>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Własny interes/biznes

D 0

ddddqqq

Użytkownik
zELIK pisze: &quot;Najlepsza robota żeby zarobic a sie nie narobic.&quot;

więc co robi - oszukuje na kasę ludzi na allegro oferując m.in. katalogowanie stron.

UWAGA NA zELIKA!

jeden z jego loginów z allegro - Nusia_17

shen 408

shen

Użytkownik
Mój kumpel sam zarobił 800Euro za przywiezienie rozbitej bryki z niemieckiego Autobahnu(Opel Vectra)lawetą z pod Kolonii do Polski,wyjazd w poniedziałek po 12.00 powrót do Polski w środę,czyli dziś też około 12.00.Za 48godzin jazdy w dwie strony+sprawdzenie i odebranie wszystkich dokumentów na tą furę zarobił 800Euro-wydatki na benzynę(jechało 2 ludzi,2 lawetami przywieżć 3 samochody).
Zajebisty interes jak na moje,jak dowiem się czegoś więcej to napisze.

S 0

spike90

Użytkownik
Z małym kapitałem to można startować tylko do import/eksport.
Można na przykład sprowadzać outlety starych kolekcji
z uk (najlepiej bo cłą sie nie płaci) - Lacoste, Ralf L, prada etc. Tyle że przez allegro sie tego nie sprzeda raczej dużo (będą myśleli że podróbki), więc trzeba sklep interentowy a najlepiej noramlny w dużym mieście - bo tam dużo faszonów i pedałków chodzi...
Co tam jeszcze import bambusa, marmuru albo chemikaliów z Chin...ale trzeba uważać bo lubią naciągać ludzi na hajs, który b trudno odzyskać.

M 0

macgywer9

Użytkownik
A ostatnio słyszałem,że taki betonowy kosz na śmieci z wkładem metalowym kosztuje około 500zł. Jakoś nie mogę nigdzie znaleźć ceny takiego. Może ktoś wie dokładniej? Taki kosz to prosta sprawa wybudować i tanio można to zrobić.

S 11

support75

Użytkownik
tanie konta Rapidshare, skad brac?
korzystam z wujka G ale nic nie znalazlem.
pare osob z forum widze ze siedzi w tym, moze zdradzi ktos choc troszke w jakim kierunku szukac? moze byc na priv.

michau 84

michau

Forum VIP
tanie konta Rapidshare, skad brac?
korzystam z wujka G ale nic nie znalazlem.
pare osob z forum widze ze siedzi w tym, moze zdradzi ktos choc troszke w jakim kierunku szukac? moze byc na priv.
Allegro.... za 20zł masz na miesiąc...

S 11

support75

Użytkownik
michau - kazda wiadomosc jest cenna, ale to chyba nie to.

wyczytalem cos o hurtownikach ktorzy sprzedaja konta po 3$ ile w tym prawdy nie wiem. dziennie jedna osoba jest wstanie sprzedac po 5-10 kont na allegro wiec raczej z puntkow to bedzie miala jedno konto, a nie tyle.

S 0

spike90

Użytkownik
Oj no nie wiem...jak uploadujesz najnowsze gry (6gb jedna), jakieś filmy etc etc...potem dasz to na pare forów, często będziesz odświeżał to można dojść do czegoś.

skipper 0

skipper

Użytkownik
Kup sobie premium, skołuj rapidleech&#39;a. I nasuwaj, wrzuty wstawiaj przede wszystkim, na największe warez&#39;y na świecie (warez-bb, forumw,projectw)

chris4 1

chris4

Użytkownik
Właśnie, panowie, a propos własnego interesu.
Ktoś tu wspominał o handlu przez Allegro - ciuchy, buty i tym podobne rzeczy sprowadzane zza granicy. Skoro ktoś chce zarobić sezonowo, na jakiś czas - czy rzeczywiście opłaca się zakładać działalność gospodarczą, zakładać firmę? Bo z tego, co teraz widzę - konkurencja jest ogromna, ceny są co rusz zaniżane, a jeszcze nie wiadomo, czy mimo to wchodząc w taki interes jeszcze na tym nie stracimy - pieniędzy, a przede wszystkim czasu.
Z drugiej strony nie chciałbym mieć na pieńku ze skarbówką, po prostu kupując taniej i sprzedając drożej... Mógłby mi to ktoś bardziej w tym doświadczony wyjaśnić, jak to wszystko wygląda w tej chwili?

P 0

pavlinho

Gość
Temat odświeżam.
Co powiecie na własną budkę/lokal z kebabem/pizzą? Owszem trzeba zakupić specjalne urządzenia do opiekania mięsa, spełnić wymogi sanepidu i inne duperele i jest to uciążliwe ale myślę że taki lokal/budka to żyła złota na najbliższe kilkanaście lat.
Wkład finansowy też nie musi być jakiś potężny. Miesięczne wynajęcie lokalu ok. 75m2 nie przekracza 6 tys. zł. Tak więc 40 tysięcy zł powinno styknąć na początek.
Stawiamy taką budkę/lokal przy ruchliwej ulicy lub w pobliżu centrum (ceny wynajęcia pomieszczenia są trochę niższe) i interes zwraca się nam po max 14 miesiącach. Mając dużo klientów bez problemu wpływy wystarczyłyby na opłatę pomieszczenia + całkiem dobry zarobek dla nas.
Ktoś na forum zajmuje się może tego typu interesem?

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
najlepiej szukac miejsc gdzie jest duzo studentow :]
we Wrocku przy UE kiedys nie bylo nic obok nalesnikarni, rozna i jakis domowych obiadkow - no i ze sklepika osiedlowego powstal wlasnie kebab - to go najprawdopodobniej ktos z konkurencji podpalil ;P teraz sie odbudowali i dalej zarabiaja na studentach bo to 150metrow od uczelni ????

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Też zauważyłem że teraz coraz więcej młodych ludzi wybiera ten rodzaj interesu.Kumpel otworzył pizzerie jakiś czas temu i z tego co wiem już planuje otwarcie nowego lokalu a więc musi świetnie na tym wychodzić.Z 50tyś napewno władował jak nie więcej ale szybko mu sie zwróciło.Ja mam w planie otworzyć jakąś knajpe typu oglądanie widowisk sportowych + relaks przy kufu dobrego piwa.Ale to są tylko plany...narazie zbieram w coca-coli ????

Do góry Bottom