rasijskij
Forum VIP
Nie ma co się oszukiwać. Nie znam się na niższych ligach, ale skoro nie gra KHL to spróbowałem poszukać jakiegoś info w necie i wyciągnąć coś ze statystyk. Nie znalazłem żadnych informacji oprócz tego, że w Atlancie jakieś mieszanie w defensywie, ale nawet nie wiem czy to prawda. Moją uwagę przykuwają dwa mecze. Pierwszy z udziałem Spartaka i drugi Krasnej Armii. Co do tego pierwszego to chłopcy ze Spartaka wygrywaja wszystko jak leci. Polegli tylko raz w dwumeczu z Krasną Armią właśnie. Po drugiej stronie Akademia Mikhaylova, która zbiera oklep od każdego po kolei i traci sporo bramek. Wczoraj dostali 9:1 od młodzieżówki z Moskwy. Jeśli chodzi o drugi mecz to będę celował w under, bo Krasna Armia gra ostatnio mocno underowo. Ich bilans w ostatnich 5 meczach to 8:9. Zobaczymy co wyjdzie z grzebania w statystykach.
MHC Spartak -1.5 & Krasnaja Armia - Sachalińskie Akuły under 6.0 @2,75 3/10 Unibet
Chciałem jeszcze zagrać over 3,5 Spartaka ale w trakcie spadł kurs i nie wiem czy się opłaca za 1,85?
MHC Spartak -1.5 & Krasnaja Armia - Sachalińskie Akuły under 6.0 @2,75 3/10 Unibet
Chciałem jeszcze zagrać over 3,5 Spartaka ale w trakcie spadł kurs i nie wiem czy się opłaca za 1,85?
Ostatnia edycja: