Generalnie to najlepiej spytać na LC ale np w moim przypadku wystarczył zrzut danych z konta bankowego a wiem że nie tylko ja w ten sposób odhaczyłem ten punkt.
no mózg roz***ny !
Ten dowód zamieszkania jakos moze obejde, choć nie mieszkam teraz u siebie w R-miu, ale studiuje w Toruniu...
Może dowód zamieszkania to w sumie nie największy problem ale ten dowód wpłaty to masakra będzie bo :
Mateusz: Prosimy o przesłanie zrzutu ekranu strony profilowej konta moneybookers dla potwierdzenia płatności
Rafał Guziński: co musi zawierać ten zrzut ?
Mateusz: Całą stronę profilową
Mateusz: Moje konto>profil
Rafał Guziński: nie przeszkadza że to konto mojej dziewczyny i na tym koncie widnieją jej dane ?
Mateusz: Nasz regulamin dokładnie informuje, że nie jest dozwolone wpłacanie środków z kont osób trzecich
Mateusz: W związku z tym musiałem zamknąć Pańskie konto do czasu wyjaśnienia sytuacji
Mateusz: Sprawa zostanie skierowana do Działu Bezpieczeństwa
Mateusz: Skontaktujemy się z Panem niebawem
Rafał Guziński: to jak mogę teraz odzyskać przynajmniej wpłacone pieniądze ?
Rafał Guziński: co za rózncia z jakiego konta Moneybookers wpłacam ?
Mateusz: Nasz Dział Bezpieczeństwa podejmie decyzję odnośnie dalszego postępowania. Skontaktujemy się z Panem.
Rafał Guziński: Poza tym pieniądze na moneybookers do swojej dziewczyny, przesłałem z WŁASNEGO konta bankowego. Ona poprostu posiada konto na moneybookers a ja na razie niestety nie.
E: No i konto mam zamknięte, nawet nie mam się jak z nimi skontaktować, na maila nie odpisują. Pomoze ktoś ?