Dziś STS zaserwował nam perłe nad perłami i trzeba to łykać, dodam też analize
narazie mniejszy, ale też nie jakiś mały a potem wielki
Kupon#33
Eczacibasi - Conegliano @ Conegliano (2.25)
Radom - Lublin @ Lublin (1.47)
Kędzierzyn - Olsztyn @ Kędzierzyn (1.20)
Skra - Zawiercie @ Skra (1.95)
Chorwacja - Maroko @ Maroko over 3.5 strzała w światło bramki (1.85)
Bukmacher :STS
AKO:14.32
Stawka: 11j
Bonusy:0
Ewentualna wygrana: 138j
Kupon#34
Eczacibasi - Conegliano @ Conegliano (2.25)
Bełchatów - Zawiercie @Bełchatów (1.95)
ajj ten grudzień to jest jednak tragedia 3x dwoma punktami ujebali sety xd stawki cały czas nie najwyższe na szczęście
Bukmacher :STS
AKO:4.39
Stawka: 60j
Bonusy:0
Ewentualna wygrana: 239j
Kurs na Conegliano to istna promocja, to drużyna złożona z gwiazd, świetnie poukładanych gwiazd na czele z najlepszą zawodniczką świata Szwedką atakującą Haak. Nie rozumiem tego kursu, u Turczynek wiadomo genialna Boskovic kończąca świece ale świecami się z Włoszkami nie wygra, tam jest genialne przyjęcie najlepsza rozrywająca świata czyli nasza dumna Asia Wołosz i ona sypie po prostu genialnie, jej palce są stworzone do rozgrywania to urodzony talent, jak chce gra przyspieszoną, jak chce podwieszoną zawsze dokładnie idealnie przy antence, świetnie rozumie się z Cook oraz z De Krujif z którą gra przepiękne akcje jeśli jest tylko przyjęcie. Eczacibasi? Jedna Boskovic i nic poza tym, czasami to wystarczy, bo wiemy jaka to zawodniczka ale nie z Conegliano bez jaj, drugą skrzydłową jest lekko otyła Rosjanka Woronkowa która nie potrafi skończyć ataku i serwuje z wyskoku, ale nie wiem po co bo jest to daremne i bezsensowne . Jak dla mnie na Włoszki powinno być maks 1.30 aaa domyśliłem się skąd ten kurs, turczynki rozjechały praia clube, ale oglądałem ich mecz zarówno z włoszkami jak i z turczynkami i z turczynkami po prostu przeszły obok meczu kiedy podczas meczu z włoszkami grały naprawdę fajną siatkówkę, tak więc wiemy skąd te kursy ale bez jaj trzeba takie perły łapać i jest to typowe
VALUE
Co do Skry, no to bez jaj, Warta to drużyna własnej hali, Bełchatów jest zespołem złożonym z gwiazd może coś im tam nie grało na poczatku sezonu ale teraz idzie świetnie i Bieniek gra kosmos serwuje, atakuje na skuteczności bliskiej 80 % w każdym meczu, do tego atakujący Atanasijevic który umówmy się, ale powinien grać w Perugii, ale sprawy rodzinne czyli małżeństwo z inną genialną siatkarką Elizą Wasilievą i para doczekała się już dziecką, oraz postanowiła zamieszkać w Polsce, umówmy sie ale są sprawy ważniejsze od siatkówki, ale Atan jak przypomni sobie gre z Perugii to kończy bombami nie do odbioru i podobnie serwuje. Dla mnie kurs perełka i też dałbym tutaj maks 1.40
No i kilka słów o meczach z mniejszego kuponu, Maroko już myśle że jest w takiej fazie że nie będzie się tuzinkowało i spokojnie pójdzie po zwycięstwo a do tego potrzebne są strzały a strzelać potrafią, o ile się nie myle nawet z Francją nie odstawali w strzałach. Co do Lublina to raczej gra przeciwko Radomowi bo jest to dla mnie zespół kompromitacja "ni w pińć ni w dzisińć" jak sie ogląda jak ich gre można użyć tego przysłowia. Co do Zaksy dalej wykorzystuje lekki fallstart z początku sezonu który umówmy się ale musi być odrabiany i Olsztyn nie ma tutaj podjazdu.