>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Wielki powrót by dawid.400

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Na szybko bo za chwilę start. Obaj dobrze jeżdżą TT. Ostatnio rywalizowali między sobą na Danmark Roundt zwycięzcą okazał się Australijczyk który wyprzedził Szweda o 10 sekund. Profil dzisiejszej trasy niemal identyczny jak na DR tylko dzisiaj trasa 3 razy dłuższa co faworyzuje Porte który w tym sezonie świetnie jeździ w TT. Przy odrobinie szczęścia i dobrym wietrze Porte ma szanse na medal i ja z całego serca tego mu życzę.
46#
Richie Porte - Gustav Erik Larsson 1 @ 1,50 ✅ 6-12
1/10
tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dokładam jeszcze typ na wygraną Falubazu. Panie Boże broń Finał SE przed Władkiem i jego cyrkiem.
47#
Falubasz Zielona Góra - Caelum Stal Gorzów 1 @ 1,50 ✅ 56-34 Miazga :cool:
1,5/10
bet365

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Spadam na mecz i dla dodatkowych emocji puszczam typ. Będzie demolka bo skład trochę inny niż awizowany.
Hej Hej Polonia !!!

48#
Polonia Piła -22,5 - Kolejarz Opole 1 @ 1,85 ✅ 55-32 Hej Hej.... :cool:
0,5/10
tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Sporo kuponów a jeszcze żadnych statystyk nie dałem. Szału nie ma ale ważne że jest plus. Po statystykach widać że ze swojej gry muszę wyeliminować piłkę nożną bo skuteczność w tej dyscyplinie jest fatalna.
Podane Kupony: 48
Trafione Kupony: 26
Zwroty: 4
Zainwestowane: 60j
Wygrane: 65,52j
Zysk: 5,52j
Yield: 9,20%

Żużel: 16/29 + 3 zwroty
Kolarstwo: 2/3
Siatkówka: 5/7
Piłka Nożna: 3/9 + 1 zwrot

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Od jutra ME w siatkówce zaczynają panienki, zawsze wychodziłem z założenia że lepiej oglądać niż typować, jednak tym razem się skuszę. Pierwszy typ na under 167,5 punktów w meczu Rosji z Bułgarią. Znając występy pań ten under może nawet wejść przy rozegraniu 4 setów. Ale to jest opcja bardzo optymistyczna. Faworytem zdecydowanie są Rosjanki i każdy inny wynik niż 3-0 dla Sbornej będzie zaskoczeniem by nie powiedzieć sensacją. Rosjanki w bardzo mocnym zestawieniu. Są zdecydowanie faworytkami tych ME oby w początkowej fazie grały tak jak koledzy z reprezentacji którzy taranowali swoich rywali. Drugi typ również na under punktowy trochę większy bo 168,5 punktów. Barbolini zabrał bardzo mocny skład na te Mistrzostwa. Jest Gioli, Guggi czy Del Core. Łatwa grupa która Włoszki powinny przejść w cuglach. Chorwatki to dość ciekawa drużyna jednak ugranie seta zdecydowanie faworyzowanym rywalkom będzie niezmiernie trudne. Jednak należy pamiętać że tu grają kobiety a one potrafią różne rzeczy odpierdzielić.
49#
Bułgaria - Rosja Under 167,5 @ 1,571 ✅ 134
1/10
sportingbet

50#
Włochy - Chorwacja Under168,5 @ 1,65 ✅ 134 pięknie ;)
1/10
sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Siatkówka na razie po myśli oby nie zaczęły wałkować. Tymczasem jeden typ na jutrzejsze GP a mianowicie pojedynek pomiędzy Crumpem a Hancockiem. Kontuzja kolana Grega skłoniła mnie do grania przeciwko niemu. Możliwe jest że jutro nie wytrzyma wszystkich biegów i wcześniej zrezygnuje z jazdy. Crump nieźle wyglądał we wtorek w meczu Elitserien, w ubiegłym roku na torze papy Pavlica zajął 3 miejsce ustępując Harrisowi i właśnie Hancockowi. To że Amerykanin dobrze czuje się na tym torze wiem nie od dziś ale jazda Jasona również może się tam podobać. Tor dość specyficzny nawierzchnia również ale ona pasuje kangurowi. On jutro wygra wspomnicie moje słowa (@12). Dobrym typem jest również TOP8 Lindgrena (1,80) ale jeszcze się zastanawiam czy to zagrać.
51#
Greg Hancock - Jason Crump 2 @ 1,85 ⛔
1/10
betsafe

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
I jeszcze jeden z niższych lig byłoby 10/10 ale limit niesamowity zarzucił tobet mojej mamie więc maksymalna stawka to tylko 0,5j ale gram, tzw perła KMWTW.
52#
Polonia Chodzież - Leśnik Margonin 1 @ 1,85 ⛔ 1-3 dobrze że był limit
0,5/10
tobet
Nie dość że mecz ostatecznie rozegrany w... Margoninie bo OZPN miał dopuścić boisko w Chodzieży jednak tego nie uczynił.
Polonia Chodzież prowadziła dzisiaj w Margoninie do 82 minuty 1:0. Marek Trzebny zdobył gola dla Polonii Chodzież. Ta, do 82 minuty prowadziła w Margoninie 1:0. Potem doszło do kontrowersyjnej sytuacji. Zdaniem sędziego asystenta defensor Polonii Rafał Skiba zagrał piłkę ręką w swoim polu karnym. Popularny Jerzyk wyleciał z boiska (czerwona kartka) a niezawodny w takich sytuacjach Maciej Szymański zamienił wapno na bramkę. Nerwowość wkradała się w szeregi polonistów, gdy Krzysztof Masina zdobył gola na 2:1 dla Leśnika. Dawid Poznański w doliczonym czasie gry podwyższył na 3:1.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Polska jest o dwie klasy lepszą drużyną. Każdy wynik inny niż 3-0 będzie sporym rozczarowaniem. Mamy solidny skład, na każdej pozycji mamy dobrą zawodniczkę którą stać na grę na wysokim poziomie. Jeśli Milena dobrze poprowadzi grę to o under jestem bardzo spokojny. Mam nadzieję że nasz team nie będzie miał żadnych przestojów co w żeńskiej siatkówce często się zdarza. Musi być łomot by dobrze zainaugurować te Mistrzostwa.
53#
Polska - Izrael under 137,5 @ 1,80 ✅ 120
1/10
willhill

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dokładam jeszcze jeden typ na wieczorne GP, typ o którym już wspomniałem a mianowicie TOP8 Lindgrena. Ostatnia dyspozycja Fredki może nie jest jakaś rewelacyjna ale w meczu Elitserien pokazał że znowu będzie się liczył, dobrze jeździ na torze papy Pavlica w ubiegłym roku był tam 4. Ma dwa razy kask niebieski czyli dobre rozstawienie bo pole A i B są na tym torze najlepsze. Fredka ma o co jeszcze walczyć bo traci tylko i aż 12 punktów do ósmego Bjerre. Szansa na utrzymanie w cyklu jest ale nie wolno mu nie być dzisiaj w półfinale.
54#
Fredrik Lindgren TOP 8 @ 2,30 ✅ 3
1/10
betgun

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Mistrzostwa Europy w siatkówce kobiet idą mi znakomicie więc nie zwalniam tempa i jadę z kolejnymi typami. Jak można już się przyzwyczaić gram dwa undery punktowe pierwszy w meczu Francji z Serbią drugi w meczu Rosji z Hiszpanią. Zarówno Francja i Hiszpania jest sto lat za murzynami znaczy się za Rosją i Serbią. Rosjanki w meczu z Bułgarkami pokazały że są znakomicie przygotowane do tych mistrzostw. Znakomita forma Gamovej która wczoraj wykręciła bodaj 26 oczek. Hiszpanki boleśnie przegrały z wracającą do optymalnej formy Holandią aż się boję o nie dzisiaj kiedy przyjdzie się zmierzyć z czołgiem Rosyjskim będzie wielki pogrom, mam taką nadzieję. Drugi typ na Serbki oczywiście jeśli podejdą z pełną koncentracją to spokojnie to wygrają pierwszy mecz będzie trochę nerwowości, najważniejsze żeby nie było przestojów i seryjnych strat punktów.
55#
Rosja - Hiszpania under 130,5 @ 1,85 ⛔ 198 :eek:
1/10
willhill

56#
Serbia - Francja under 140,5 @ 1,85 ⛔ 165
1/10
willhill

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Rosjanki wczoraj bardzo mocno męczyły się z Hiszpankami. Wygrana 3-1 jest małą sensacją patrząc na klasy obu zespołów. Dzisiaj zmierzą się dwie najlepsze drużyny grupy D i myślę że zwycięsko z tego pojedynku wyjdzie reprezentacja Sborny. W bardzo dobrej formie jest Gamowa co potwierdziła w poprzednich spotkaniach 26 i 31 punktów. Dobra skuteczność w ataku i taka właśnie liderka jest bardzo potrzebna każdemu zespołowi. Wczoraj Holenderki zagrały dobre spotkanie z Bułgarkami, dobre spotkanie rozegrała Flier. Mimo że spotkanie skończyło się 3-0 to Bułgarki stawiały bardzo wysoki opór i jeden set naprawdę należał się ekipie Bułgarskiej. Moim zdaniem Rosjanki są mocniejsze i to one dzisiaj wygrają i zajmą 1 miejsce w grupie.
57#
Rosja - Holandia 1 @ 1,42 ✅ 3-1
1/10
pinnacle

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Drugi typ na ME siatkarek idzie na Bułgarki które zmierzą się z Hiszpankami. Myślę że wynik Rosji z Hiszpanią (3-1) zasłonił oczy bukom że wystawili taki kurs na Bułgarki. To jest mecz o awans z grupy z 3 miejsca moim zdaniem Bułgarki mimo dwóch porażek 3-0 lepiej prezentują się niż Hiszpanki które ugrały co prawda jednego seta z nie byle kim bo z Rosjankami. Liczę że Filipowa zagra tak jak wczoraj z Holandią i Bułgarki wygrają ten mecz 3-1.
58#
Hiszpania - Bułgaria 2 @ 1,67 ⛔ 3-0
1/10
pinnacle

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Jak chcą zdobyć mistrzostwo to muszą u siebie wygrać. To jest cel minimum ale moim zdaniem handicap 4,5 też pokryją, jednak ja wybieram wersję bezpieczniejszą i gram czyste zwycięstwo Leszczynian, bo na Smoku mogą objechać każdego nawet jeśli nie spreparują pod siebie toru. Do boju Byki, po złoto!!
60#
Unia Leszno - Falubaz Zielona Góra 1 @ 1,42 ✅ 47-43
1/10
tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Spróbuję dzisiaj dwa typy na ME. Pierwszy na under punktowy w meczu Polski z Rumunią. Nasza drużyna dobrze prezentuje się na tych mistrzostwach. Wczoraj w bardzo ładnym stylu pokonaliśmy reprezentację Czech 3-0. Nie straciliśmy jeszcze seta i myślę że dzisiaj ta passa będzie podtrzymana. Jednak mając doświadczenie z innych spotkań śmiem twierdzić że ten under może wejść nawet przy graniu 4 setów. Nawet jeśli dzisiaj zagramy rezerwami to myślę że spokojnie możemy wygrać to spotkanie 3-0. Drugi typ na wygraną Serbii z Niemcami. Mecz o pierwsze miejsce w grupie więc jest o co walczyć. Niemki w piorunującym stylu rozegrały dwa spotkania które wygrały po 3-0. Serbki natomiast straciły seta z Francuzkami. Warto to spotkanie wygrać by nie bawić się w play offach. Serbki mają większy potencjał i zdecydowanie lepsze zawodniczki. Wczoraj dobre spotkanie rozegrała Brakocević i Rasić także liczę dzisiaj na powtórkę chociaż łatwo nie będzie i na pewno nie skończy się 3-0.
61#
Polska - Rumunia under 160,5 @ 1,75 ✅ 142
1/10
tobet

62#
Serbia - Niemcy 1 @ 1,32 ⛔ 1-3
1/10
bet365

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dzisiaj przy Wimborne Road dojdzie do rewanżowego starcia w półfinale Elite League pomiędzy Poole Pirates a King Lynn Stars. Pierwsze spotkanie zakończyło się wynikiem 48-45 dla gwiazd z King&#39;s Lynn. Nie mały ból głowy ma boss Poole Neil Middleditch bo dzisiejszego wieczora nie może skorzystać z usług swojego kapitana Davey Watta, zmuszony jest stosować zastępstwo zawodnika, w rezerwie tej mogą jechać wszyscy oprócz Chrisa Holdera. Strata ogromna nie wynagrodzi tego nawet dodatkowy start dla Darkiego Warda. Jednak 3 punkty do odrobienia to chyba nie dużo dla najlepszej drużyny sezonu zasadniczego. Liczę że dzisiaj niesforne bliźniaki wprowadzą Piratów do wielkiego finału. Miałem fajny pomysł na zagranie tego spotkania jednak ktoś mnie wyprzedził i pospadały kursy niesamowicie także muszę uderzyć trochę inaczej, ale to nie znaczy że gorzej. Typować bliźniaków pomiędzy sobą nie mam zamiaru bo nie wyobrażam sobie dzisiaj trzymać kciuki tylko za jednego z nich. Obaj muszą fruwać i tego się trzymajmy. Gram tylko na jednego z nich i jest nim Darky Ward którego wybieram w parze z Madsem Korneliussenem. Dodatkowy start Darkiego da pokrycie tego handicapu a kto będzie dzisiaj lepiej jeździł niż młody kangur? nie widzę takiej osoby, no może Chrispy.
63#
Darky Ward -4 - Mads Korneliussen 1 @ 1,60 ✅ 18-5 Ależ bracia pojechali :cool:
1/10
bet365

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Drugi półfinał na Arlington czyli słynnej agrafce. Tor niesamowicie wymagający. Kto awansuje do finału ja nie mam wątpliwości bo tą drużyną będzie zapewne Eastbourne. W ubiegłym tygodniu w Thurrocku lepsi okazali się jeźdźcy The Lakeside którzy wygrali 47-46 zaliczka niezbyt okazała i patrząc na tamto spotkanie niska bo młoty w pewnym momencie miały już 10 punktów przewagi nad orłami, taką zaliczę mogli by nawet obronić ale zawodnicy musieliby wspiąć się na wyżyny swoich umiejętności. Orły w najmocniejszym zestawieniu, liczę na dobrą postawę Joonasa Kylmaekorpiego któremu dzisiaj powierzam swoje pieniądze. Sportingbet wystawił bardzo fajny pojedynek H2H z Kimem Nilssonem. Nie sądzę aby młody Szwed poradził sobie na tym trudnym torze. Jedynym jego atutem jest start z pozycji rezerwowej. Ale jeśli będzie słaby na starcie, a będzie to punktów nie będzie zdobywał. Na dodatek pozycja rezerwowych u orłów bije na głowę młotów. Gdzie u gospodarzy z tej pozycji jedzie Woodward i Lahti. A nawet Mear powinien być dzisiaj solidniejszy niż Nilsson. Joonas najprawdopodobniej pojedzie dzisiaj 5 razy bo z reguły w biegu nominowanym dostawał szansę. Handicap niski więc spróbuję bo jest to pojedynek ucznia z mistrzem.
64#
Joonas Kylmakorpi -1,5 - Kim Nilsson 1 @ 1,65 ✅ 7-1
1/10
sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Mecz o utrzymanie w szwedzkiej Elitserien. Na G&amp;B Arena miejscowa Dackarna podejmie Vastervik. Faworytem są niewątpliwie gwiazdy z Malili. Spotkanie nie będzie należało do łatwych. Gospodarze będą dzisiaj stosowali zastępstwo zawodnika za Jure Pavlica. Oczywiście jest to pełna R/R więc dodatkowy bieg mają liderzy z Malili czyli Jonsson i Lindgren. Problemy może mieć Rune Holta który ostatnio jeździ krótko mówiąc fatalnie. To może zadecydować o losach tego dwumeczu. Jeśli gospodarze myślą o wygranej to sporo punktów musi zdobyć Hans Andersen. Granie na zawodników Dackarny dzisiaj odpuszczę bo jedynymi pewniakami są wyżej wspomniany Lindgren i Jonsson a overy punktowe na tych zawodników są zdecydowanie za wysokie bo jeden defekt i typ nie wchodzi. Wybrałem dwóch zawodników Vasterviku którym powierzam pieniądze i są to dwaj Polacy. Sebastian Ułamek i Rafał Okoniewski. Obaj muszą dzisiaj zdobyć minimum po 7 punktów moim zdaniem obaj są w stanie to uczynić, ale po kolei. Seba jedzie dzisiaj z 5 czyli z numerem dość wymagającym ale z tej pozycji zawsze jedzie najlepsze ogniwo zespołu. Według moich obliczeń to 7 punktów powinien zdobyć już przynajmniej do biegu nominowanego jśli tylko tyle zdobędzie będę miał zwrot stawki. Ale myślę że w nominowanym na punkt Sebastiana jest stać. Rafał natomiast jedzie spod rezerwy. Ma dwa wręcz banalne biegi i jeśli oba wygra ma już 6 punktów. Gdzieś jeszcze 2-3 oczka pozbiera i overka spokojnie wykręci. Na torze w Malili obaj dobrze się czują i myślę że dzisiaj to tylko potwierdzą.
65#
Sebastian Ułamek over 7 @ 2,10 ✅ 8
1/10
tobet

66#
Rafał Okoniewski over 6.5 @ 1,85 ⛔ 4 to był bardzo zły typ ale człowiek się uczy na błedach ;)
1/10
tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Rewanżowy mecz o utrzymanie, wczoraj gwiazdy z Mallili sprawiły łomot jeźdźcom Vasterviku, końcowy wynik to 59-31, kwestia utrzymania chyba rozstrzygnęła się już w pierwszym meczu. Jednak dzisiejsi gospodarze muszą z godnością pożegnać się z Elitserien, oby tylko na rok. Spadek tej drużyny to wielka strata dla Szweckiego speedwaya ale z kolei spadek Dackarny byłby sensacją. Dzisiaj liczę że wezmą rewanż i wygrają choćby minimalnie. Dackarna na wyjazdach jeździ słabo prawdę mówiąc wynik ciągnie dwóch zawodników Jonsson i Lindgren. Nie liczyłbym dzisiaj na Holtę bo wczorajszy dobry występ moim zdaniem był przypadkowy no może nie na tyle przypadkowy co po prostu Ryszard był niesamowicie spasowany z torem i cały bieg rozstrzygał już na stracie. Dzisiaj tak łatwo już nie będzie. Każdy kto nawet z doskoku spogląda na żużel wie jaką żenadę jeździ w tym roku Hans Andersen i dzisiaj na jego punkty bym nie liczył. King pojechał pojechał wczoraj mecz życia i dzisiaj jeśli zdobędzie końcówkę punktów z wczorajszego dorobku to będzie sukces. Vastervik jeździ bardzo przyzwoicie na swoim torze, w zasadniczym sezonie ulegli tylko Piraternie, Vetlandzie i ... właśnie Dackarnie. Jednak dzisiaj Dackarna nie będzie spuszczała się na wynik ujadą tyle ile trzeba by się utrzymać i wszystko. Początkowo chciałem grać na over AJ ale jeśli wynik będzie już spokojny Andreas może czasami podziękować. Więc w tym wypadku wybrałem over Bombera Harrisa wczoraj w Malili śmigał aż miło. Jego i Ułamka jeszcze dawało się oglądać i myślę że dzisiaj może to powtórzyć. Śmiem twierdzić że Bomber złapał drugi oddech i zaczyna w końcu jeździć tak jak od niego się oczekuje. Ze sprzętem też już dogadany. Jeśli Vastervik chce dzisiaj wygrać to Harris musi pojechać dobrze. A jeśli pojedzie dobrze to Vastervik wygra. Proste? proste.
67#
Västervik - Dackarna 1 @ 1,66 ⛔ 41-49
1/10
bet365

68#
Bomber Harris over 8,5 @ 1,80 ✅ 12
1/10
tobet

Otrzymane punkty reputacji: +2
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Odpuściłem ostatnie spotkania ME i było to dobre posunięcie bo sporo niespodzianek mieliśmy w ostatnich meczach. Mistrzostwa wchodzą w kluczową fazę. Mecz ćwierćfinałowy pomiędzy Niemkami a Czeszkami. Faworytem zdecydowanie są nasi zachodni sąsiedzi. Jednak kurs na ich zwycięstwo kompletnie mnie nie interesuje. Znalazłem jeden typ który moim zdaniem warto zagrać na to spotkanie a jest to under punktowy. Czeszki mają spory potencjał, ale mają przeogromne kłopoty na przyjęciu i przy dobrym serwisie Niemek a taki zapewne będzie, mogą w pewnym momencie odskakiwać na 4-5 punktów i kontrolować set. Niemki zagrały dobry mecz z Serbkami i wcale bym nie twierdził że Serbki go podłożyły. Nawet gdyby rzekomo nie podłożyły to i tak by przegrały z dobrze w tym dniu grającą ekipom Niemiec. Under który gram może wejść nawet przy 4 setach także spróbuję zagrać. A numer kuponu sprawi że będzie łatwo i przyjemnie :razz:
69#
Niemcy - Czechy Under 180,5 @ 1,60 ✅ 130
1/10
bwin

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom