A co mieli ci innego powiedzieć? Chronią swoich interesów, tak samo kiedyś w betssonie mi powiedzieli że gra u nich jest legalna, bo Polska jest w unii i podlega przepisom unijnym , a betsson w unii jest legalny itd, dopóki unibet nie dostanie licencji zezwolenia ministerstwa finansow, dotąd nie może oferować swoich uslug na terenie Polski, smutne ale prawdziwe...Od zakazu nie grałem na Unibet a tutaj wczoraj do mnie zadzwonili z Poznania i operator powiedzial że coś się zmieniło i można u nich legalnie grać z Polski i wyplacac na swoje konto bez obaw. Prawda czy fałsz?
Unibet też kiedyś stosował taki wybieg i powoływał się na unijne przepisy, ale na ten moment to chyba nawet takie uniki mają się na nic. Już kilka miesięcy temu komisja ue prześwietliła ustawę hazardową i uznali że jest zgodna z unijnym prawem. Ciężko dalej bronic takiego stanowiska
to sie obudziles jak superbet od kilku miesiecy ma licencje w necie jak pierwszy dostali na neta z nowych https://www.superbet.pl/zaklady-bukmacherskieCiekaw jestem kiedy superbet dostanie licencje na neta, bo na naziemne juz dawno dostali a z tego co wiem, po otrzymaniu licencji na naziemne chyba od razu skladali na internetowe, widac ze dlugo z tym schodzi, polskie prawo eh...
Superbet na razie ma licencję na świadczenie zakładów tylko w punktach naziemnych. Przez internet możesz jedynie przygotować sobie kupon i zagrać go w punkcie naziemnym.to sie obudziles jak superbet od kilku miesiecy ma licencje w necie jak pierwszy dostali na neta z nowych https://www.superbet.pl/zaklady-bukmacherskie
Dokładnie, nawet na dole pisze jak byk ze maja licencje tylko na razie na urzadzanie zakładów wzajemnych a nie internetowe, więc szkrot się ogarnij!Superbet na razie ma licencję na świadczenie zakładów tylko w punktach naziemnych. Przez internet możesz jedynie przygotować sobie kupon i zagrać go w punkcie naziemnym.
Nie mają żadnej licencji.Witam. Kilka dni temu dzwonił do mnie Betsson z krótkimi pytaniami coś jakby ankieta. Na moje pytanie odnośnie uzyskania licencji odpowiedzieli, że Oni działają zgodnie z prawem. Szukałem w necie info czy uzyskali taką licencje, nic konkretnego nie znalazłem. Wie ktoś może czy uzyskali taką licencje ?
Mają najlepszą - MGA ????Nie mają żadnej licencji.
Betsson jest notowany na Sztokholmskiej Giełdzie Papierów Wartościowych i działa zgodnie z prawem. Natomist licencja potrzebna jest tylko i wyłącznie do tego, by golić Polaków na 12 procent od każdej wpłaty.Na moje pytanie odnośnie uzyskania licencji odpowiedzieli, że Oni działają zgodnie z prawem.
Trzeba było dopytać na jakie prawo się powołują. Nie mają licencji, więc to nie polskie prawo, ani też nie przepisy UE, bo komisja odcięła się od tego tematu. To, że są notowani na giełdzie w Szwecji nie znaczy, że mogą wprowadzać w błąd klientów w plNa moje pytanie odnośnie uzyskania licencji odpowiedzieli, że Oni działają zgodnie z prawem.