pewnie jest teraz zadowolony ...0-3 dla Lubina.podobno gdzies w Krakowie ktoś postawił w trzech punktach ten zakład o łącznej kwocie 30 tys PLN....
Słuszna uwaga dla niektórych te 3000zł, to jak dla nas 3złwiecie, dla mnie to nie ma sensu pisac takich rzeczy ze podono ktos postawil tyle i tyle kasy, ostatnio ktos pisal ze byl w stsie i widzial jak ktos postawil 3 tys na remis w angielskiej, oczywiscie nie weszlo, dal jednych to co dla nas jest sufitem dla innych jest podłogą.... i moga sobie na lajcie za tyle grac..
2:1Wehen-Offenbach
Tip-1
kvota:2.30
stake:7/10
od kogo pewnie wszyscy już wiedzą
zajebistych masz ziomkowmoj kolega z wielkiej brytanii Joshua ktory ma jak twierdzi info o ustawkach poki co dal mi 4 mecze i 4
dzis mi podal FC Augsburg-FC St.Pauli 2 3,8 jestem ciekaw wyniku i dzielę się tym info na forum
zyczcie powodzenia
2:1
ten człowiek to skarb:-D
Vigor Wuitens Hamme - Antwerpia @ 2 2,65 8/10
heheh wiesz co to jest kupiny mecz ,kupiony sedzia daje czerwień potem uznaje bramke ze spalonego ,nastepnie rozbici i zdegustowani goście tracą kolejną bramke po własnym błędzie i ustawiony mecz wchodzi jak w masło i troche osób przytula kase z tego .ProsteAle ten meczy nie był taki prosty, zapewne inaczej potoczyla by sie sprawa gdyby nie czeerwona kartka dla Offenbach ???? ale moze i ona byla wliczona w mecz :razz: Najwazniejsze ze koles jest niesamowicie wiarygodny ???? i za to brawa dla niego :spokodfhgfh:
Może jakomś argumentację :>Darcis S. (Bel) - Becker B. (Ger)2 2,90