Zrozumieliśmy, zrozumieliśmy ???? ale nie wiem czy moja ironia została zrozumianaChyba nie do końca zrozumieliście Panowie treść tych zapisów
Jeżeli męczą cię tego typu zapisy to daj sobie spokój graj w sts Forbetach fortunach itp . Każdy gra gdzie chce , powiesz ale jak to? Łamiesz ustawę ??? Złapią cię ... Żebym miał jakiekolwiek problemy z tym że gram gdzie chce to musiał bym osobiście złożyć donos sam na siebie po pierwsze po drugie jeszcze musiał bym im przedstawić na to dowody ???? .A więc jak wygląda teraz kwestia betssona niby na chat mi napisał, że jest wszystko ok można grać bo opierają się na jakiejś maltańskiej licencji . I spoko wg nich gramy legalnie , czy aby na pewno ?
W regulaminie mamy m.in
Instytucją, która udziela nam licencji i kontroluje naszą działalność jest Maltański Urząd ds. Gier (Malta Gaming Authority, MGA) z siedzibą na Malcie.
7.5 Obowiązkiem użytkownika jest uzyskanie wiedzy na temat tego, czy aktywność użytkownika w Witrynie jest zgodna z prawem w kraju, w którym się znajduje, grając w Gry.
I akurat punkt 7.5 najbardziej mi nie pasuje , i nie wiem czy akceptować regulamin czy jednak olać to i grać z podatkiem np fortuna ?
Taka odpowiedź od betssona:A więc jak wygląda teraz kwestia betssona niby na chat mi napisał, że jest wszystko ok można grać bo opierają się na jakiejś maltańskiej licencji . I spoko wg nich gramy legalnie , czy aby na pewno ?
W regulaminie mamy m.in
Instytucją, która udziela nam licencji i kontroluje naszą działalność jest Maltański Urząd ds. Gier (Malta Gaming Authority, MGA) z siedzibą na Malcie.
7.5 Obowiązkiem użytkownika jest uzyskanie wiedzy na temat tego, czy aktywność użytkownika w Witrynie jest zgodna z prawem w kraju, w którym się znajduje, grając w Gry.
I akurat punkt 7.5 najbardziej mi nie pasuje , i nie wiem czy akceptować regulamin czy jednak olać to i grać z podatkiem np fortuna ?
Tylko że zakłady są dostępne.Co do wcześniejszego posta musiałem źle zrozumieć, w sensie, że tylko live można obstawiać, a można wszystko. Jednakże na razie nie wiadomo jak z wypłatami.Co się nie trzyma ? Po prostu będą działać jak wcześniej w szarej strefie i tyle. Obecnie pracują tylko nad przywróceniem zakładów (w betsafe już to zrobili).