Jak najbardziej ;-)Czyli według Ciebie Baros można zaryzykować chociażby na ten drugi typ ?? ????
Bo pierwszy.... Hmmm.... nigdy nie typowałem remis i troche się boje
Szwecji pewny byles oj nieweszlo cos ta pewnosc slaba jest.Zlamazie ty pewny chyba gownaA żebyś wiedział kolego ,jakbyś pojeździł troche po skandynawii i znał biegle angielski to byś duzo sie dowiedział.Zespoły nie są mocno finansowane przez sponsorów,kontrakty też nie sa wysokie ,poziom piłkarski też nie stoi na wysokim poziomie,tam jest wszystko z góry ustalane w więkoszości tak jak w latach 90 w lidze polskiej ale nie na zasadzie korumpowania sędziów ,tylko zgody za pomocą dwóch stron.Mniejsze ligi ,większa egzotyka co za tym idzie więcej przekrętów i ja podam coś od siebie .
Assyriska - Häcken typ X @ 3.30
Zespoły umówiły sie między soba że nie będą robić sobie krzywdy i mecz zakończy sie remisem
Throttur - Breidablik typ 2 @ 2.7
Zapewne już nie znajdziecie takiego kursu w sieci bo jest już z góry ustalone że Breidablik wygra te spotkanie .Chłopcy mają wysokie aspiracje ,grają dobrą piłkę i chcą zajść daleko a Throttur nie będzie przeszkadzał
EDIT: Szwecji jestem pewien ale Islandia moze byc kontrolowana przez buki ja nie mam na to wpływu,zwłaszcza ze juz kurs mocno poleciał
na przykład to:Co miałeś na myśli " Baqu " ? ????
27/07-08 Puchar Intertoto FK Riga vs. Elfsborg
23/07-08 Allsvenskan Elfsborg vs. Norrköping
19/07-08 Puchar Intertoto Elfsborg vs. FK Riga
16/07-08 Allsvenskan Halmstads BK vs. Elfsborg
12/07-08 Puchar Intertoto Elfsborg vs. Hibernian
Tylko dodaj że Norkoping zagra bez: Thomas Magnusson, Mikael Blomberg, Magnus Samuelsson, Riki Cakic , Gardar Gunnlaugsson.Norrkoping-Elfsborg
napiszę tylko tyle ,że Elfsborg ma za sobą długą podróż na Łotwę z której wrócił 2 dni temu. Elfsborg gra praktycznie co 2-4 dni, więc może nie mieć siły i być fizycznie zmęczonym ciągłymi podróżami i graniem w tak krótkich odstępach czasu.
opcja EDIT istnieje, sam dobrze + - przyznajesz :spokodfhgfh:Krecz Monfilsa,i kolejny trafiony typ...
Nie wiem,czy moge zrobic podsumowanie moich wszystjkich typow z wynikami?Bo jak tak patrze,to prawie przy zadnym meczu nie mam zaznaczone ze mecz siadl,albo nie...
trafiony jak trafiony, w moim buku krecz = zwrotKrecz Monfilsa,i kolejny trafiony typ...
Nie wiem,czy moge zrobic podsumowanie moich wszystjkich typow z wynikami?Bo jak tak patrze,to prawie przy zadnym meczu nie mam zaznaczone ze mecz siadl,albo nie...