>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

wbrew bukom

Status
Zamknięty.
adik104 69

adik104

Użytkownik
wg mnie nie ma co teraz narzekać, że Twój &quot;system&quot; na pewno nie wypali, bo nie ma powyżej 50%, tak samo jakby po 30 meczach z ponad 50% skutecznością mielibyśmy się nim zachwycać. Czas i mecze w niedalekiej przyszłości wszystko zweryfikują
1. JIPPO - HIFK / u 2.5 / @ 2.08
2. KooTeePee - Viikingit / o 2.5 / @ 2.05
3. Oulu - PK-35 / u 2.5 / @ 2.00
4. Rovaniemi - OPS / u 2.5 / @ 2.00
5. SJK - Hameenlinna / u 2.5 / @ 2.25
6. Espoo - BK-46 / u 2.5 / @ 2.70
7. Pallohonka - GrIFK / u 3.5 / @ 1.85
8. JaPS - Kuusysi / u 2.5 / @ 2.40
9. Honefoss - Brann / u 2.5 / @ 2.10
10.Syrianska - Djurgården / o 2.5 / @ 2.05
11.Koblenz - Köln / u 2.5 / @ 2.40
12.Hougang - Gombak / u 2.5 / @ 2.15
13.Östersunds - Västerås SK / u 2.5 / @ 2.20
14.Dalkurd - Forward / u 2.5 / @ 2.50
15.Eskilstuna City - Vasby / u 2.5 / @ 2.35
16.Bunkeflo- Norrby / u 2.5 / @ 2.70
17.Kristianstads - Sleipner / u 2.5 / @ 2.20
18.Oddevold - Lunds / u 2.5 / @ 2.10
19.Sylvia - Gauthiod / u 2.5 / @ 2.40
20.Austria Vienna - West Ham / u 2.5 / @ 2.30

K 26

krom

Użytkownik
Granie płaską stawką przypadkowych meczów nie ma najmniejszego sensu. Kursy są wystawiane biorąc pod uwagę historię drużyny/ligi. Jeśli w tym sezonie w japońskiej J2 58% meczów było z under 2,5 a 42% z over 2,5 to grając kursy powyżej 2,0 grałbym zwykle over 2,5. Na 100 meczów trafiłbym 42. Nie miałbym prawa wyjść na 0, bo przegrałbym marżę bukmachera. Jedyne wyjście to albo granie jakąś formą progresji, albo wybieranie konkretnych meczy, w których bukmacher, lub stawiający gracze pomylili się źle szacując szanse.

D 77

dalik

Użytkownik
Jedyne wyjście to albo granie jakąś formą progresji, albo wybieranie konkretnych meczy, w których bukmacher, lub stawiający gracze pomylili się źle szacując szanse.
Przeczytaj temat, a później jeszcze raz to co napisałeś.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
typy dodane: http://qpa.obstawia.com/
jeśli pogłębię bilans ujemny, czas to zweryfikować, u mnie już ponad 100 typów, Wy również zagraliście kilkadziesiąt i balansujecie tuż poniżej zera... można bedzie sie zastanowaić nad ulepszeniem, albo rezygnacją...

K 26

krom

Użytkownik
Przeczytaj temat, a później jeszcze raz to co napisałeś.
Przeczytałem. Autor wyszedł z założenia, że szanse na under i over 2,5 są równe. A tak nie jest. Inne szanse są na over w Holandii, a inne we Francji czy w Polsce. Te szanse są zamieniane na kursy, które są obniżone o marżę bukmachera. Grając nieskończoną liczbę meczów będziesz na minusie.

Oczywiście zdarzają się wyjątki, ale nie o wyjątkach tutaj mowa.

D 77

dalik

Użytkownik
Już pomińmy to, czy są równe czy też nie.
Najważniejsze jest by obstawić przeciwność buka/innego gracza czyli wyższy kurs.
Kursy na U/O nie odzwierciedlają prawdopodobieństwa

K 26

krom

Użytkownik
Już pomińmy to, czy są równe czy też nie.
Najważniejsze jest by obstawić przeciwność buka/innego gracza czyli wyższy kurs.
Kursy na U/O nie odzwierciedlają prawdopodobieństwa
Przestań opowiadać bajki. Kursy na u/o, z wyjątkiem kilku % wyjątków, jak najbardziej odzwierciedlają prawdopodobieństwo.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Przeczytałem. Autor wyszedł z założenia, że szanse na under i over 2,5 są równe. A tak nie jest. Inne szanse są na over w Holandii, a inne we Francji czy w Polsce. Te szanse są zamieniane na kursy, które są obniżone o marżę bukmachera. Grając nieskończoną liczbę meczów będziesz na minusie.
Oczywiście zdarzają się wyjątki, ale nie o wyjątkach tutaj mowa.
Szanse na over/under sa takie same, ale na innym poziomie bramkowym. We Francji i Polsce zwykle dostaniesz 2,10 za over2,5 a w Holandii zwykle lepiej płacą za under2,5. Czasami mozna w Holandii zagrać nawet under3,5 z k&gt;2,00! Bukmacher zawsze dobiera kursy do liczby goli w lidze...

K 26

krom

Użytkownik
To graj 5 kolejek ligii polskiej na niższe kursy, ja będę grał na wyższe i zobaczysz efekt końcowy.
5 kolejek to za mała próba. Ale przy większej ilości zdarzeń grając niższe kursy powinienem trafiać częściej, Ty grając wyższe rzadziej. Efekt końcowy będzie taki, że oboje będziemy na minusie mniej więcej o marżę bukmachera.

K 26

krom

Użytkownik
Szanse na over/under sa takie same, ale na innym poziomie bramkowym. We Francji i Polsce zwykle dostaniesz 2,10 za over2,5 a w Holandii zwykle lepiej płacą za under2,5. Czasami mozna w Holandii zagrać nawet under3,5 z k&gt;2,00! Bukmacher zawsze dobiera kursy do liczby goli w lidze...
Ale co to ma do rzeczy ? Bukmacher nie jest organizacją charytatywną i wystawiając kursy rzadko się myli. Ty grając kursy u/o jak leci byle tylko były wyższe niż 2,0 przy nieskończonej liczbie spotkań będziesz na minusie o marżę.

V 31

vector77

Użytkownik
w polsce bedzie under pewnie. ja nie wiem o czym mowa panowie. jesli chcecie poznac prawde to najlepiej podzieliec sie na grupy i obserwowac mecze w danych ligach. okielznac lige a potem stawiac. wybieranie meczy z przypadku nie ma sensu. startystyki liga na u/o tez sa o kant dupy potluc bo np. liga islandzka to overowka ale jak wyniki ogladasz gdzie w meczu wpada 10 goli to juz wiesz skad ten over. trzeba ogladac mecze i tworzone sytuacje. ludzi obstawiaja, wynik wchodzi a okazuje sie ze strzalow bylo 5 i to nie celnych a bramki z karnych wpadly. przy niskiej skutecznosci czytaj bezwartosciowych napastnikach szanse na strzelenie bramki maleja.

testowany sposob gry wydaje sie pracochlonny ze wzgledu na duzo ilosc zdarzen wiec moze lepiej trzymac sie kilku druzyn zamiast grac z przypadku?

sebasthian 10

sebasthian

Użytkownik
Dalik dobrze napisał, kursy nie odzwieciedlaja prawdopodobienstwa.
Biorac wszystkie mecze danej ligi w sezonie gdzie jak sam krom napisałeś jest iles tam procent, w wiekszosci lig oscyluje to blisko 50%.
Załóżmy teraz że było 500 spotkań z których:
a)250 zakończyło się over i b)250 under 2,5
a) 250 spotkań over - z czego 100 z kursem powyżej 2 i 150 z kursem poniżej 2 = średni kurs poniżej 2.
b) 250 spotkań under - identycznie jak powyżej
Więc nawet jak będziesz stawiał cały czas kursy powyżej 2 to i tak sie przegra bo bedzie ich mniej w calej lidze.
a wiec kursy nie odzwierciedlaja prawdopodobienstwa bo powinny byc wtedy :
a) 250 spotkań over - 125 kurs powyzej 2 i 125 kurs ponizej i wtedy Ty wygrywasz, a nie bukmacher , a tak nie ma i nie bedzie;)))

adik104 69

adik104

Użytkownik
ale zaraz zaraz, kto powiedział, że mają zostać grane wszystkie mecze w lidze? Wydaje mi się, że autorowi tematu chodziło o losowe mecze lecz grane wbrew faworytowi buka.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
dzisiejszy dzień zakonczył się katastrofą... zastanawiam się nad dalszymi testami...
jedyne co przychodzi mi do głowy to zawsze jak chwytam się czegoś nowego działa to przez 20-30 meczów, a potem się już tylko przegrywa. Czyżby dobry system gry polegał na tym, aby co chwilę go zmieniać. Moze inaczej, w większosci przypadków (poza tym tematem) pomysły na system rodziły sie przy okazji sprawdzania całego rynku ma mecz, coś wpadało mi w oko i starałem się to przełożyć na inne mecze, zwykle wychodziło, zakładałem bądź nie temet na forum po czym do dalszej weryfikacji trzeba było wywiesic białą flagę... hmmm, sprawdzac rynek meczu i wyboerać coś jedynego co pasuje do spotkania, nie bazując na żadnych metodach???

D 77

dalik

Użytkownik
Właśnie chodzi o losowość.
Nie patrzeć na to z jakiej ligi, nie sugerować się statystykami.
Ktoś (jakiś Zdzisiu czy coś takiego) grał kiedyś wybierając losowo mecze i pakując je do 10 koszyków czekał na serię wtop.
Po 5 wtopach liczył na to,że akurat mecz włożony do tego koszyka wygra (czysta losowość) i wychodziło jemu to całkiem dobrze.
Grając wbrew bukom jest pewne jedno:
Trafiając 50% typów jesteś na ✅

Edyta.
@ incubus7 - musisz pamiętać o jednym: NIE MA PEWNEGO SYSTEMU NA BUKMACHERA
co za tym idzie ten sposób (wbrew bukom) jest dobry bo o to właśnie - trzeba go ograć jego własną bronią czyli KURSAMI.
Dodam jeszcze jedno - PROGRESJA jest dobrym wyjściem, ale nie mając zabezpieczenia na 9 progów to nie ma co się w nią pchać.
Aha, jeszcze jedno. incubus7 Pamiętaj o tym, że wszystkie twoje pomysły powstawały i upadały przez ostatnie 2-3 miesiące czyli w okresie przerwy gier ligowych.
Proponuję przeczekaj z testami do września bo granie na te egzotyczne ligi nie odzwierciedla całosezonowej gry.
Ps. Pomyśl o MLB i tenisie

adik104 69

adik104

Użytkownik
1. JIPPO - HIFK / u 2.5 / @ 2.08⛔
2. KooTeePee - Viikingit / o 2.5 / @ 2.05✅
3. Oulu - PK-35 / u 2.5 / @ 2.00⛔
4. Rovaniemi - OPS / u 2.5 / @ 2.00⛔
5. SJK - Hameenlinna / u 2.5 / @ 2.25✅
6. Espoo - BK-46 / u 2.5 / @ 2.70 ⛔
7. Pallohonka - GrIFK / u 3.5 / @ 1.85✅
8. JaPS - Kuusysi / u 2.5 / @ 2.40✅
9. Honefoss - Brann / u 2.5 / @ 2.10⛔
10.Syrianska - Djurgården / o 2.5 / @ 2.05⛔
11.Koblenz - Köln / u 2.5 / @ 2.40⛔
12.Hougang - Gombak / u 2.5 / @ 2.15✅
13.Östersunds - Västerås SK / u 2.5 / @ 2.20⛔
14.Dalkurd - Forward / u 2.5 / @ 2.50⛔
15.Eskilstuna City - Vasby / u 2.5 / @ 2.35✅
16.Bunkeflo- Norrby / u 2.5 / @ 2.70✅
17.Kristianstads - Sleipner / u 2.5 / @ 2.20✅
18.Oddevold - Lunds / u 2.5 / @ 2.10✅
19.Sylvia - Gauthiod / u 2.5 / @ 2.40✅
20.Austria Vienna - West Ham / u 2.5 / @ 2.30⛔
Na dziś starałem się wybierać mecze ligowe co w konsekwencji przyniosło skuteczność 50%. Stawiając na każdy mecz 1 jednostkę, po wszystkich meczach mamy w kieszeni 22.45j, co daje ✅12.25% yieldu.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
brawo adik... ale to chyba 2,35j✅
moze racja jest w tym, ze granie przeciw bukom musi być w meczach o stawkę, towarzyskie to sam bukmacher nie do konca wie jaki rynek dać, bo nawet dla dwóch dobrych markach daje mało możliwosci gry...
tyle solinych overów co dzis i wczoraj nigdy nie miałem, nawet jaki kiedyś na 2 lidze holenderskiej próbowałem systemu overowego :p

adik104 69

adik104

Użytkownik
zastanawiam się na spróbowaniem zagrania 10-20 meczy, z czego połowa będzie wbrew bukowi po kursach 2+, a druga połowa będzie oscylowała między 1.75-1.95 hmmm

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom