>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Valuebets by Dawid (wcześniejsze valuebets DawidBarca)

Status
Zamknięty.
D 0

DawidAlbicelestes95

Gość
Kupon#20
Azarenka -5.5 (1.69)
women basket - Toruń - Gorzów wielkopolski @ Gorzów -14.5 (1.44)
p.nozna Djurgarden - Landskrona @ Under 4.5 gola (1.33)
volley. Bełchatów -13.5 (2.31)
Murray (1.70)
Wawrinka (1.30)
Thiem -3.5 (1.90)

Bukmacher :Fortuna
AKO:37.90
Stawka: 4j taa no do przewidzenia, można było odpuścić :confused:
Bonusy: 1.20
Ewentualna wygrana:133j

Taki tam dziwioląg na dzisiaj, oferta w krartke, najgorsza nie była, wyskubałem te najciekawsze spotkania ze wszystkich sportów. Tym razem nie ograniczałem się tylko do siatki i tenisa i mam nadzieję, że dobrze zrobiłem. Chociaż za miliony tego kuponu bym nie zagrał, także symboliczne zmniejszenie stawki do 4j i w ten sposób pokazuje, że cóż kto ryzykant może zagrać ze mną, ale typy są jakie są i każdy widzi, że milionów tu nikt nie postawi ani nawet 5 stów bo to bez sensu. Jutro i pojutrze oferta dużo lepsza to się coś wyrzeźbi, ale żeby nie było dzisiejszy kupon zagrałem i licze na jego wejście, przypakowe typy to nie są, value staram się wyszukać zawsze, ale cóż zobaczymy jak to się zakończy.
Murray w pierwszych meczach do dwóch setów i szczególnie na hali, spokojnie jest do grania, on nie zapomniał jak się gra, tylko biodro już daje się we znaki przy dłuższych meczach - tutaj mamy gre do maksymalnie 3 rozegranych setach, a moim zdaniem Murray jak zagra swoje zgarnie to w dwóch. Wawrinka gra z kompletnie beznadziejnym zawodnikiem, Bergsem który nigdy nie pokazał nic oprócz batów w każdym spotkaniu w jakim się pokazał, jednak głowa i nastawienie Wawrinki w takich turniejach bywa różne i umiejętnościami to go wciągnie w dwóch setach, ale jak głowa zacznie szwankować może zacząć wyrzucać. Thiem, ehh życzę mu powrotu do swojej optymalnej gry, gdzie takiemu Monteiro to by na ziemii pewnie 2 gemy oddał, albo i nie. Widziałem pojedynek leworęcznego Brazylijczyka w Davisie i grał tam z Chińskim pół amatorem równe spotkanie, nie dało się tego oglądać praktycznie i nie jest to wyjątek w grze Monteiro, bo gość jest po prostu tragiczny i na takich zawodnikach Thiem musi budować forme, w poprzednim turnieju miał w pierwszej rundzie Molcana i wygrał 2:0 - tutaj pewnie bęzie podobnie. Reszty spotkań nie komentuje, zagrane po starannie obczajonych statysykach, ale wiadomo że statystyki w sporcie mogą sprawić niespodziankę i ogólnie taki trochę na siłę poniedziałkowy kuponik. Mam jednak nadzieję, że pójdzie dobrze, symboliczne obniżenie stawki o 1j bo we wtorek i środe LM w siatkówkę i tam dopiero będzie można sklejać poważne kupony :)
Pozdrawiam i życzę udanych typów :)

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
D 0

DawidAlbicelestes95

Gość
dziś nietypowo bo w stsie, kursy doyebali dużo wyższe i ogólnie linie których w fortunie nie ma, więc nie zaszkodzi raz zagrać u nich ;)
Kupon#21
Gasquet (1.25)
Lehecka -3.5 (1.41)

Alcaraz -5.5 (1.28)
Police Chemik +16.5 (1.57)
Scandicci -14.5 (1.65) mój błąd na Włoskie drużyny w Cev cupach się nie gra, bo leją na ten puchar na wyjazdach, żeby potem robić swoje u siebie, także cóż błąd a mimo błędu było 3:0 i nie wiem jak przy takie różnicy klas przy 3:0 nie wchodzi -14.5 u bab :unsure:
Świątek -4.5 (1.36)
THY -16.5 (1.55) (Cev cup volley)
Cressy (1.20)
Kwon S.W (1.25) (atp doha)

Liverpool over 4.5 celnego strzału (1.72) 4 strzały haha co za... jak można z 2:0 (w 14'minucie) na takim poziomie na 2:5 lecieć i oddać oprócz 2 goli jedynie 2 strzały :LOL: Klopp out

Bukmacher :STS
AKO:31.78
Stawka:5j
Ewentualna wygrana:140j

Fenerbahce to mocny team, ale nawet w swoim ostatnim meczu z Łodziankami, który musiały wygrać w pierwszym i trzecim secie męki były niebywałe. Wypadła tam jeszcze Alagierska, więc no cóż nie powalały swoją grą zawodniczki z Turcji, jedynie Melissa Vargas można powiedzieć, że wizytówka tego zespołu od wielu, wielu lat już bo siągnęli ją jako wielki talent z Kuby a ma już obywatestwo Tureckie z tego co wiem. No co można napisać... gra kapitalnie. Ale Chemik mimo lekkiego zjazdu w lidze wciąż ma skład na gre z mocnymi zespołami i taka Jelena Brakocevic która grała by pewnie do tej pory w Serbii gdyby nie została wypchnięta ze składu przez kapitalną Boskovic. Nie wiem czemu nie jest powoływana do reprezentacji Serbii, dokładnie tego nie śledziłem czy już zakończyła kariere reprezentacyjną bo swoje lata ma, czy jakaś spina bo od Bjelicy jest klase lepsza umówmy się a Bjelice widujemy w Serbii. Co do reszty typów Liverpool gra u siebie i musi strzelać, musi siedzieć na Realu, Klopp to wie bo to jest jego dwumecz o posade w Liverpoolu zapewne bo w lidze zawodzą na całej linii, ale skład dalej mają kapitalny i w Lidze Mistrzów ligowe niepowodzenia mogą sobie odbić. Co do typów z tenisa to już nie chce mi się opisywać każdego spotkania osobno bo wyszedł by z tego elaborat a chęci do pisania dłuższego dziś nie mam, więc jedynie napisze że Alcaraz na ziemii z kompletnym ogórem to pewnie 6:2 6:2 jakieś klasyczne, Świątek też nie zwykła oddawać dużo gemów w pierwszych rundach a Lehecka grając z klase gorszym rywalem powinien sobie bez problemu poradzić, pewnie do tej pory buki nie doceniają tego młodego chłopaka, ale pisałem już że dla mnie to jest nowy Berdych i poziom jego forehendu i serwisu jest bardzo podobny do byłego Czeskiego mistrza, który miałby pewnie kilka szlemów na koncie gdyby nie trafił na akurat środek ery Federer, Nadal, Djokovic i Murray który jeszcze był kozakiem, gdy Berdych był na szczycie swojej gry w tenisa.

Pozdrawiam i taką wzmianką o wybitnym ale pechowym nieco zawodniku zakończe tą analize :) Miłego dnia każdemu życzę i wysokich wygranych :)

E:puentą jest, że... a zresztą miałem coś napisać ale co to da, wiadomo że Luty szczęśliwy nie jest, delikatnie rzecz ujmując :LOL: ale stawki płaskie, wciąż małe bo to po 50zł na zakład - więc bawimy się dalej bez jakiejś wielkiej straty finansowej, może progresją pod koniec miesiąca, myślę o tym, ale wiadomo że to takie odrabianie na siłe i jeszcze do końca miecha czas jest więc lece płaską dalej, a nóż widelec coś wpadnie czyli nie będzie po prostu kurew...go pecha który mnie dręczy męczy. Gdybym się trzymał tylko tenisa co najmniej dwa kupony by wleciały, ale cóż z takiej sytuacji trzeba się cieszyć a nie psioczyć bo świadczy to o dobrych typach i nie teraz to kiedy indziej być może na mega farcie trafie 3 takie ako z rzędu, pewnie jest to kwestią czasu ;) nie ma co się łamać lecimy do przodu i tyle :)

D 0

DawidAlbicelestes95

Gość
Kupon#22
Wawrinka (1.45)
Cressy (1.62) kwintesencja tego miesiąca :unsure:
Kal Jumbos (1.53) volley korea
Auger (1.18)
Leipzig - Man City @ Leipzig over 2.5 strzała w światło bramki (1.45)
Lehecka (1.74)
Murray +5.5 (1.12)
Medvedev (1.05)
Świątek (1.13)
Vakifbank -16.5 (2.17)

AKO:35.48
Stawka: 6j co już zrobić, żeby trafić takie ako w tym lutym yebanym? chyba z 5 razy jak nic mi topiło o włos 😂 trzeba podejść do tego humorystycznie bo można sobie głowe zryć jak się myśli o tym :LOL:
Bonusy: 1.15
Ewentualna wygrana:187j :eek:

Kilka słów analizy. Kal Jumbos po kombinowaniu trenera i nie wystawianiu do kilku meczów swojego najlepszego zawodnika leworęcznego Williamsa który dzieli i rządzi w tej lidze, spadli nagle na drugą pozycje w tabeli (jak wiadomo tam jest gra 90% atakujący spoza Korei a 10% to tylko wyrobnicy Koreańscy których Kal Jumbos ma na najlepszym poziomie, nie zmienia to faktu, że bez Williamsa nie istnieją). Teraz już zagraniczny trener, bo to chyba najbogatszy klub w Korei więc zainwestował w zagranicznego szkoleniowca który ma oczywiście tłumacza na czasach :LOL: mus się ogarnąć i pozamiatać jedną ze słabszych ostatnio drużyn w lidze.
Typ:Kal Jumbos 0:3

Co do meczu Łodzi z Vakifbankiem.... 16.5? to już Play Offs Ligi Mistrzów i Guidetti który jest twarzą tego zespołu jako trener prowadzi je niezmiennie od wielu wielu lat, ale w tym sezonie przesadza, ma kapitalny skład który tak naprawdę trzeba tylko zmotywować do gry. Oprócz Egonu jest jest Ogboku na środku, jest jeszcze fantastyczna przyjmująca Gabi, jest Gunes - którą ja osobiście uważam za najlepszą środkową świata - w meczu ligowym z fenerbahce ni w pińć ni w 10, nagle Gudetti sobie gra bez Gabi i właśnie bez Gunes... czemu? lekceważy drużyne nawet na takim poziomie jak Fener. Potem wystawia już pełny skład na Novare, ale widać że zawodniczki nie są zgrane i odpier... maniane po prostu - chociaż potencjał Novary a potencjał naszych siatkarek to też dwa różne światy, tam wszystko kończyła Karakurt... dziś kto będzie kończył? nie widze ani jednej takiej zawodniczki na której można oprzeć gre z hiper mocną personalnie drużyną z Vakifbanku, która nawet na rezerwie ma takie strzelby jak Kara Bajema - reprezentantka USA czy Dalderoop świetna przyjmująca z Holandii. Cóż wczoraj różnica między Fenerbahce a Chemikiem... delikatnie mówiąc była potężna, ale wynik tego kompletnie nie oddaje. Pierwszy set 25:14 i już siatkarki z Fener po prostu myślały że mają wygrany mecz, aż tutaj set na przewagi przegrany... okej ogarniają się od nowa i 19:12... robi się z tego 25:23 :LOL: ogólnie Fener a Vakifbank to dwa różne światy, Zoran Terzic próbuje Fenerbahce i swoją młodą Rosjankę na przyjęciu jakoś ujarzmić, ale ogólnie one mają problemy potężne z przyjęciem a mimo to potrafiły rozbijać Chemik a wczorajszy wynik był dziełem przypadku. Taka różnica między Turcją a Polską w dziedzinie siatkówki kobiecej, oczywiście klubowej. Dziś Guidetti podrażniony i czujący kompromitacje bo myślał, że wyjście z pierwszego miejsca to po prostu zrobi się samo... przeliczył się i dziś na 100% wystawia potężny skład z Egonu-Ogboku-Gunes-Gabi-Bajema i tym wszystkim będzie przewodiła świetna rozgrywająca Cansu Ozbay. Moim zdaniem będzie miazga, ale cóż tyle razy się już przejechałem na Vakifbanku w tym sezonie, że trzymam dalej dystant. Po prostu patrząc personalnie na ten team widzę Perugie w siatkówce mężczyzn, czemu nie ma wyników? winą olewcza postawa trenera i jak ona się zmieni to myślę, że Vakifbank wygra już wszystko do końca ewentualnie po jakimś równym meczu ulegając kapitalnej w tym sezonie drużynie Conegliano. Siatkarki z Łodzi... mają sezon życia na pewno, ale dziś zostaną zjedzone nie mam co do tego wątpliwości tym razem mimo marginesu błędu jaki sobie zostawiam ze względu na pechową dla mnie drużynę z Vakifbanku
Typ:Vakifbank -16.5 ;) 3:0 18pkt

Co do meczów tenisowych i LM w nogę nie chce mi się pisać analiz, ale liczę na to że wejdą po prostu bo typy fajne, tylko szczescia brakuje ostatnio, ale cóż suma szcześcia i farta...było pisane 100 razy. Trzeba poczekać trochę dłużej po prostu i wyciągać dopiero wnioski z gry ;)

D 0

DawidAlbicelestes95

Gość
Dzisiejszy dzień jest tak tragiczny jeśli chodzi o oferte, że po prostu odpuszczam. Nie ma to sensu, a w weekend oferta z siatki wróci i wtedy zagramy progresją, lekką progresją. Wiem, że dużo osób do mnie zagląda, ale takie typy jak wczoraj no cóż... dwie analizy dwa razy piękny plus a kupon niestety na minus :unsure: to o czym pisałem, rachunek prawdopodobieństwa, spotkał mnie pech w tym miesiącu, czarna seria, naprawdę już nie jeden, nie dwa a kilka kuponów na potężne w sumie ako yebie mi jeden mecz który już wygrywał 1:0 w setach, na live pewnie było to 1.10 i zyebało. Czas odpocząć chociaż ten dzień czy dwa i pomyśleć nad typami na weekend, to może się jeszcze uda ten Luty uratować :) nie ma co się łamać, w końcu fart przyjdzie i do mnie i trafi się powiedzmy 2-3 takie kupony z rzędu, to kwestia czasu.
dziś koszykarze z naszego forum mają raj, ja na koszykówce się nie znam i obstawiał jej na siłe nie będę, Świątek dostała walkowerem mecz, reszta spotkań nie do gry. Lepiej odpuścić i spróbować w weekend progresywnie na najlepsze typy coś skleić

pozdrawiam i życzę wygranych, ja daje sobie dzień wolnego ;) Postanowiłem, że będę prowadził temat z analizami, więc jeśli ktoś nie koniecznie chce grać taśmy tak jak ja, to może sobie coś zagrać z analiz które napisałem. Może dostanę nawet taki fajny znacznik "temat z analizami" :LOL: bo w działach się nie wypowiadam z wiadomych przyczyn ;)

D 0

DawidAlbicelestes95

Gość
Kupon#23
Zawiercie - Kędzierzyn @ Uros Kovacevic over 19.5 (1.85)
Lube Civitanova (1.17)
Perugia -10.5 (1.60)
Resovia (1.72)
Trentino - Milano @ Milano +13.5 (1.57)
Świątek -3.5 (1.26)
Alcaraz -2.5 (1.26)
Murray +7.5 (1.18)

AKO:17.52
Stawka: 11j No nic, tutaj słaby kupon po prostu, nie ma usprawiedliwienia, ale cóż stawki małe, mega pech w tym miesiącu, jutro też jest dzień może coś wpadnie :unsure: :confused:
Bonusy: brak
Ewentualna wygrana:169j

Dwa dni odpoczynku, ale pewnie dobrze mi zrobiły, bo dziś puchary czyli takie małe play offy w Pluslidze, jak i w Lega Pallavollo. Bo nie wierze w inny skład półfinałów w Polsce, we Włoszech pewnie podobnie, chociaż wdrapać może się Lube za Milano, ale to podobny potencjał drużyn. Podstawowy typ to Uros over... zawodnik do którego gra się praktycznie każdą trudną piłkę, bardzo często jest wykorzystywany na pajpie w drugiej linii, często są mu grane piłki sytuacyjne. Ogólnie dostaje wszystko co nie jest dograne idealnie do siatki :LOL: bo wtedy Tavares potrafi uruchomić tych swoich środkowych, chyba najmniej uruchamianych w lidze i najmniej widocznych. Konarski nie zabierze mu zbyt wielu piłek bo nie jest w jakiejś dobrej formie, więc po co mu grać tak naprawdę a Kwolek hmm tutaj może być zagwozdka bo Kwolo jest w formie kapitalnej przez cały sezon, ale ogólnie wiastuje tutaj długi mecz może nawet 5 setów i przy pięciosetówce taki over pęka raczej spokojnie. Co do meczu Resovia - Jastrzębie, w tym sezonie Rzeszów jest dużo lepszym zespołem, mają kadre złożoną z zawodników światowej klasy jak Defalco, ktory kończy całą mase piłek w tej drużynie, mają kapitalnego Kochanowskiego na środku, może Muzaj zagra na miare możliwości które ma potężne to wtedy nie będę się bał o wynik ;) Perugia gra z Piacenzą, zapowiada się kapitalne widowisko. Piacenza na papierze wygląda kapitalnie, ale nie tak kapitalnie żeby grać z Perugią która jest po prostu hegemonem tegorocznej siatkówki móżna powiedzieć, bo nikt nie zdołał jej pokonać a zbliżamy się małymi krokami do konca sezonu. Duet Semeniuk - Leon i najlepszy rozgrywający świata Gianelli to trio które rozmontuje każdą drużyne w trymiga. Piacenza już w pełnym składzie z Simonem-Lealem-Lucarellim-Romano i Brizardem, ale cóż Brizard z Simonem nie chodzą jeszcze tak jak powinni i masa piłek granych do Kubańczyka jest podbijana co jest dziwnym zjawiskiem bo zawodnik ten przyzwyczaił nas do wbijania gwoździ z każdej piłki praktycznie. Wyglądają kapitalnie w ataku, ale przyjęcie potrafi kuleć i to bardzo co pokazało nawet Lube w ostatniej kolejce, gdzie pierwsza partia to był popis Piacenzy, druga też a potem nagle zjazd i 2:3 to się nie powinno zdarzyć drużynie która marzy o obronieniu handicapu 10.5 z Perugią w tak ważnym meczu bo tutaj rotowania składem nie będzie i to w pucharze Polski, oraz Włoch.

Co do reszty, już analize sobie odpuszcze bo kursy są małe każdy widzi różnice klas między zawodnikami, ale cóż niespodzianki jak się zdarzały tak zdarzać się będą ;) Oby nie dziś, bo stawka lekko podniesiona i gramy troszkę progresywnie przy tak bogatej ofercie :) Pozdrawiam i oczywiście udanych kuponów dla każdego ;)

D 0

DawidAlbicelestes95

Gość
No cóż z tego miesiąca to się nic chyba nie da wyciągnąć :LOL: nie ma co płakać, nie dziś to jutro, nie jutro to w następnym miesiącu, ogólnie się na plus wyjdzie i tak ;) i tego jestem pewien, jednak przy grze na ako over 30 potrzeba szczęścia w małym wycinku czasu, pisałem już o rachunku prawdopodobieństwa i cóż, nie da się przewidzieć wyniku, da się tylko oszacować szanse, niestety pech potrafi naprawdę długo nękać ludzi którzy grają taktyką na duże ako, ale potrafi też przyjść odrobine szczęscia na które czekam narazie :unsure:

Kupon#24
Jastrzębie - Kędzierzyn @ Boyer over 19.5 (1.90)
Piacenza -4.5 pkt (2.10)
Conegliano - Pinerolo @ Over 127.5 (1.80)
Duren - Berlin @ Duren +15.5 (1.55)
Macerata - Cuneo @ Cuneo (1.22)
Novara - Casalmaggiore @ Casalmaggiore +16.5 (1.60)
Alcaraz -3.5 (1.46)

AKO:31.73
Stawka:5j tragiczny ten weekend z pucharami w siatke, czekamy na Dubaj i Acapulco, bez sensu te pchane kupony na siłe :unsure:
Bonusy: brak
Ewentualna wygrana:139j

Wczoraj Boyer 20 pkt w 3 setowym pojedynku w którym Jastrzębie zmasakrowało wręcz Rzeszów, czego za cholere nie można było przewidzieć bo nawet słabeuszy ze swojej grupy Ligi Mistrzów na takie handi nie robili jak wielką obsraną jak zwykle w ważnych momentach Resovie :unsure: Trentino wczoraj uratował genialny dzień Mateya Kaziyskiego, czyli fenomenu, legendy i gościa na miare stulecia który w pięciosetowym pojedynku gdzie drużyna wyciągała wynik z 0:2 w setach nabił rywali na 66 procentową skuteczność, punktując raz za razem ludzi dla których mógłby być ojcem :LOL:. W drugim meczu, Leon to chyba zapomniał jak się w siatkówkę gra bo gość zagrał chyba najgroszy mecz odkąd został ściągnięty do Europy, dwa ostatnie sety grane już bez niego bo dosłownie wszystko pieprzył, całą gre więc wpuścili Płotnyckiego i wiadome już było że z Piacenzą nie wygrają, bo Leon to był klucz do zwycięstwa z nabitą gwiazdami Piacenzą, gdzie na każdej pozycji mamy kozaka klasy światowej. Dziś już Kaziyski raczej nie wystarczy Trentino do wygrania meczu, chociaż wiadomo... to jest sport i tutaj może naprawdę paść każdy wynik co pokazała nam Perugia po 33 zwycięstwach z rzędu można przegrać 3:0 i nikt tego nie mógł przewidzieć, po prostu nikt...

Tak więc te dwa typy na papierze wyglądają spoko, tenis odpuściłem z wyjątkiem Alcaraza, który licze że zagra na 100% bo za chwile ma kolejny turniej i to rangi 500 w Acapulco, więc nie robił w tym turnieju potężnych handicapów z jakich słynie, bo z reguły połyka przeciwnika bez trudu, w każdym razie -3.5 to żadne handi na mączkę i powinien to zrobić.

Co do reszty typów, nie jest to kupon z tych, na które liczyłbym najbardziej, bo były takie że już na starcie dawałem spore szanse na wejście, tutaj się wahałem czy w ogóle wysyłać, ale wysłałem i zobaczymy co z tego będzie ;)

D 0

DawidAlbicelestes95

Gość
Kupon#25
Rune -3.5 (1.86)
Isner +3.5 (1.39)
Sonego (1.50)
Rublev (1.17)

Djokovic 2:0 (1.20)
Medvedev -5.5 (1.38)
Cressy +4.5 (1.18)
Ruud (1.10)

Alcaraz (1.33)
Kecmanovic +5.5 (1.12) set do 0 z Shapo o ludzie :eek: 😂
Zverev (2.03)

AKO:33.92
Bonusy:1.15
Ewentualna wygrana:149j

No nie wiem co powiedzieć, gość po prostu grał równy mecz i sobie drugiego seta odpuścił... cóż można i tak :LOL: może niech ten Luty się skończy haha :confused:

D 0

DawidAlbicelestes95

Gość
Kupon#26
Djokovic under 18.5 (2.01)
Medvedev under 16.5 (2.55)
Cressy +1.5 w pierwszym secie (1.66)
De Minaur - Pacheco@ under 18.5 (1.48)
Alcaraz -3.5 (1.91)
Otte (1.17)
Hurkacz (1.11)

AKO:34.36
Bonusy:1.10
Ewentualna wygrana:150j

Jeszcze Hurkacza dołożyłem ;)

D 0

DawidAlbicelestes95

Gość
dla zabawy, nikt tu nie liczy na wygrane ako 150, chociaż i takie się zdarzały, ale to raczej dla lepszego oglądania po prostu ;) jutro jakiś poważniejszy kupon się ułoży a jak nie to cóż Luty trzeba spisać na straty, nie duże bo jakieś 100j pewnie w sumie, więc cóż gorszy miesiąc i tyle, masa pecha i kuponów położonych jednym jeb..ym typem :confused: no nie może tak wiecznie trwać, co pech zabrał to musi potem oddać, tylko trzeba poczekać ;) jak długo zobaczymy ;)

Kupon#27
Djokovic under 16.5 (3.65)
De Minaur - Pacheco@ under 16.5 (2.49)
Alcaraz -5.5 (3.60)
Otte - berrettini @ under 18.5 (3.05)
Hurkacz - Schevchenko @ Więcej asów Schevchenko +11.5 (1.37)

AKO:150.39
Stawka:1j
Ewentualna wygrana:132j

ostatni typ bekowy, ale i kupon bekowy, bo sam nie wierze, że to wejdzie

D 0

DawidAlbicelestes95

Gość
Staty Luty -j wygrane/przegrane - 125j

Cóż, miesiąc w którym co najmniej z 5 kuponów nie weszło o włos, jednym typem a tak naprawdę wygrana jednego już zapewniałaby plus w tym miesiącu. Także taktyka myślę, że dobra nie ma co patrzeć na ilość przegranych kuponów tylko na ilość przegranych/wygranych j a tutaj jak do tej pory :

Listopad -60j

Grudzień- +240j
Styczeń - około na zero, ale wpisze +5j ;)

Luty - 125j

Staty całego tematu:
+60j

także, źle nie jest a tych którzy liczą przegrane kupony a nie wygrane jednostki to przypominam, że zagrałem też sporo kuponów po 1j :LOL: temat na plus i to się liczy, gdyby nie ekstremalny już pech w ostatnim miesiącu byłoby lepiej, ale w Marcu już takiego pecha nie przewiduje, a może trochę szczęścia się wkradnie ;)

Marzec

Kupon#1
Kotow - Hurkacz @ Hurkacz under 14.5 asa (2.47)
Djokovic - Griekspoor @ Griekspoor over 5.5 asa (1.55)
Vakifbank - Łódź @ under 136.5 (1.91)
THY -20.5 (1.79)
O'Connell - Zverev @ O'connel +4.5 (1.52)
Medvedev - Bublik @ Medvedev -3.5 (1.37)

AKO:31.35
Ewentualna wygrana:138j

D 0

DawidAlbicelestes95

Gość
Kupon#2
Zverev - Sonego @ Zverev over 7.5 asa (2.40)
Djokovic - Hurkacz @ Djokovic over 7.5 asa (2.42)
Rzeszów - Le Cannet @ Rzeszów -8.5 (1.67)
Fenerbahce - Police @ Fener -17.5 (1.84)
Bielsko Biała - Gdańsk @ Gdańsk -9.5 (1.45)
Medvedev - Coric @ Medvedev (1.17)

AKO:33.30
Ewentualna wygrana:146j

D 0

DawidAlbicelestes95

Gość
Kupon#3
De Minaur - Taro @ De Minaur (1.23)
Djokovic - Hurkacz @ Djokovic over 8.5 asa (2.77)
Rzeszów - Le Cannet @ Rzeszów -10.5 (1.94)
Fenerbahce - Police @ Fener -18.5 (2.01)
Bielsko Biała - Gdańsk @ Gdańsk -11.5 (1.69)
Medvedev - Coric @ Medvedev -3.5 (1.47)

AKO:36.31
Ewentualna wygrana:160j

D 0

DawidAlbicelestes95

Gość
Kupon#4
Duren - Berlin volley @ Berlin -12.5 (1.92)
Djokovic - Medvedev @ więcej asów w meczu: Djokovic +6.5 (1.43)
Zverev - Rublev @ Rublev (2.24)
Zawiercie - Resovia @ Resovia -1.5 seta (2.72)
Jastrzębie - Ślepsk @ Jastrzębie -1.5 seta (1.29)
Rune - De Minaur @ Rune (1.52)

AKO:36.08
Ewentualna wygrana:159j

D 0

DawidAlbicelestes95

Gość
Kupon#5
Chelsea - Leeds @ Chelsea (1.67)
Rublev - Medvedev @ Medvedev under 11.5 asa (1.40)
Vakifbank - Eczacibasi @ Eczacibasi (1.99)
Zawiercie - Resovia @ Kovacevic over 19.5 (1.90)
Jastrzębie - Ślepsk @ Ślepsk +17.5 (1.38)
Lube - Milano @ Milano +15.5 (1.51)
Cisterna - Piacenza @ Piacenza -9.5 (1.56)

AKO:34.48
Bonusy:1.20
Ewentualna wygrana:152j

D 0

DawidAlbicelestes95

Gość
Kupon#6
Skra Bełchatów -11.5 (2.45)
Trentino -12.5 (2.33)
Verona -7.5 (1.75)
Conegliano -10.5 (2.06)
Perugia -11.5 (1.53)

AKO:34.63
Ewentualna wygrana:152j

D 0

DawidAlbicelestes95

Gość
Kupon#7
Skra Bełchatów +17.5 (1.57)
Trentino (2.10)
Halkbank (2.25)
Eczacibasi women cup (1.57)
Roeselare +15.5 (1.57)
Chelsea over 5.5 celnego strzała (1.88)

AKO:34.38
Bonusy:brak
Ewentualna wygrana:151j

Wszystko puchary na dziś w siatkówkę + Chelsea Liga Mistrzów, kod do kuponu jakby ktoś chciał pograć to samo 3059725

D 0

DawidAlbicelestes95

Gość
Kupon#8
Modena -12.5 (1.52)
Perugia -13.5 (1.55)
Murray (1.31)
Carballes Baena +6.5 (1.19)
Isner (1.95)
Lehecka (1.33)
Bayern - PSG @ Bayern under 6.5 celnego strzała

AKO:16.38
Stawka:10j
Ewentualna wygrana:144j

Kod do kuponu 3128997, jakby ktoś chciał pograć to co ja ;) Jak ktoś patrzy, że wczoraj zagrałem na Skre a dziś na Modene, po obejrzeniu i dokładnym przeanalizowaniu meczu Skry z Radomiem... nie widze tam żadnej poprawy a jedynie fart, dalej grają jak amatorska drużyna która nie potrafi przyjąć piłki, w dodatku Lanzie urodziło się dziecko i na 100% albo w ogóle nie zagra, albo myślami będzie zupełnie gdzie indziej. Tak czy siak Modena to klase lepszy zespoł i nie podlega to wątpliwości. Poza tym myśle, że to ciekawy przedział bo zarówno +17.5 na Skre jak i -12.5 na Modene może tutaj wejść i jak dla mnie w tej właśnie przedział Modena się zmieści, ale zobaczymy jak będzie ;)

D 0

DawidAlbicelestes95

Gość
Jedziemy z małym wiekim szlemem, czyli Indian Wells :D potem zrobie analizy w dziale do tych większych i ciekawszych kursów
Kupon#9
Humbert - Shapovalov @ Humbert +5.5 (1.20)
Thompson - Tsitsipas @ Thompson +7.5 (1.15)

Cressy - Tabillo @ Cressy (1.56)
Cachin - Zverev @ Zverev -2.5 (1.17)
Khachanov - Otte @ Khachanov (1.27)
Medvedev - Nakashima @ Medvedev -2.5 (1.20)
Alcaraz - Kokkinakis @ Kokkinakis +6.5 (1.15)
Sinner - Gasquet @ Gasquet +7.5 (1.22)

Martinez Portero - Auger @ Auger -3.5 (1.21)
McDonald - Rune @ Rune (1.40)
Fuscovivs - De Minaur @ De Minaur (1.25)
Pella - Griekspoor @ Griekspoor (1.20)
Świątek - Liu @ Świątek -5.5 (1.36)
Ruud - Schwartzman @ Ruud -4.5 (1.95)

AKO:36.29
Stawka:6j
Ewentualna wygrana:191j

3256953 - kod do kuponu jakby ktoś chciał zagrać, bo proszą mnie czasem osoby na priv więc napisze odrazu tutaj. Pozdrawiam :)

D 0

DawidAlbicelestes95

Gość
Kupon#10
Perugia -10.5 (1.56)
Kędzierzyn -14.5 (2.09)
Gdańsk volley (1.40)
Zverev (1.37)
Medvedev -5.5 (1.46)
Rublev (1.26)
Ruud (1.23)
Modena +9.5 (1.60)
Monza (1.17)
Piacenza (1.08)

AKO:32.90
Ewentualna wygrana:145j

D 0

DawidAlbicelestes95

Gość
Kupon#11
Manchester City under 7.5 celnych strzałów (1.43)
Inter Mediolan under 5.5 celnego strzała (1.30)
Rzeszów - Eczacibasi @ Under 138.5 pkt (1.81)
THY volley +11.5 pkt (1.89)
Novara volley -9.5 pkt (2.03)
Wawrinka +6.5 gema (1.18)
Medvedev -3.5 (1.58)

AKO:35.15
Ewentualna wygrana:155j

Status
Zamknięty.