ale nie potrzebnie poszedłem w zaparte mając już pograne kupony na tą ekipę. Kończąc na głupich wtopach na Częstochowie z siatki. Nie ma jeszcze tej skuteczności którą chciałem mieć będąc w tym dziale, ale ostatnie typy napawają optymizmem, mam nadzieję że się uda poprawić skuteczność i yield który chciałbym aby wynosił ~10%. Mam nadzieję że ktoś czasami skorzysta z typów ;) Pozdro ????
Podane Kupony: 104
Trafione Kupony: 58
Zwroty: 5
Zainwestowane: 114,50j
Wygrane: 122,146j
Zysk: 7,646j
Yield: 6,68%

Żużel: 32/57 w tym 4 zwroty
Kolarstwo: 2/4
Siatkówka: 21/33
Piłka Nożna: 3/10 w tym 1 zwrot

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Drużyna Zenitu nie jest może w najwyższej formie, ale trener Alenko zapowiada że poważnie potraktują mecz z Niemieckim Friedrichshafen. Skład Rosjan jest bardzo dobry, na KMŚ pokazali się z bardzo dobrej strony przegrali tylko dwa mecze z finalistami JW i Trentino. Gra momentami była bardzo dobra, ale były też okresy zastoju chodzi mi głównie o mecz z Trentino. Liczę na znaczną poprawę w grze Priddiego, bo na razie nie pokazuje tego do czego nas przyzwyczaił. Gra Vermiglio z meczu na mecz powinna być co raz lepsza. Pewniakiem w ataku jest Michajłow. A na środku swobodnie sobie radzą Volkov i Apalikow. Niemcy z sezonu na sezon osłabiają swój skład i tak też było w tym roku. Odszedł mózg zespołu Tichacek i widać że na razie gra zespołu nie układa się. W lidze już nie dominują, meczą się w każdym spotkaniu. Porażka z Haching 3-1 w lidze, jest tego najlepszym przykładem. Liczę na to że Zenit naprawdę potraktuje to spotkanie poważnie i nie da w żadnym elemencie pograć rywalom a wtedy wynik 3-0 jest nieunikniony. Choć zawsze jest ten syndrom 3 seta ;)
105#
Zenit Kazan -2,5 - Friedrichshafen 1 @ 2,03 ✅ 3-0 Planowo
1/10
pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +1
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dzisiaj pierwsze spotkanie finałowe w Elite League Knock Out Cup w Manchesterze, jutro rewanż w Hrabstwie Dorset w Poole. Kto wygra ten puchar nie mam wątpliwości bo tą drużyną będą oczywiście Piraci z Poole. Piraci po zdobyciu tytułu mistrzowskiego celują w podwójną koronę. Jednakże w potyczkach finałowych przyjdzie im się mierzyć w osłabieniu. Ze składu wypadł dość istotny zawodnik TH Jonasson, za którego Neil Middleditch zastosuje Rider Replacement, w skład tej rezerwy wchodzą wszyscy oprócz niesfornych bliźniaków. Czyli mamy dodatkowy start dla Andersona, Watta i dwóch rezerwowych. O wskazanie dzisiejszego zwycięzcy się nie pokuszę bo wynik będzie na styku tak przeczuwam i sporo będzie zależało od pary Holder&amp;Ward którzy pojadą dwukrotnie w biegach 13 i 15 ze Schleinem i Harrisem. Oferta wystawiona przez buki nie jest rewelacyjna jeśli chodzi o objętość, ale za to jest bardzo trudna. Jednak dla chcącego nic trudnego i wybrałem jeden typ który moim zdaniem warto zagrać. Myślę że dzisiaj trzeba omijać typowanie zawodników typu Harris, Schlein, Ward i Holder bo w wyżej wymienionych biegach tj. 13 i 15 może wydarzyć się wszystko i ewentualne overy mogą pójść do lasu. Swoje pieniądze powierzam w ręce Kevina Wolberta w pojedynku z Rory Schleinem, handicap wystawiony wystawiony pomiędzy tymi dwoma zawodnikami bardzo duży bo 5.5 punktów, za taki należy uznać. Do tego Niemiec jedzie dzisiaj w R/R za Jonassona, a także może ewentualnie zastąpić swojego kolegę z rezerwy Wellsa, więc bardzo prawdopodobne że Kevin dzisiaj pojawi się na torze aż 7 razy. Natomiast Schlein ma dwa bardzo trudne biegi 13 i 15. Do tego w pozostałych dwóch jedzie raz z Darky Wardem a drugi raz z Holderem. Więc punkty może gubić. Możliwe jest też takie coś że nie pojedzie w tym 15 biegu, bo taki Charlie Gjedde jadąc spod 4 może sporo punktów zrobić i zastąpić go w biegu nominowanym. Moim zdaniem Kangur dzisiaj zrobi około 10 punktów, ale Woelbert przy 7 startach też tyle może zrobić, dodatkowo mamy 5.5 punktów w zapasie. Więc krótko mówiąc, polecałbym ten typ. ;)
106#
Kevin Wolbert +5,5 - Rory Schlein 1 @ 1,65 ✅ 13-12 perła nawet handi nie było potrzebne :cool:
1/10
sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +8
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Obok takiego kursu nie mogłem przejść obojętnie, czaiłem się od rana na to i czekałem jak rynek się zachowa, były minimalne spadki więc nie chcę już więcej czekać tylko pobrałem. Macerata w mojej opinii jest przynajmniej o klasę lepsza niż Loko Novosibirsk. Ostatni mecz podopiecznych Alberto Giulianiego z Trentino rewelacyjny. Świetnie funkcjonuje zagrywka, a jeśli Trentino w odbiorze ma problemy to wiedz że coś się dzieje ;) Giuliani zapowiada że mecz potraktują bardzo poważnie i chcą jak najszybciej dzisiaj zakończyć spotkanie, bo w weekend mają mecz z Serie A z Cuneo. Jeśli rzeczywiście wyjdą pierwszą szóstką to 3-0 jest bardzo prawdopodobne. Nie wiem jak gra Loko, bo nie widziałem w tym sezonie ich żadnego spotkania, ale w lidze jedna wygrana i jedna przegrana jak na razie. Baranov, Millar, Divis czy Biriukow to dobrzy zawodnicy, jednak rywalom znacznie ustępują. Łatwo o 3-0 nie będzie, ale wynik jak najbardziej w zasięgu, a kurs naprawdę przyzwoity a nie marne @1,5 jak to zwykle bywa na handi 2,5. ;)
107#
Macerata -2,5 - Lokomotiv Novosibirsk 1 @ 2,57 ⛔ 3-1 szkoda pierwszego seta ale mówi się trudno ;)
1/10
pinnacle

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Rewanżowe spotkanie w Elite League Knock Out Cup w Poole. Wczoraj Asy wygrały różnicą 2 punktów, więc podwójna korona dla Poole jest po prostu nieunikniona. Genialną robotę wczoraj odwali Kevin Wolber który zdobył aż 13 punktów i to on można powiedzieć w pojedynkę trzymał wynik w Manchesterze. Holder zawiódł i to grubo Darky też przegrywał z liderami Asów. Ale przecież to są tylko ludzie i mogą mieć słabszy dzień, mam nadzieję że dzisiaj niesforne bliźniaki już pojadą tak jak mnie to tego przyzwyczaili, czyli z polotem i będą się bawili speedwayem. Znowu Z/Z za Jonassona. W ramach rezerwy mogą oczywiście jechać wszyscy oprócz trójki kangurów nie tak jak wczoraj pisałem że Watt może jechać. Czyli znowu 7 startów będzie miał Woelbert ;) Ja jednak swoje pieniądze powierzam Darkiemu, myślę że dzisiaj zdobędzie te 13 punktów. Darky na Wimborne Road jeździ rewelacyjnie, a w biegach 13 i 15 pojedzie pewnie z zewnętrznych pół co na tym torze są handicapem. A tak poza tym to Chrispy zawsze przepuszcza swojego kolegę jak jadą parą. Nie będę w ogóle zaskoczony jak dzisiaj wykręci komplet. C&#39;mom Darky!!!
108#
Darky Ward over 12 @ 2,20 ⛔ 12+2 :mad::przeklina:
1/10
bet365

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Mecz na szczycie w Serie A, gdyby było to spotkanie w ubiegłym roku to można byłoby tak powiedzieć. W tym roku Cuneo to nawet nie TOP3 bo Modena może spokojnie ich ograć w tym roku. Z zespołu odeszło dwóch najlepszych zawodników ubiegłego sezonu Volkov i Parodi. Dobrze dla tego zespołu że pozostał chociaż Wijsmans. Do klubu przyszedł Vissoto i jak na razie spisuje się co najwyżej średnio. Zadziwiająco gra Ngapeth mimo młodego wieku fajnie prezentuje się w ataku a co najważniejsze nie ma już takich problemów z przyjęciem jak miał rok temu grając w Toursie. Mastrangelo też ostatnio bez błysku. I co najważniejsze z klubu odszedł trener który poszedł do.. Maceraty. Gospodarze rewelacyjnie zaczęli sezon. Gra z niesamowitym polotem, oglądałem ich ostatni mecz w LM z Lokomotivem i oprócz pierwszego seta zagrali rewelacyjnie. Zwycięstwo o tyle istotnie że nie grał Savani który dostał ostatecznie wolne od Giulianiego i wchodził tylko wypunktować rywali na zagrywce. Tak jak już pisałem wcześniej zagrywka to mocny atut Maceraty, jeśli dzisiaj pocelują w Wijsmansa to nie dość że wyłączą najlepszego zawodnika z ataku to jeszcze przyjęcie będzie nie zbyt ciekawe bo Belg aż tak wielkim specjalistom w tym fachu nie jest. Wszystko wskazuje na wygraną Lube, do tego własna hala musi być dobrze ja liczę na szybkie 3-0 i odprawienie Cuneo z kwitkiem do domu.
109#
Macerata - Cuneo 1 @ 1,493 ✅ 3-2

1/10
Pinnacle

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Ależ promocja w Unibecie 1,85 na win Jastrzębskiego Węgla z Bydgoszczą. Mecz dopiero we wtorek i do tego czasu kursy na JW będą na poziomie 1,40. Delecta jeszcze w tym sezonie nie przegrała i śmiało można powiedzieć że jest rewelacją Plus Ligi, fajny skład ma Piotr Makowski, szczególnie podoba mi się przyjęcie w tym zespole Wika, Siltala i Antiga. Chyba tylko Skra i JW ma lepszych przyjmujących. Do tego na libero fajnie spisuje się Dębiec ostatnio z Fartem zagrał fantastycznie. Równie dobrze co Dębiec zagrał Konarski, ale czy oni są w stanie zagrać z JW tak dobrze jak w poprzednich meczach. Będzie o to naprawdę trudno. JW na razie fajnie się prezentuje. Mocne skrzydła to niesamowity atut tej drużyny, ale też Holmes na środku prezentuje się bardzo dobrze. Jeszcze sporo uwag można mieć do sypacza Raphaela Vinhedo, ale myślę że w końcu zgrają się, a z każdym spotkaniem wygląda to lepiej i dość mocno włączą się do walki o pryzmat w Plus Lidze. Mam nadzieję że we wtorkowy wieczór na placu nie pojawi się Brian Thornton i nie zepsuje gry JW, bo to najgorszy grać PL.
110#
Delecta Bydgoszcz - Jastrzębski Węgiel 2 @ 1,85 ✅ 2-3 izzi ????
1/10
unibet

Otrzymane punkty reputacji: +13
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Trochę sensacyjnie pierwsze swoje spotkanie w LM przegrał Maaseik z Iraklisem 3-2. Mecz nie stał na wysokim poziome, a pierwszy set to już kompletna porażka Belgów którzy roztrwonili w końcówce seta 4 punktową przewagę by ostatecznie przegrać 25-23. Drugi set sytuacja podobna i znowu 27-25 w plecy. W pozostałych setach dość łatwe zwycięstwa, by w TB powtórzyć grę z pierwszych dwóch setów. Dobrze prezentuje się w tej drużynie Kameruńczyk Wounembaina, fajnie trzyma przyjęcie i dobrze atakuje. Arkas wygrał z Sofią 3-1. Wynik raczej zasłużony i nie rozczarowujący. W każdym elemencie kebaby były lepsze od swoich rywali. Ciężko określić kto w tej grupie jest najgorszy bo poziom jest bardzo wyrównany, jednak najlepszą ekipą niewątpliwie jest Maaseik myślę że dzisiaj spokojnie pokonają rywali i odniosą pierwsze zwycięstwo w tej edycji LM i dopiszą kolejne punkty do swojego dorobku, a kurs też w miarę dobry.
111#
Noliko Maaseik - Arkas Izmir 1 @ 1,84 ✅ 3-1 peffa ;)
1/10
Pinnacle

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Nie wyobrażam sobie aby podopieczni Jacka Nawrockiego nie zgarnęli dzisiaj kompletu punktów. Po ostatnim pięciosetowym meczu z Politechniką Warszawską zawodnicy Skry mogą czuć zmęczenie. Forma zawodników niestety też jest jeszcze daleka od optymalnej. Nawrocki zapowiada że dzisiaj nie ma odpuszczania i graja pierwszym składem. Jeśli Skra wyjdzie w pełni skoncentrowana i nie dopadnie ich żadna seria na zagrywce ze strony gości to maksymalnie dzisiaj stracą jednego seta. Tours to bardzo dobra drużyna, w rodzimej lidze przewodzą w tabeli. Jednak LM a liga francuska to dwa różne światy i przepaść jest ogromna. Rafa Redwitz, Milos Terzic, Dawid i Petr Konecny te nazwiska sporo mówią. Są to świetni zawodnicy którzy grają niezwykle siłową siatkówkę. Dobrze grę prowadzi Redwitz więc wygrywają, jednak dzisiaj klasa rywala jest zdecydowanie większa, i tak jak pisałem wyżej 3-1 to maksimum ile mogą dzisiaj ugrać.
Co do pozostałych spotkań to odradzałbym granie na Maceratę, nie mówię że nie wygrają bo wygrają ;), ale dzisiaj maja niby grać Van Walle i Kovar więc co by nie mówić ale siła rażenia w ataku zdecydowanie maleje, tak na jakimś forumie włoskim wyczytałem.
112#
Skra Bełchatów -1,5 - Tours 1 @ 1,50 ✅ 3-1 najs :cool:
1/10
sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Jeden typ na dzisiaj z siatkarskiej Ligi Mistrzów, a mianowicie mecz pomiędzy Poitiers a Generali. Moim faworytem i to zdecydowanym jest ekipa z Francji. Co prawda przed sezonem odszedł najlepszy zawodnik Rouzier do Zaksy, ale w jego miejsce gra wielki talent Czarnogórskiej siatkówki Milos Ćulafić, swój potencjał potwierdził w pierwszym meczu LM przeciwko Ceske Budojewice, gdzie był najlepiej punktującym meczu. Dobrze w przyjęciu spisuje się Marechal, a na środku gra bardzo doświadczony Kieffer. W rodzimej lidze Poitiers obecnie na drugim miejscu ale mają jedno spotkanie rozegrane mniej. Z tego co wyczytałem na stronie Ligue A to chyba dzisiaj dość poważnie traktują swój mecz i liczą na drugie zwycięstwo w tegorocznej LM. Generali pierwsze spotkanie przegrało 3-1 u siebie z Cuneo. Patrząc na statystyki dobrze wtedy grał Duennes. Szczerze mówiąc to nie interesuję się ligą Niemiecką i nie bardzo kojarzę wszystkich zawodników. Ale myślę że dzisiaj nie powinni zagrozić Poitiers. Myślę że nawet warto zagrać handi -1,5 ale już nie będę wariował i zagram tylko czysty win gospodarzy.
113#
Stade Poitevin Poitiers - Generali Unterhaching 1 @ 1,80 ✅ 3-1 mam nadzieję że skorzystaliście ;)
1/10
expekt

Otrzymane punkty reputacji: +37
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom