>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wealth Wars - sposób na kieszonkowe?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Nie ma to jak 1 post na forum bukmacherskim w temacie o jakiejś grze :p
No ale zarejestrowałem się z refa, choć wątpię żeby się dało, rzeczywiście coś na tej grze zarobić.... ????

rykos 0

rykos

Użytkownik
@kukla : Okaze sie 1 sierpnia, czy cos z tego wyjdzie
@hugo_bosss : Mam u nich konto dopiero &quot;kilka&quot; dni, wiec jeszcze nie wyplacalem nic. Czy sa 100% wyplacalni dowiemy sie po 1 sierpnia, bo do tego czasu na pewno bede mial minimum do wyplaty (chyba ze mnie okradna przed koncem miesiaca :|)
@mojo : wanted level rosnie za szpiegowanie i atakowanie innych graczy. Nie wiem jeszcze co to daje, ale raczej nic dobrego (wkoncu w buy upragades mozna sie tego pozbyc za &quot;drobna&quot; oplata).

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Wykorzystałem wszystkie ruchy i jadę na prawko :p
Wieczorem wrócę to będę dalej chodził bo trzeba nazbierać na 1 poziom ataku ????

Mapkę mam opracowaną porządnie. Wszystkie pola na jakich byłem są opisane... i dzięki temu zauważyłem, że mam dupiatą lokację :zy3ou:

Co myślicie o &quot;forumowym&quot; sojuszu :]?

szmejek 0

szmejek

Użytkownik
ja dołączyłem do soja Rykosa ????
skoro juz jest taki to po co zakładac nowy.... no chyba ze Rykos nie chce ;)

beau 1

beau

Forum VIP
Istnieje sojusz Rykosa więc dołączajcie do niego ;-) Po dzisiejszym dniu mam 15$ jakbym nie kupował nic miałbym 30$.Szkoda że dolar tak nisko stoi :;/:

mz88 0

mz88

Użytkownik
właśnie złożyłem podanie do rykosiowego sojuszu ???? mam nadzieję, że mnie przyjmie :mrgreen:

rykos 0

rykos

Użytkownik
RykoS czuwa ^^. mz88 - przyjety ;]. Kasa powoli do przodu, wiec nie jest zle (do polowy miesiaca bede kupowal jeszcze bajerki, a pozniej zbieram kase do wyplaty, zebym zdarzyl xP).

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Wysłałem podanie ????

Chciałem ruchy poranne wykorzystać a tu wchodząc na war field&#39;a widzę napis
Could not connect. Please try again later.
Jakieś przejściowe problemy czy komuś to się zdarzyło wcześniej?

Edyta: już wszystko ok.

@mojo : wanted level rosnie za szpiegowanie i atakowanie innych graczy. Nie wiem jeszcze co to daje, ale raczej nic dobrego (wkoncu w buy upragades mozna sie tego pozbyc za &quot;drobna&quot; oplata).
Też nie wiem na co wpływa wanted level ale właśnie mi się wyzerował bo długo siedziałem w jaskiniach:

You spent so long in the caves that everyone forgot about you!
Your wanted level is back to zero!

A mapka na prawdę się przydaje bo wiadomo, które jaskinie/bazy się już odwiedziło a który jeszcze nie

lowcag 0

lowcag

Użytkownik
A wie ktoś może co daje Transportation ? Bo kosztuje niecałe 15$ i mnie zaciekawiło co to może być ? Może ktoś z was wie ?

kuzan 0

kuzan

Użytkownik
tez wczoraj nocka zlozylem podanie do sojuszu :jezora: nie wiem czy zostalem przyjety czy nie, ale atak z przed chwili...
Awesome attack! You stole $9.75 from here! :mrgreen: podoba mi sie ta gra :mrgreen:

M 0

mojo

Użytkownik
jak mogę dołączyć do alliance ? klikam na &quot;Apply&quot; i nic się nie dzieje...

czy ustawienia pól mountains, jungle, itp. są zawsze takie same po wyjściu z gry?

beau 1

beau

Forum VIP
Nie masz co płakać :jezora:
Moje staty:
Total Attacks: 215
Successful Attacks: 211
Attacks On You: 1
Successful Attacks On You: 1
Cash You Stole: $5.68
Cash You Found: $28.66

Do góry Bottom