blaise
Użytkownik
Myślę, że warto tu napisać słów kilka o meczu Legii z białoruskim Gomlem.
Widziałem, że kilku graczy stawia underowo albo 1x na rywali 'Wojskowych', ale jestem pewien, że Legia to wygra i to nawet zdecydowanie.. Może Legioniści nie zaprezentowali się najlepiej w I meczu, ale ich forma idzie w górę, a Białorusini są w totalnej rozsypce. Przegrywają mecz za meczem w lidze, są blisko strefy spadkowej, z klubem żegnają się kolejni podstawowi gracze, idąc w ślady za najlepszym strzelcem FK-Romanem Vasilukiem.
Ja tak więc stawiam na wysokie zwycięstwo Legii! 4:1:spokodfhgfh:
Widziałem, że kilku graczy stawia underowo albo 1x na rywali 'Wojskowych', ale jestem pewien, że Legia to wygra i to nawet zdecydowanie.. Może Legioniści nie zaprezentowali się najlepiej w I meczu, ale ich forma idzie w górę, a Białorusini są w totalnej rozsypce. Przegrywają mecz za meczem w lidze, są blisko strefy spadkowej, z klubem żegnają się kolejni podstawowi gracze, idąc w ślady za najlepszym strzelcem FK-Romanem Vasilukiem.
Dodatkowo na mecze gospodarzy przychodzi mało kibiców i liczna grupa kibiców Legii bez wątpienia zagłuszy miejscowych fanów, więc Legioniści będą czuli się jak u siebie w domu, a nawet lepiej, bo na Ł3 jak dobrze wszyscy wiemy od dawna nie ma dopingu.Z wicemistrzem Białorusi pożegnali się obrońcy Witalij Nadijewski i Rusłan Kondraszuk oraz pomocnik Stanislaw Dragun. Przypomnijmy, że cała trójka zagrała przed dwoma tygodniami w Warszawie.
Ja tak więc stawiam na wysokie zwycięstwo Legii! 4:1:spokodfhgfh: