>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wealth Wars - sposób na kieszonkowe?

M 0

mojo

Użytkownik
czy wchodząc do czyjejś bazy można jakoś się dowiedzieć czy ten ktoś jest w jakimś sojuszu ?

zauważyłem że niektórzy mają jakieś opisy jak można dodać taki opis ?

p.s. to będziesz musiał wyrzucić połowę ludzi z grupy :;/:

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Teraz dopiero wszedłem na stronkę tej gry i pisze :

You must be at least 13 to join Wealth Wars.
A więc trzeba mieć 13 lat ????

RykoS, zarejestrowałem sie z twojego linku. Mam 1 stopień security, teraz łaże po górach w poszukiwaniu pieniędzy i zbieram na atak ????

PS. Nawet ładne pieniążki z tego forum wyciągniesz Rykos.

rykos 0

rykos

Użytkownik
@mojo: dorobicie sie ;P. A 1-1-1-1 dalem przykladowo(zobacze jaki bedzie sredni poziom sojuszu i tak zostawie). Opis mozna dodawac, a Base information -&gt; Click Here To Update Your Base Greeting.

@malkolm: Troche sie dorobie (zalezy ile kto bedzie gral ^^)

M 0

mojo

Użytkownik
a Base information -&gt; Click Here To Update Your Base Greeting
co to jest ? to chyba raczej nie o to mi chodziło :;/:

I podaję namiary na bazę gostka russellnash - S329 - 243W

Nie powiem ile ma obrony bowiem mój stealth wynosi 0

I jeszcze jedno pytanie ile jest poziomów każdego współczynnika tzn. do ilu leveli można rozszerzać ?

rykos 0

rykos

Użytkownik
@mojo: to nie wiem o co Ci chodzilo :\. Stealth i security max - 10 lvl, reszta - 21.

@freeride: przyjety ;].

M 0

mojo

Użytkownik
chodzi mi o to że jak poruszam się po mapie i trafię na jakąś bazę to czy można sprawdzić czy dany gostek należy da jakiejś grupy

rykos 0

rykos

Użytkownik
@mojo: Nie mozesz. Co najwyzej koles moze ustawic sobie opis bazy, gdzie walnie napis typu : &quot;WodaMineralna Alliance member&quot;.

A ja ponawiam prosbe o kordy do &quot;sapernoviak&quot;. Przeprowadzil na mnie juz 3 ataki(1,11$ ; 0.89$ ; 2.71$ ) :/.

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Tak się zastanawiam czy nie lepiej po prostu zbierać $ w górach niż ulepszać bazę i tracić na to duże kwoty :?: Zauważyłem że po dwóch dniach bez ulepszania miałbym jakieś 15$ a przez to ze ulepszałem mam około 5$, 10$ poszło się je***. Wiem że to przydatne ale nie wiem czy się więcej kasy nie wyciągnie z samego szukania niż gdyby się ulepszało i atakowało i przy okazji zbierało.

mz88 0

mz88

Użytkownik
hmm no raczej głupio jakby pod koniec miesiąca Ci się nazbierało , strzelam , 100$ i wtedy Ci to ukradł kolo z poziomem ataku 1 bo Ty nie wzmocniłeś obrony :]
ja chyba więcej nakradłem niż wydałem na wzmocnienia ataku czyli mi się opłacało ...

rykos 0

rykos

Użytkownik
Ja tez wiecej zebralem atakujac innych niz wydalem na ulepszenia do ataku =]. Co do wylacznego zbierania kasy - NIE. Tak jak pisze mz88 - okradna Cie i tyle z tego bedzie (wiem co mowie ^^).

EDIT: Wyrzucilem ludzi z liczba ulepszen mniejsza od 2 (robie to dla dobra ogolu).

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
No to jeszcze będę musiał pozbierać, mam security i stealth po 1. Teraz zbieram na attack i fortification czyli jeszcze do uzbierania około 7 dolarów :;/:

M 0

mojo

Użytkownik
czy jest w tej grze możliwość przegranej ? np. mam o$ na koncie i ktoś atakuje z sukcesem to czy następuje koniec gry ?

szmejek 0

szmejek

Użytkownik
nie, jesli nie masz nic na koncie to poprostu nikt ci nic nie zabierze...

chyba ze bedziesz jakis czas nieaktywny to mogą skasowac konto...

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Mam już wszystko po 1 oprócz fortification ale tylko 2$ do uzbierania. Wygraliście trochę $ jak mieliście 1 stopień ataku ? Bo nie wiem czy jest sens atakować. Atakowałem już chyba 8 razy ale nawet 0.01$ nie wygrałem :;/:

rykos 0

rykos

Użytkownik
@malkom: Z czasem przyjdzie zysk (ja przy 1 stopniu atakowania zarobilem ~8$, wiec zwrocil mi sie zakup). Narazie sie tylko fortyfikuje, i nie atakuje innych baz bo Wanted level zwieksza % kasy jaka ukradnie przeciwnik w trakcie ataku na Twoja baze(przy 20 ukradl mi ~3$, a przy 0 - 0.7$ ^^).

rykos 0

rykos

Użytkownik
Trudno mi powiedziec, bo mnie atakuje koles ktory zawsze wygrywa (teraz wyrwal mi 0.4c). Moze ktos odparl atak i wypowie sie na ten temat ?

Do góry Bottom