>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wealth Wars - sposób na kieszonkowe?

szmejek 0

szmejek

Użytkownik
pewnie przechodzi... to by było logiczne...
ja mam niestety w swojej okolicy samych biedaków :/
Total Attacks: 314
Successful Attacks: 269
Cash You Stole: $5.42
pochlastac sie idzie :/ :zy3ou:

beau 1

beau

Forum VIP
Żeby wanted level zmalał do zera to przez chwile trzeba nie atakować i po górach chodzić ;-) Ja dziś zarobiłem 12$ :jupi:

Attack Level: 1
Fortification Level: 2
Stealth: 1
Security: 1
Transportation: 0
Wanted Level: 0
Times You&#39;ve Spied: 801
Times You&#39;ve Successfully Spied: 657
Total Attacks: 557
Successful Attacks: 552
Attacks On You: 1
Successful Attacks On You: 1
Cash You Stole: $27.62
Cash You Found: $44.10
Cash Stolen From You: $1.63
Times You Have Been Spied: 0
Successful Spies On You: 0
Total Moves Made: 6,788
Total Score: 1,913
Number Of Referrals: 0
Earnings From Referrals: $0.00

Total Cash: $44.53

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Dobra, i znów zaczynam od zera praktycznie ???? mam na koncie 0.03$ i ide w góry i popróbuje atakować. Może w koncu mi sie ten 1 stopień ataku do czegoś przyda, chociaż widze że dość zadko będe z tego kase wyciągał jak widze że Beau, przprowadził 552 udane ataki i ma z tego ponad 27$ więc gdzieś tak jeden na 20 ataków kase daje :;/:

cerber 2

cerber

Użytkownik
Malkolm jaki masz nick bo Cie w sojuszu nie widzę :?: Ale troche źle liczysz bo ja np mam upatrzonego gościa zaatakowałem go 2 razy i za pierwszym 2 $ a za drugim 1 $ tylko ze reszta gości nic nie ma albo raz z ataku wyciągnołem 0.10 $ :] tak ze to rożnie jest ...

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Malkolm jaki masz nick bo Cie w sojuszu nie widzę
Bo mnie w sojuszu nie ma ???? Nie starałem się o przystąpienie bo np. :

EDIT: Wyrzucilem ludzi z liczba ulepszen mniejsza od 2 (robie to dla dobra ogolu).

Mam wszystko po 1 ulepszenia. No nawet to atakowanie się opłaca ????

Cash You Stole: $1.91

Teraz się zastanawiam czy nie spróbować do końca miesiąca wytrzymać bez ulepszania bazy a jedynie atakować i zbierać, albo jedyne co ulepsze to fortification do 2 stopnia w razie ataku na mnie i potem tylko zbierać i 0 ulepszania bo kase się nawet szybko zbiera i licząc 6$ dziennie to pod koniec miesiąca by było ponad 100$ ????

cerber 2

cerber

Użytkownik
To nie jest źle i nie wiem czy o to mu chodziło bo np jest kolo : Krzysztof (0 - 1 - 0 - 1) :roll:

rykos 0

rykos

Użytkownik
EEeeee ... troche sie zle zrozumielismy ^^. 1+1+1+1 = 4 ^^. Ja wyrzucilem ludzi ktorzy mieli 1-0-0-0, albo 0-0-0-0 ;] (jestem jasnowidz i widze ze nie graja - referal center -&gt; liczba wykonanych ruchow ^_^).

Oczywiscie z czasem beda odpadaly kolejne osoby, ktore nie graja, ale Ty malkom grasz, wiec mozesz wyslac podanie :p.

Ja mam fortyfikacje na 4 poziomie i jeszcze rozwine do 5 chyba, bo ciagle mnie atakuja :p.

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
A mam pytanie. Co mi da jeśli się do sojuszu przyłącze ? Ma ktoś z tego jakieś korzyści ?

PS. jak coś to muszę do Rykosa napisać w messaging center wiadomość ? Czy jak to się przyłącza do sojuszu tego ?

cerber 2

cerber

Użytkownik
- alliance information - ==&gt; RapidTeam ==&gt; i chyba potem Aplly

A co do korzysci to jak Cie ktos bedzie atakowal to sie lepsi zemszczą np :p

posdr

beau 1

beau

Forum VIP
Malkolm nie patrz na moje statystyki.Od wczoraj zarobiłem 20$ na kdzieżach bo zacząłem zapisywać sobie namiary na bazy, w których coś ukradłem i teraz codziennie ich odwiedzam i kasa leci.Chociaż jest jeden minus okolica ubożeje i niedługo trzeba będzie dalej szukać.Dziś po 350 ruchach zarobiłem 10$ ;-)

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Hmmm to dobry sposób Beau, ???? może też tak będę robił, tylko że jak się okaże ze oni mają fortification 0 a attack 5 i mnie jakoś znajdą to będe miał wieeeelki problem ????

E 0

elvin3

Użytkownik
mam prosbe mógł by ktoś wyjaśnić statystyki w &quot;moim profilu&quot; chodzi mi o te atak lewel itd. Jak one sie do siebie maja i ktore sa najważniejsze....

dzieki

cerber 2

cerber

Użytkownik
Attack Level jesli masz 1 mozesz atakowac tych co maja Fortification Level 0 jak masz 2 to tych co FL 0 lub 1 itd
Stealth na pierwszym poziomie to jest takie cus ze mozesz obczaic jakie FL ma przeciwnik ale jak on ma Security 0,jak masz Stealth 2 to mozesz zwąchac tylko jak ma Security 0 lub 1 itd.
Transportation na 1 poziomie pozwala poruszac sie po mapie o 2 pola i tu moje pytanie:
jak sobie ide o te 2 pola i jestem na pozycji 150 S 150 W ide w strone S i jestem na 148 S i 150 W a jak na polu 149 S 150 W byly góry to moge je przeszukac czy to przepada ??
i ktore sa najważniejsze....
Hm mysle ze najwazniejsze jest Fortification czyli obrona bo co z tego jak bedziesz mial atak 5 i bedziesz kosił kase jak Cie okradną :]

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Ajjj tyle sobie nazbierałem kasy, miałem kupować następny poziom fortification i.... zrobiłem dwa głupie ataki i straciłem 1.53$ :zy3ou: No to jutro kupuje kolejny poziom fortification (jak mnie przez noc nie okradną ???? ) i potem kasę zbieram na wypłatę ????

mmmateooo 0

mmmateooo

Użytkownik
a ile kasy przy ataku zabhieramy przeciwnikowi??
to zależ od statystyk ataku i obrony ??
i ile też tracimy przy ataku na nas?

beau 1

beau

Forum VIP
To zależy też od wanted level jaki posiada ten, którego atakujemy ;-) Wczoraj straciłem 250 ruchów bo impreza była ważniejsza.

E 0

elvin3

Użytkownik
Dzięki za wcześniejszą odpowiedź ale mam jesze pytanie:
Co to jest ten wanted level i jaką funkcje pełni w grze?
Do czego są punkty w tej grze?

Dzięki

Do góry Bottom