>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

wbrew bukom

Status
Zamknięty.
D 77

dalik

Użytkownik
Za dużo kombinujesz.
Zbyt małe prawdopodobieństwo trafienia w dany typ.
Jakby to ci się udało to równie dobrze mógłbyś obstawiać dane spotkania na zwycięski typ i byś stale wygrywał.
;)

V 31

vector77

Użytkownik
zamiasta kombinacji jedziemy single na overy po kursie ponad 2. szukamu najlepszego kursu przed meczem i obstawiamy. potem gramy na laifie ze w 1 polowie nie wpadnie wiecej niz 2,5 gola. stawkujemy za jeld ktory otrzymalibysmy z wygranego zakladu tak aby przy wpadce w pierwszej polowie czyli powyzej 2,5 gola wyjsc na zero. jesli mamy mniej niz 2,5 gola w pierwszej polowie juz mamy jakies pieniadze zarobiona male bo male ale jednak.
potem czekamy na druga polowe i jesli nie ma bramek kontrujemy za zysk minimalizujac straty.
jesli wpadla bramka w pierwszej polowie albo jeszcze lepiej 2 to czekamy na trzecia i konczymy gre. jesli 3 bramki nie ma albo czujemy ze nie bedzie konczymy gre zamykajac ja kontrujac ponizej 2,5 w chwili gdy kurs wynosi 2. wychodzimy na lekkim plusie z ponizej 2,5 z pierwszej polowy.
sposob prosty i dobry. w tylek jestemy tylko wtedy gdy nie ma bramek w pierwszej polowie bo to komplikuje dalsza gre.

D 77

dalik

Użytkownik
Dobry sposób dla bezrobotnych...
Kto ma czas na coś takiego?
Ślęczeć przed kompem 90 min by &quot;może&quot; zyskać kilkadziesiąt groszy?
Ja dziękuje takiemu sposobowi

K 26

krom

Użytkownik
Właśnie chodzi o losowość.
Nie patrzeć na to z jakiej ligi, nie sugerować się statystykami.
Ktoś (jakiś Zdzisiu czy coś takiego) grał kiedyś wybierając losowo mecze i pakując je do 10 koszyków czekał na serię wtop.
Po 5 wtopach liczył na to,że akurat mecz włożony do tego koszyka wygra (czysta losowość) i wychodziło jemu to całkiem dobrze.
Nie dziwię się, że opowiadasz takie bzdury, skoro o kimś kto zbankrutował grając swój system piszesz, że &quot;wychodziło jemu to całkiem dobrze&quot;.

D 77

dalik

Użytkownik
Nie znałem ostatecznych losów tego przypadku.
Zresztą do dzisiaj nie znam nikogo, komu &quot;wychodziło całkiem dobrze&quot; i nadal wychodzi (w dłuższej perspektywie czasu)

V 31

vector77

Użytkownik
problem to zimna glowa. jesli robisz jakas kase to po jakims czasie wydaje ci sie ze to malo i wtedy robi sie blad topi kase i ochote do gry. jak masz system to sie go trzymaj plus stawkowanie jest wazne. jak sie sposob sprawdza to po co go zmieniac.nawet jakas tam progresja na over/ under. jak dla mnie super bezpieczna progresja bo u/o to rzut moneta poprostu. jest tylko jedna roznica. przy rzucie moneta nie mozemy nic robic najwyzej podmuchac ????

w grze mozna kontrowac minimalizujac straty. to tyle.

ps. dalik jak nie chcesz zarobic kilku groszy bo to malo to po co szukasz sposobu??? w bukmacherce nie ma takiego ktory da setki dziennie.

M 135

mhm

Użytkownik
oczywiscie ze jest. Musisz miec typy dajace 10% yield i grac kazdy po 1000zł i wtedy masz obrot 30 tys na miesiac czyli 3 tys wygranej czyli 100 dziennie;) Prosta matematyka.

D 77

dalik

Użytkownik
Ja nie mówię o zdobywaniu setek ale chociaż kilka złoty dziennie przy wkładzie max 10zł byłoby fajną sprawą
Co do tematu:
Próbowałem nawet grać na betfair NIE WYGRA no i już 5 razy poległem na dużą kwotę (jak dla mnie) ,że dany wynik nie padnie.
Np. Dziś przy 10min i stanie 1:0 wytypowałem, że nie będzie do przerwy 2:1 no i było :/
Oczywiście kurs był śmiesznie mały.
Taka to gra na kursy....

V 31

vector77

Użytkownik
no i tu dalik klania sie sposob gry. gdybys postawil na over 2.5 przed meczem albo w trakcie a potem postawil na under 2,5 do konca pierwsze polowy to wyszedlbys na 0. skowerowany zaklad jest bezpieczniejszy. owszem zysk zaden albo maly ale tu trzeba wiedziec jak minimalizowac starty.
psychika gracza zawsze podpowiada ze dany typ jest ok bo to nasz typ i nie ma szans na przegrana. w ten sposob ludzie traca pieniadze.
ta zasada odnosi sie do wszystkich kwestii w zyciu. ludzie zycie to sinusoida. s adoly i gory. pozatym nikt nawet nie sprawdzil biorytmow. jesli macie kilka wtop pod rzadz to sprawdzcie swij biorytm psychiczny na necie. moze to bedzie odpowiedz na czarne serie. jak ktos chce o tym pogadac to na priva. albo poczytajcie o tym w netku.

D 77

dalik

Użytkownik
Odbiegając od tematu jeżeli chodzi o mnie to za często działam po tzw. impulsem.
Zamiast obrać kierunek i stale nim brnąć to wyszukuję jakieś &quot;okazje&quot; i na tym odpływam.

V 31

vector77

Użytkownik
ja tez odplywam stary w ten sam sposob. wladnie chodzi o to zeby powstrzymac impuls. jesli masz system albo sposob gry ktory jest monotonny czasochlonny ale przynosi jaki nawet maly zysk lepiej sie tego trzymac.

adik104 69

adik104

Użytkownik
na dziś wybrałem 25 meczy:
1. Gomel - FC Minsk / o 2.5 / 2.08
2. JJK Jyväskylä - Lahti / u 2.5 / 2.20
3. MyPa - KuPS / o 2.5 / 2.10
4. GBK Kokkola - AC Kajaani / u 2.5 / 3.25
5. PK-37 - Kemi / u 2.5 / 2.35
6. Santa Claus - HauPa / u 2.5 / 3.20
7. Kiffen - Futura / u 2.5 / 2.90
8. Mikkeli - Gnistan / u 2.5 / 2.40
9. PK-35 - Atlantis / u 2.5 / 2.40
10.Shamrock - St. Patricks / o 2.5 / 2.10
11.Cork City - Bohemians / o 2.5 / 2.25
12.Vestmannaeyjar - KR Reykjavik / u 2.5 / 2.35
13.Bryne - Sandefjord / u 2.5 / 2.30
14.Hødd - Start / u 2.5 / 2.60
15.Mjondalen - Kongsvinger / u 2.5 / 2.15
16.Tromsdalen - Sarpsborg 08 / u 2.5 / 2.70
17.Ull/Kisa - Ham-Kam / u 2.5 / 2.35
18.AIK Stockholm - Hacken / o 2.5 / 2.05
19.Gefle - GAIS / o 2.5 / 2.25
20.Elfsborg - Mjallby / u 2.5 / 2.08
21.IFK Lulea - Enkoping / u 2.5 / 2.40
22.Sandvikens - IK Frej / u 2.5 / 2.70
23.Vasalund/Essinge - Akropolis / u 2.5 / 2.35
24.Qviding - Orgryte / u 2.5 / 2.30
25.Zwickau - Dresden / u 2.5 / 3.55

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
dzis dzień zamknie się na plusie, ale raczej nie poprawi statystyki na plus na blogu. natomiast od założenia tematu to byłoby jakieś 47% skuteczności i okolice zera lub małego plusu. Wygląda na to, że to sposób gry na nie przegrywanie, a póki co trudno wygrywać. Ale wyjść na remis z bukiem to niezły początek...

adik104 69

adik104

Użytkownik
1. Gomel - FC Minsk / o 2.5 / 2.08 ✅
2. JJK Jyväskylä - Lahti / u 2.5 / 2.20 ⛔
3. MyPa - KuPS / o 2.5 / 2.10 ⛔
4. GBK Kokkola - AC Kajaani / u 2.5 / 3.25⛔
5. PK-37 - Kemi / u 2.5 / 2.35⛔
6. Santa Claus - HauPa / u 2.5 / 3.20⛔
7. Kiffen - Futura / u 2.5 / 2.90⛔
8. Mikkeli - Gnistan / u 2.5 / 2.40✅
9. PK-35 - Atlantis / u 2.5 / 2.40✅
10.Shamrock - St. Patricks / o 2.5 / 2.10⛔
11.Cork City - Bohemians / o 2.5 / 2.25⛔
12.Vestmannaeyjar - KR Reykjavik / u 2.5 / 2.35⛔
13.Bryne - Sandefjord / u 2.5 / 2.30✅
14.Hødd - Start / u 2.5 / 2.60✅
15.Mjondalen - Kongsvinger / u 2.5 / 2.15⛔
16.Tromsdalen - Sarpsborg 08 / u 2.5 / 2.70✅
17.Ull/Kisa - Ham-Kam / u 2.5 / 2.35 SPOTKANIE ANULOWANE
18.AIK Stockholm - Hacken / o 2.5 / 2.05 ✅
19.Gefle - GAIS / o 2.5 / 2.25⛔
20.Elfsborg - Mjallby / u 2.5 / 2.08✅
21.IFK Lulea - Enkoping / u 2.5 / 2.40✅
22.Sandvikens - IK Frej / u 2.5 / 2.70✅
23.Vasalund/Essinge - Akropolis / u 2.5 / 2.35✅
24.Qviding - Orgryte / u 2.5 / 2.30⛔
25.Zwickau - Dresden / u 2.5 / 3.55⛔
Skuteczność 11/24 , YIELD ✅8.6%

Y 0

yqbet

Użytkownik
&quot;Wychodzę z założenia, że w zdarzeniach 2-drogowych (zwłaszcza na ilość bramek) szanse wygranej to 50/50, więc czemu nie grać kursów powyżej wartości 2,00?! Jeśli po 100 kuponach na ładny plus - warto grać grubo!&quot;

czy Twoim zalozeniem jest ze buk czesto sie myli przy zdarzeniach 2 drogowych i daje za wysoki kurs?

adik104 69

adik104

Użytkownik
buk daje wysoki kurs bo wg statystyk taki wynik ma mniejsze prawdopodobieństwo, co nie oznacza, że ich niższy kurs wygra.

cock 756

cock

Użytkownik
czy Twoim zalozeniem jest ze buk czesto sie myli przy zdarzeniach 2 drogowych i daje za wysoki kurs?
I buk i gracz przed meczem teoretycznie zgadują. Buk dodatkowo posługuje się swoistym współczynnikiem, który w zależności od popularności zdarzenia różnie generuje marżę.
Chciałbym zobaczyć odchylenie buka od słusznie wystawionych kursów, liczyć mi się nie chce... To, co ewentualnie uzyskają chłopaki to najwyżej odchylenie buka w ofercie, która tylko ich zainteresowała... Czy grać ligę, czy dyscyplinę - ich broszka.
A czy często się myli? Często. Tam kurs też ustala człowiek. Trzeba to tylko wykorzystać , a tu już widać, że płaska stawka dostanie od marży, ewentualnie wygeneruje płaską wygraną. :/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom