>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wealth Wars - sposób na kieszonkowe?

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
siema ! wlasnie zaczalem grac w to i znalazlem w gorach pod kamieniem bottlecap- co to ??

dostaliscei jakas widomosc ze zdjeciem grubego pana :p w trakcie gry ??

poczatek: jakiej ooops cos tam error i tekst na pare stron ??

edit: znowu ten grubas
znalaslem dodatkowych 20 ruchow i potem stracile kolejne 10 :p

szmejek 0

szmejek

Użytkownik
od wanted level zalezy ile pieniedzy ukradnie ci potencjalny agresor...
mozna go wyzerowac trafiając odpowiedni bonus w górach...

bottlecap to pewnie jakis kapsel :p ale moge sie mylic...
gruby pan? moze to reklama która wyskakuje w trakcie gry? :p w kazym razie nic waznego ????

M 0

mojo

Użytkownik
a mnie najbardziej wkurza że 3/4 ataków kończy się textem &quot;That was a great attack!
Too bad this bum is broke, you didn&#39;t get any money. Sorry!&quot;

a wanted level rośnie mimo że nic :zy3ou:

beau 1

beau

Forum VIP
Wam też tak muli jak gracie??Ja używam IE może to dlatego a może to oni mi specjalnie tak utrudniają grę żebym nie wygrał za dużo??

cerber 2

cerber

Użytkownik
Ja tez uzywalem IE ale dzisiaj sciagnolem sobie Opere i lepiej chodzi.Przedtem z IE cieeezko szło ????
jak sobie ide o te 2 pola i jestem na pozycji 150 S 150 W ide w strone S i jestem na 148 S i 150 W a jak na polu 149 S 150 W byly góry to moge je przeszukac czy to przepada ??
Odpowie ktos ??

rykos 0

rykos

Użytkownik
@cerber: Raczej nikt nie ma transportu ulepszonego ;x. Ktos oczywiscie moze sie poswiecic i sprawdzic, ale jednak ~15$ to duzo (za 5 moglbym kupic).

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Nie no kurde tak się mi ta gra muli strasznie na IE. Ciekawe dlaczego na Mozilli nie można grać :;/: ściągnąłem Opere i rzeczywiście jest trochę lepiej...

mz88 0

mz88

Użytkownik
malkolm - też mnie to wkurza :/

cerber - imo jest tak , że w lewym dolnym rogu masz &quot;change transportation&quot; i tam w odpowiednim momencie mogą zsiąśc z rowerów i podejść na piechotę ;-)

ulepszenie tego jest kosztowne , ale może się opłacić - mielibyśmy wówczas 2 razy więcej baz które odwiedzamy i okradamy codziennie , czyli 2 razy większe zyski z tego :mrgreen: sam nie ulepszałem jeszcze tego , ale nie wykluczam w przyszłości zwłaszcza że inne ulepszenia kosztowałyby mnie teraz porównywalne sumy ;-)

poza tym , czy ktoś zauważył też że zyski z szukania w górach są coraz mniejsze ? u mnie pierwszego dnia się zdarzało znaleść nawet po 0.13$ , teraz sporadycznie się trafia 0.08$ :/
pozdro i powodzenia ????

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Myślę że te zyski w górach są zależne od szczęścia ???? Nieraz nie mogę prawie nic znaleźć a nieraz znajduje 2 góry pod rząd po np. 0.11$. No i wreszcie nazbierałem na kolejne ulepszenie, teraz mam :

Attack Level: 1
Fortification Level: 2
Stealth: 1
Security: 1

A no i wanted level 31 :p Juz nic nie atakuje tylko szukam po górach żeby znieść do zera wanted level i znów zaczynam kraść, chociaż teraz się nie mam czego bać bo jak mnie okradną to mi zgarną 0.14$ najwyżej ????

EDIT : Właśnie znalazłem w górach 0.12$ ????

rykos 0

rykos

Użytkownik
@mojo: a nie lepiej wczesniej przeszpiegowac =?. Ja nigdy nie atakuje ludzi jezeli nie wiem jaki maja poziom fortyfikacji (5 razy tylko przegralem, bo odruchowo kliklem na atakuj ;D).

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Wcześniej co chwile natrafiałem na zerowanie wanted level, teraz przez około 700 ruchów nie znalazłem :;/: No to teraz muszę zrezygnować z ataków i szukać zerowania żeby sobie wanted 50 nie nazbierać bo mam 31 ????

EDIT : Wreszcie znalazłem i mi wanted level wyzerowało ????

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Pożyczyłem taktykę Beau, mam 5 gości i ich napadam, poszukam więcej i tak z 10 by się przydało uzbierać ???? reszta pieniędzy z gór i tak do końca miesiąca pociągnąć.

M 0

mojo

Użytkownik
Pożyczyłem taktykę Beau, mam 5 gości i ich napadam, poszukam więcej i tak z 10 by się przydało uzbierać ???? reszta pieniędzy z gór i tak do końca miesiąca pociągnąć.
tylko radzę sprawdzać przed każdym atakiem czy nie ulepszył obrony żeby się nie okazało że to on Tobie kasę zwinie w końcu nikt nie pozwoli się codziennie okradać to logiczne :mrgreen:

Do góry Bottom