To chyba tzw. paraliż senny A co do pamiętania snów to zaleca się po zbudzeniu się leżenie w jednej pozycji bez ruchu... I próbowanie przypomnienia sobie co się śniło... Jeśli zrobimy gwałtowny ruch to już po zabiegu no chyba, że syn był na tyle wyrazisty, że pamiętamy go od razu po przebudzeniu...Ja też mam takie sny że czasami spadam ze schodów i nagle wyskakuje z łóżka jak się budzę ???? Nie mogę biegać ani nawet ruszać niczym podczas snu bo wszystko waży jakby z tonę xD Nie wiem czy to normalne ale tak mam ????
Też tak mam . W końcu na coś trzeba umrzeć...- Jak jeżdżę samochodem, nigdy nie zapinam pasów, po prostu przeszkadzają mi podczas jazdy.
raczej przez cos a nie na cos ... i tego akurat mozna uniknac, tyle sie trabi o pasach ale ok wasz wybor.Też tak mam . W końcu na coś trzeba umrzeć...
To ja mam odwrotnie. Nawet jak mam pojechac do kumpla co mieszka kilka domow dalej zapinam pasy. Nawet jako pasazer, zaraz zapinam pasy. Zostalo mi tak po kursie prawa jazdy ????.
- Jak jeżdżę samochodem, nigdy nie zapinam pasów, po prostu przeszkadzają mi podczas jazdy.
skoro mieszka kilka domow dalej to po co jedziesz autem? :-DTo ja mam odwrotnie. Nawet jak mam pojechac do kumpla co mieszka kilka domow dalej zapinam pasy. Nawet jako pasazer, zaraz zapinam pasy. Zostalo mi tak po kursie prawa jazdy ????
Ja zawsze z lewej strony...prawą nie lubię przeżuwać nie wiem dlaczego...Pokarm zawsze przeżuwam w prawej stronie jamy ustnej ????
ja zawszeeeeeeeeeeee z lewej ...Pokarm zawsze przeżuwam w prawej stronie jamy ustnej ????
no ja też kiedyś miałes proroczy sen.Śniło mi sie ,że w meczu towarzyskim Szkocja-Chorwacja będzie 1-2 ale sie nie spradziło bo było 1-1 .Postawiłem wtedy za 100 zł po kursie 9 .Dzisiaj miałem sen w meczu z Islandzkiej który podałem że było 1-0 dla Fylkir i dwie czerwone dla gosci ale tez sie nie sprawdziłd tej pory mam dystans do proroczych snówA mi sie śniło dzisiaj, że po meczu Rosja-Hiszpania wchdoze na soccerstand.com... czemu tam? Nie wiem... patrze Rosja wygrała 3:2. Kilkam w wynik i zapamiętałem tylko, że Arshavin strzelił w 35' minucie na 1:0, wcześniej nie było kartek... Bożeee RATUJ OD HAZARDU!
Drugi sen z tej serii... śniło mi się, że Marin Cilic na Wimbledonie 08 gra z Nadalem i jest po 2 w setach i w 5 Cilic prowadzi 5/2... ma meczową... i ojciec mnie budzi... RATUUUUUUUJ!
To jest dopiero schiza...
PS. Oczywiście zagrałem Rosja 3:2 <hahaha>