>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Wielki powrót by dawid.400

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Coventry jak wygrają będą najprawdopodobniej w play offach, Eastbourne już w nich są więc czemu nie mają dzisiaj wałkować w Anglii?
25#
Eastbourne Eagles - Coventry 2 @ 4,00 ⛔
0,5/10
tobet

26#
Eastbourne Eagles - Coventry +6,5 2 @ 2,00 ⛔
1/10
tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Miały być statystyki po 30 kuponach ale nie chce mi się ich robić, mniej więcej jestem na 0 może delikatnie na plus tak wychodzi według wypłat i wpłat ale trochę też grałem live z różnym skutkiem także nie wiem jak jest dokładnie.
31#
Bułgaria - Estonia under 161,5 @ 1,65 ✅ 140 izzi bet
1/10
betclick

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Co prawda Polonia już zapewniła sobie awans do Ekstraligi ale myślę że dzisiaj nie odpuści Gdańskowi. Dwa miesiące temu oba teamy spotkały się przy Sportowej i górą byli Bydgoszczanie którzy wygrali 50-40. Teraz gospodarze co prawda osłabieni brakiem Gizatulina i Curyły. Jednak 3 mocnych liderów (Emil, Gapa i Walas) oraz solidny Kościecha i dobry na swoim torze junior Woźniak swoje zrobią i odprawą z kwitkiem gości. Dla Wybrzeża dobrze pewnie pojedzie Ward który lubi bydgoski tor, oraz Zorro który też solidnie punktuje przy Sportowej, Jonasson po kontuzji. Hlib i Stachyra na wyjazdach nie istnieją. A Max bardzo nieprzewidywalny ale dużej zdobyczy punktowej mu nie wróżę.
35#
Polonia Bydgoszcz -6,5 - Lotos Wybrzeże Gdańsk 1 @ 1,72 ✅ 57-33 co by nie mówić izzi
1/10
tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Rozum mówi nie graj ale serce za HSV, jak nie teraz to kiedy? Dawać *****!!!
36#
Hamburger SV - Borussia Mönchengladbach DNB 1 @ 1,75 ⛔ 0-1 :-(

1/10
betsafe

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Jeden typ na Indywidualne Mistrzostwa Szwecji. Oczywiście na wygraną AJ nie wyobrażam sobie że Andreas nie obroni tytułu mistrzowskiego. Domowy tor w Malili to spory atut dla Jonssona. Dobry układ pól startowych (numer 9 czyli dwa biegi kask czerwony). Rewelacyjna forma w ostatnim czasie. Główny rywal do Lindgren i Lindback. Bo uważam że Jonasson i Zorro nie włączą się w tym roku do walki o medale. Groźny może być Davidsson i Sundstroem ale jednak to nie ta klasa co AJ czy nawet Antonio i Fredka.
37#
IM Szwecji wygra? Anderas Jonsson @ 1,80 ✅ izzi
1/10
tobet

Otrzymane punkty reputacji: +5
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
HSV łaj :-|
Za duży ten handicap wiem że na agrafce w Eastbourne ciężko się jeździ ale Holder, Ward, Watt czy nawet Monberg wynik będą trzymali. Gospodarze bez Kylmakorpiego za którego jedzie Richardson i jest to osłabienie bo Fin u siebie lata na tym torze. Jokery swoje zrobią i Piraci nie przegrają 15 punktami.
38#
Eastbourne Eagles - Poole +15,5 2 @ 2,00 ✅ 39-51 kusiło czystą 2 po ale zabrakło jajec :razz:
1/10
tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Co tu dużo wymyślać, typy na gospodarzy którzy muszą odrabiać straty z pierwszych spotkań. Unibax moim zdaniem nie odrobi ze względu na brak Miedzińskiego za którego toruńskie anioły zastosują Z/Z spora strata bo tylko Ryan i Holder są pewniakami do wygrania z tej rezerwy. Ryszard niby łapie formę ale często zdarzają się mu wpadki. Jednak o wygranie tego spotkania raczej nie będzie trudno. Drugi typ na Falubaz jeszcze się zastanawiam czy nie pocisnąć ich z handicapem. Wiadomo derby ciśnienie w Zielonej Górze niesamowite i wszyscy chcą wyeliminować Władka i jego cyrk. Mam nadzieję że się uda, pogoda nie przeszkodzi w rozegraniu całego spotkania a wtedy Falubaz pokaże gdzie jest miejsce Stali.
39#
Unibax Toruń - Unia Leszno 1 @ 1,33 ✅ 49-41
Falubaz Zielona Góra - Stal Gorzów 1 @ 1,33 ▶
1,5/10
bet365

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Miało iść handi na Zieloną, ale nie jedzie Hancock za którego jest Z/Z co oznacza przynajmniej 6 startów Protasiewicza i Jonssona. Będą solidnie punktować dlatego takie typy.
40#
Andreas Jonsson over 11 @ 1,83 ▶
1/10
bet365

41#
Protasiewicz +1,5 - Gollob 1 @ 1,85 ▶
1/10
Expekt

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Gram dzisiaj dodatni handicap na Poole. Szczerze mówiąc mam czuja że dzisiaj wygrają (kurs 3,20) ale nie mam odwagi zagrać. Piraci nie powtórzą zdarzeń sprzed roku kiedy w finale przegrali z Coventry teraz trzeba spiąć się i jechać na maxa w półfinałach. Piraci zastosują Z/Z za Watta za którego mogą jechać wszyscy oprócz Holdera. Daje to natomiast dodatkowy start Darkiemu Wardowi który na torze w Kings Lynn fruwa. Potwierdza to chociaż fakt że w zasadniczej zdobył tam aż 16 punktów. Bardzo mocno wygląda pozycja rezerwowych Risager i Woelbert już na agrafce w Eastbourne pokazali że obaj z rezerwy potrafią punktować. Dodatkowo jako gość jedzie Doolan który z reguły na tym torze jeździ dobrze tak mi się wydaje. :razz: Siła oparta na trójce liderów Holder, Darky i Jonasson oraz solidniej drugiej linii i rezerwie. Gospodarze to mocne trio Duńczyków Iversen, Bjerre i Korneliussen dodatkowo Allen i młody Bjerre. Rezerwa dużo słabsza od gości. A i liderzy w mojej opinii będą przegrywać z liderami Piratów handi jak najbardziej do grania.
42#
King&#39;s Lynn - Poole +5,5 2 @ 1,90 ✅ 48-45 Darky Chrispy :cool:
1/10
expekt

Otrzymane punkty reputacji: +3
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Szczerze jak to zobaczyłem to pomyślałem że to jakaś kpina. Gdzie Bjarne Pedersen z Renatą Gafurow. Bjarne to najlepszy spośród wszystkich zawodników Indianerny równy na wyjazdach jak i na swoim torze średnia 2,15 robi wrażenie. Dodatkowo Bjarne w awizowanym składzie jedzie spod rezerwy czyli ma teoretycznie dwa a nawet 3 łatwe biegi. Myślę że Duńczyk koło 10 punktów spokojnie zrobi. Renata też jedzie spod rezerwy ale gdzie on i mecze wyjazdowe. Jak ujedzie dzisiaj 2-3 to będzie sukces. Na nic się zda 2 punkty handicapu które daje bet365. Typ jak najbardziej do grania pomimo iż kurs nie zachwyca.
43#
Bjarne Pedersen - Renat Gafurow +2 1 @ 1,50 ⛔ 7-11 łooo Renata świat się kończy :razz:
1/10
bet365

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dla mnie to jest lokata. Kurs 1,25 nie napawa nie wiadomo jakim optymizmem ale w porównaniu do kursu 1,09 jaki oferuje Tobet to spora różnica. We wtorek odbyła się ostatnia kolejka zasadnicza Elitserien, którą wygrała drużyna Indianerna. W zamian mogli sobie wybrać drużynę z pierwszej czwórki z którą chcą jechać w półfinale. Wybór nie był trudny, by nie mówić że dziecinnie prosty bo wybór padł na najgorszą drużynę TOP4 (pomimo iż zajęli 3 miejsce) Hammarby. Indianie posiadają najbardziej wyrównany skład z całej ligi. Czego choćby nawet odzwierciedleniem są średnie biego-punktowe, gdzie 6 zawodników ma ~2. B.Pedersen, Protasiewicz, Sullivan, Kylmaekorpi, Iversen czy Lindbaeck poprostu nie mogą odpaść w półfinale z drużyną ze stolicy którą reprezentują między innymi Walasek, Zorro, Kościecha, Schlein, Gollob czy Karpow. Pierwsze i chyba jedno z ostatnich tak mocnych przyłożeń. :wink:
11#
Indianerna - Hammarby Awans do finału 1 @ 1,25 ✅
10/10
Unibet
Wygasła możliwość edycji tego posta więc podsumowuję poprzez cytowanie.
Wyniki:
1 mecz: 52-38
2 mecz: 45-45
Mam nadzieję że ktoś skorzystał z lokaty od Unibetu ;)

Otrzymane punkty reputacji: +9
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
W końcu czas na Mistrzostwa Świata w kolarstwie. W dziale Davey i Qozi wszystko na temat tych typów napisali. Ja się w pełni z tym zgadzam. Tony rewelacyjnie w tym roku w TT podczas wyścigów GT. Widać że nabrał niezbędnego doświadczenia aby wygrywać czasówki. Główny rywal oczywiście Fabian Cancellara, jednak przed Vueltą narzekał na kontuzję nogi. Teraz jest już niby wszystko w porządku jednak forma nie taka jak za dawnych lat. Na wyścigach GT zawodził i nie sądzę że teraz wystrzeli i obroni tytuł mistrzowski. Kto jeszcze może się włączyć, na pewno Wiggins i Porte. Szczególnie ten pierwszy ale nie sądzę że są w stanie przyjechać wyżej niż Tony czy nawet Fabian.
44#
MŚ w kolarstwie. Time Trial wygra? Tony Martin @ 2,20 ✅ RE WE LA CJA
1/10
unibet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
To już pewne Falubaz jedzie bez Hancocka. Dobra decyzja bo Zielona może zastosować pełną Z/Z a gdyby jechał i okazało się że Herbie po pierwszym swoim biegu byłby niezdolny do jazdy? Wtedy byłoby po obiedzie. Wszystko dzisiaj zależy od Davidssona, Zengoty i Dudka jeśli pojadą na dobrym poziome to stratę 8 punktów z pierwszego meczu spokojnie odrobią. Oczywiście przy tym wszystkim muszą dobrze funkcjonować Jonsson i Protasiewicz bo jeśli ten drugi pojedzie tak jak wczoraj w Elitserien to finale mogą ewentualnie pomarzyć. Stali ciężko się jeździ w Zielonej Górze. Pewniakami są tylko Pedersen i Gollob reszta to spora niewiadoma. Linie handicapów różne od 6,5 do 4,5 i ja pobieram tą najniższą którą oferuje Unibet.
45#
Falubasz Zielona Góra -4,5 - Caelum Stal Gorzów 1 @ 1,80 ✅ 54-36
1/10
unibet

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom