Ten krok musiał w końcu nadejść, a zbliżał się wielkimi krokami, jeszcze za moich czasów na tym forum już pojawiali się hejterzy, ale to słowo nie było tak obecne w kulturze jak jest teraz. Teraz po blisko 6 latach odpoczynku od forum postanowiłem od nowa założyć konto, ale nie ma to sensu przy i tak sprawach codziennych, które są jakimś trudem do pokonania, żeby jeszcze się kopać z koniem i cokolwiek udowadniać na forum które nie ma szacunku do ludzi, którzy wkładają tyle trudu w pisanie analiz, podawanie typów i prowadzenia tematu
jeśli admini przyzwalają na takie coś to bawcie się dalej, ale już beze mnie - to forum zrobiło się drugim portalem społecznościowym
który po prostu psuje nastrój a nie go poprawia, kiedyś i owszem były tu kłótnie, ale nie robienie codziennie gównoburzy bo komuś weszło 2/6 czy 3/5 i na tej podstawie na czacie co chwila są jakieś prowokacje ludzi którzy siedzą tutaj bez przerwy 24/h - Niestety ale ja się z tego wypisuje:
Ogólne statysyki tematu:
1 miesiąc = 458j czystego zysku
2 miesiąc = mniej więcej na zero jak można zobaczyć w statysykach ze stycznia
3 miesiąc LUTY =
-47j - to dopiero początek miesiąca, jeszcze bym się starał to odrobić, ale widzę że sens w tym żaden
także wychodzi nam
około 400j do przodu z całego tematu
Także, nie pasują wam moje typy? zapraszam do tematów VIP
LOL które świecą aż od czerwoności.
Czare goryczy przelał ostatni mój post w działach tematycznych, gdzie w dziale o
LM siatkarskiej w której przed laty przecież pisałem setki postów i analiz, trafił mi się dzień gdzie przegrałem 4 typy a wygrałem 2 i na czacie oczywiście zrobiono z tego gównoburze która nie jest kontrolowana w żaden sposób przez adminów, a ludzie mający po 20 postów są na równi z ludźmi
którzy wkładają prace za darmo w to forum, bo nikt mi za pisanie analiz nie płaci
oto moje statysyki z działu
tenis:
https://forum.bukmacherskie.com/threads/atp-tour-australian-open-16-01-2023-29-01-2023.167188/page-9 także jak widać na 25 typów 20 było trafionych
Odchodzę i warto napisać taki post, ale forum stało się pokarmem dla trolli i innych użytkowników którzy sami za przeproszeniem gów...o robią a oceniają prace innych, głównie mnie i oczekują 100% skuteczności, jak oczekujecie taką skuteczność grajcie sobie typy z tematów VIP - tam taką mają, a ja się wynosze
starych użytkowników, którzy wnosili coś w to forum już tutaj
nie widać i nie będzie widać bo admini i moderacja to ludzie, którzy nie zwracają uwagę na ciągły hejt, robienie sobie żartów z nietrafionych analiz i typów kto więc chciałby tutaj pisać analizy? nikt i tak było zanim na forum wróciłem, działy ukrócone do zera praktycznie, dział siatkowki kiedyś mieliśmy liga rosyjska, włoska,
polska,
liga mistrzów kobiet, mężczyzn i wszystko żyło od rana do wieczora - teraz ten dział usycha a ktoś kto chciał coś z tym zrobić i pisał znów konkretne analizy jest wyśmiewany przez trolli i ludzi którzy siedzą na czacie 24/h
Tyle ode mnie, nie zamierzam znosić ciągłych żałosnych prowokacji ludzi których nawet nie znam, bo na forum może się zarejstrować byle kto i pisać bzdury od rana do wieczora - co przez ogarniętą moderacje powinno być ukrócone do zera
niestety nie jest
Ja uciekam, już na zawsze - idea tego forum była jasna i zrozumiała, ale tak było kiedyś= czyli rzeczowe dyskusje o sporcie i typach bukmacherskich, teraz jest to wylew trolli, hejtu i bezsensownych prowokacji, oraz zaczepek z których ja się po prostu wypisuje
Nie tacy jak ja od hejtu kończyli źle, a nawet zdarzały się i będą się dalej zdarzać przez takich ludzi poważne wypadki osób, które biorą to sobie do serca. Hejt jest niezdrowy, żałosny i nikt z tym nie powinien mieć kontaktu a na tym forum większość userów to zwykli hejterzy i trolle co pisze po raz setny na forum z kórym się żegnam i nie mam sobie nic do zarzucenia, setki analiz i setki trafionych typów oraz kuponów to nie żaden wstyd a mój temat jak widać na minus nie jest w przeciwieństwie do innych uznanych tutaj userów
- jeśli ja po napisaniu 6ciu analiz i włożeniu w to pracy i jeszcze wpisywania kuponów do swojego tematu mam patrzeć na żałosne prowokacje hejterów i trolli to wypisuje się stąd raz na zawsze z jednym powiedzeniem... kiedyś było inaczej, ale kiedyś nie wróci i to sobie trzeba powiedzieć jasno. Hejt to w dzisiejszych czasach zaraza i zatruwanie sobie życia patrzeniem na takich ludzi, którzy jedynie co potrafią to żałośnie prowokować i wyśmiewać... to głupota i ja tej glupoty popełniać dalej nie będę. Forum to tylko forum - nie prawdziwe życie, co niektórzy powinni sobie powiedzieć jasno
moja sprawa czy wygrywam czy przegrywam, nie musze tego nikomu udowadniać ani to jakim typerem jestem i jaką wiedze mam, to jest dla mnie i dla moich funduszy - nie dla zgrai hejterów, trolli i syfu który na tym forum aż się wylewa z tego czatu oraz już nawet z działów tematycznych gdzie po meczu wchodzą ludzie z 20stoma postami i hejtują cżlowieka że napisał analize która nie weszła
do uja to podobne
Pozdrawiam do niezobaczenia, to forum już nie wróci na stare tory, inni użytkownicy, poważni użytkownicy zdali sobie z tego sprawe dawno, ja chyba dopiero teraz i cóż narka hejterzy babrajcie się w swoim bagnie.