>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

wbrew bukom

Status
Zamknięty.
M 135

mhm

Użytkownik
Santos idzie na wina. Mam nadzieje ze to nauczy czegos tych co podazaja za seria. Podalem tutaj chyba 4 typy i 3 weszly a do zadnych nie robilem analizy tylko zagralem na przelamanie serii. Nie interesowalo mnie kto gra, gdzie gra, szpital, pogoda, czy graja w innych rozgrywkach, czy maja epidemie itd ???? Czysta matematyka.
Pozdrawiam.
Szukajcie a znajdziecie:] Nastepna taka kapela do grania jest Corinthians. Wygrali Copa Libertadores to czas zeby zaczeli wygrywac bo wygrali 1/6. Moze nie dzisiaj ale nastepny mecz u siebie to juz win.

M 135

mhm

Użytkownik
gram plasko. Nie gram tego innym systemem niz gram swoje &quot;zwykle&quot; typy. Zwykle tzn te po analizie. Jezeli chcesz to sobie rozpisz system. Powiem ci jak to zrobic.
Przyjmijmy ze grasz za 100zł podstawa.
Progi
100
200
300
400
500
mozesz jechac co 200 czyli
100
300
500
700
Dostosowujesz do budzetu.
System d&#39;alemberta.
Win=ta sama stawka albo prog nizej
Lose=prog wyzej.
100-&gt;przegrana=nastepny typ za 200-&gt;przegrana-&gt;400, wygrana=nastepny za 200 itd.
Tylko musisz trafiac. Zaden system ci nie da zarobic jak nie bedziesz mial skutecznosci 50% na kursach 1.8.
Limit przy takim stawkowaniu co 200zł to wlasnie 50% na 1.8. Wszystko co trafisz wyzej to twoj zysk. Polecam o tym poczytac. Gram teraz plasko bo mi ostatnio dobrze idize wiec nie potrzebuje pakowac sie w niepotrzebna progresje a i nie mam na to wystarczajacego bankrolla. Gram bezpiecznie.

adik104 69

adik104

Użytkownik
Zobaczymy jak to dzisiaj pójdzie
TPS Turku - Honka / over 2.5 / 2.05
Jazz Pori - TPV / under 2.5 / 2.60
Fredrikstad - Lilleström / under 2.5 / 2.15
Örebro - Malmö / under 2.5 / 2.05
IFK Göteborg - Helsingborg / over 2.5 / 2.00
Din. Kiev - Neftci Baku / under 2.5 / 2.70
Salzburg - Plzen / under 2.5 / 2.08
Nalchik - Ufa / over 2.5 / 2.10
Odense - Aarhus / under 2.5 / 2.10
R. Volgograd - Tomsk / over 2.5 / 2.35

D 77

dalik

Użytkownik
Przedstawiam Wam moje wczorajsze wypociny.
Nie żebym się chwalił ale chciałem Wam udokumentować jedno: KURSY NIE GRAJĄ

Problem jest tylko jeden - Nasza psychika i strach przed obstawieniem niefaworyta. Czas najwyższy to zmienić i jak to zapewne już było pisane - ten temat jest jednym z najbardziej interesujących.
Widać poszliście głównie w zdarzenia dwudrogowe piłki nożnej (U/O), co oczywiście jest trafnym wyborem z tym, że powtarzam jeszcze raz: Zastanówmy się nad innymi sportami (głównie zdarzeń dwudrogowych) bo nie trzeba się znać na danym sporcie by grać tym sposobem. Wystarczy obstawiać odwrotność buka ????
Siatkówka , MLB , Koszykówka , Tenis stołowy, Tenis ziemny (z rozwagą).

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Dalik, podejmowałeś chyba jeszcze większe ryzyko, bo niektóre typy były trzydrogowe...
Ale ja znów miałem słaby dzień... od założenia tematu nie mogę wyjść z zerowego bilansu... jestem ciekawy czy rozpoczecie sezonu w Europie by coś zmieniło...

D 77

dalik

Użytkownik
Wydaje mi się, że na początku rozgrywek w Europie będzie można poszaleć bo wyniki będą nieprzewidywane.
Co do ryzyka - raz pod wozem raz na wozie.
Zapewne jeszcze dzisiaj wtopię to co wczoraj wygrałem :p

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
System d&#39;alemberta.
Win=ta sama stawka albo prog nizej
Lose=prog wyzej.
100-&gt;przegrana=nastepny typ za 200-&gt;przegrana-&gt;400, wygrana=nastepny za 200 itd.
Ej ej ej System d&#39;alemberta z tego co wiem polega na podnoszeniu/opuszczaniu stawek o 1j, a nie podwajanie jej przez dwa, bo to najzwyklejsza progresja (oczywiście w progresji cofamy się na początek w przypadku wygranej).
1 poziom: 1 złoty - przegrana
2 poziom: 2 złote - przegrana
3 poziom: 3 złote - wygrana
4 poziom: 2 złote - wygrana

D 77

dalik

Użytkownik
Dziwny ten system stawkowania. Możesz rozpisać zaczynając od 1zł dla:
wygrana
przegrana
przegrana
przegrana
wygrana
przegrana
przegrana

Ps. Dziś są mecze U20 w ręczną. Można na nich coś uszczypnąć

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Mhm, wybrałeś dwie serie? Jedną na przełamanie, drugą na kontynujację...
Guarantingueta ma 4 kolejne undery, zaś ASA ma uououou
Sądzisz, ze to droga wyboru?

D 77

dalik

Użytkownik
Chwileczkę
W tym drugim linku gdzie masz Alianza Lima jest 7 spotkań bez overa, tak więc ten pierwszy link Guarantingueta troszkę jest niepokojący bo jak nie patrzeć 7 U może wpaść.
Zdecydowanie wybrałbym drużynę Alianza Lima bo to jak nie patrzeć 3 progi mam za sobą.
Sprawdzałeś może jaka zdarzyła się najdłuższa seria U lub O ?
Z typów, które podałeś grałbym tak:
ASA - na przełamanie przeplotu
Alianza Lim - na przełamanie serii U
Pytanie tylko jak to stawkować?
Chyba progresja na stały zysk byłby najodpowiedniejszy ponieważ kursy będą się wahać.
Jeszcze jedno.
Jak już lecisz progresję to nie patrzysz czy to mecz ligo , pucharowy , towarzyski czy inny tam memoriał?
Po prostu lecisz z progresją na daną drużynę ?

M 135

mhm

Użytkownik
nie patrze na takie rzeczy. Nie mozesz do tego podchodzic jak do ruletki. To jest pilka nozna. Zagralem plasko oba mecze. Jak 1 wejdzie to mam plus. Jak wejda oba to super.
Takie serie po 7 underow zdarzaja sie niezwykle rzadko. Poza tym ja nie lubie grac 1 druzyny. Jezeli bedzie 1 win 1 lose dzisiaj to potem nie bede kontynuowal grania tej samej druzyny znowu na przelamanie tylko poszukam lekka progresja innej druzyny, ktora ma serie do przelamania.
Patrze tylko na mecze ligowe.

popijava 87

popijava

Użytkownik
Problem jest tylko jeden - Nasza psychika i strach przed obstawieniem niefaworyta. Czas najwyższy to zmienić i jak to zapewne już było pisane - ten temat jest jednym z najbardziej interesujących.
Z obstawieniem &quot;niefaworyta&quot; nie ma żadnego problemu, wystarczy trzymać się zasady, że wszystko grasz jednakową stawką. A psychika? A co za różnica, czy przegrasz kurs 1.20 czy 4.33?

Temat wbrew pozorom nie jest specjalnie interesujący, bo samo granie przeciw bukom nie wystarczy. Trzeba koniecznie zwiększyć szanse na wyłapywanie niespodzianek, a w tym temacie nie ma nic na ten temat. Temat też jest zakłócany przez niekore wypowiedzi, które kupy się nie trzymają i za dużo w nim zmian i pomysłów.

Systemu nie znajdziecie nigdy, ale jeśli uda się zwiększyć prawdopodobieństwo wygrane, to już coś. Wymaga to jednak 1) pomysłu, 2) żmudnych testów choćby na sucho, ale przez długi okres

Mi kilka ciekawych rzczy udało się już wypracować. Teraz testuję karty do typowania i efekty są bardzo zadawalające. Nie jest to jakiś tarot, a coś podobnego do gier, gdzie każda postać zdobywa umiejętności. Z drużynami jest identycznie, że w trakcie sezonu zdobywają umiejętności lub jest tracą. Lepsza drużyna ma lepsze karty, później trzeba to porównać. Na początku trochę się zamotałem, bo zbyt skomplikowane to było. Uprościłem to i wyniki nadal są zadawalające, ale nie wiem jeszcze która metoda porównawcza jest najlepsza. Muszę jeszcze potestować je wszystkie i być może dopiero wtedy to przedstawię na stronie

D 77

dalik

Użytkownik
mhm jakiś masz dziwny tok myślenia jeżeli chodzi o stawkowanie.
Jakie jest prawdopodobieństwo, że po np serii 5 underów trafi się akurat over ?
Jeżeli będziesz grał płaską stawką to musisz liczyć na to, że każdy twój typ będzie trafny.
Tym bardziej, że grasz kilka meczy. Trafisz typ 1 , drugi wtopisz to masz słaby zysk (o ile nie stratę)
ten wtopiony przydałoby się progresywnie potraktować (szczególnie taki, który znalazłeś - z 7 underami)

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...] Trzeba znaleźć metodę doboru,[...]
Uważam podobnie.
To da się zrobić.
Próbuję zresztą takiej rzeczy w algorytmie o roboczej nazwie &quot;Antyfaworyt&quot;.
Konkretnie, grać spotkania o takich cechach czy &quot;predyspozycjach&quot;, w których zasadnie możemy przypuszczać, że faworytowi się ono nie ułoży.
Nie w oparciu o np. kursy ale o coś na co bukmacher nie ma wpływu a my to możemy podglądnąć.
Czyli wpierw obserwacja ikstej liczby meczów (albo wyników meczów) i wychwycenie takich powtarzalnych cech, na podstawie których założymy, że kiedy wystąpią w jakimś następnym meczu, faworyt dostanie w tyłek (lub zremisuje czyli dostanie w tyłek).
Te powtarzalne cechy staram się &quot;przekuć&quot; na liczby, stąd później (quasi)matematyczny zapis.
Oczywiście nie będzie żadnych &quot;pewniaków&quot; bo one jak wiadomo nie istnieją, ale wychwycenie takich &quot;predyspozycji&quot;, które nam powiedzą, iż w tym i w tym meczu możliwe bardziej jest niż w innym, że faworyt nie wygra.
Edit:
paradoksalnie, w tym o czym mówi PoPiJava
widzę metodę w sensie, że jest to próba jakiegoś systematycznego podejścia. O ile nie mówimy o magii a mam nadzieję, że nie mówimy o tym.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
tak klucz doboru to istota powodzenia.
Popijawa ma rację, systemu jako takiego nie ma, ale mam przeczucie że granie przeciw bukowi (lub przeciw graczowi - jak sugerował Cock) przy udziale szczęścia przyniesie powodzenie.
Jak pomóc szczęsciu? Bo jak na razie moje granie &quot;na przypał&quot; nadal oscyluje wokół zera, raz na plusie raz na minusie...
Ciekawe co na myśli miał Yar000 sugerując powtarzalne cechy? Pewnie takie zna też bukmacher, ale jeśli nie dostregł to pamiętajmy, że jednak gramy zwykle na zdarzeniach ruletkowych, zero-jedynkowych, true-or-false, fifty-fifty... I dlatego na razie najbliżej mi do pomysłu mhm, aby obalać serie.
Każda seria się kiedyś kończy, nawet w ruletce. Powtają dwa pytania. Jakie serie łamać? Jaka długość serii jest adekwatana do gry?
Mamy kilka rodzajów serii:
u/o/u/o/u/o/u/o...
o/o/o/o/o... i u/u/u/u/u/u...
bts/bts/bts... i onts/onts/onts...
liczba nietrafionych X2 niefaworyta na wyjeździe
i inne mniej popularne...
Zaś te serie można odnosić:
do wszystkich ostatnich spotkań
do wszystkich ostatnich spotkań tylko w lidze
do wszystkich ostatnich spotkań bezpośrednich
A przy tym ostatnim można się zastanawiać też nad graniem np. underu, gdy większość dotychczasowych bezposrednich meczów rozpatrywanych drużyn była over.
A co jeśli znajdujemy kapitalną serię kolejnych 8 spotkań under dla jednych i drugich, a bukmacher na over proponuje tylko kurs 1,70 (mało prawdopodobne, ale myślę, że się zdarza)?
Więc jaka seria jest najbardziej opłacalna?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom