A
0
adam_adam1
Użytkownik
Słyszałem, ze podobno "legalni" czasem łączą takie same kupony. Ale nie wiem czy to prawda, może ktoś potwierdzi czy miał taki przypadek.
Każdy bukmacher ma czarną listę jednak gdy zagrasz to w punktach nikt nie będzie w stanie wszystkie skontrolować. Dodatkowo warto grać kupony za mniejsze stawki ale więcej, to logiczne i nawet bukmacher nie zorientuje się.Słyszałem, ze podobno "legalni" czasem łączą takie same kupony. Ale nie wiem czy to prawda, może ktoś potwierdzi czy miał taki przypadek.
ecopayz zrezygnowało z opcji wpłaty przez przelewy24. Można korzystać z innego portalu. oczywiście % idzie w górę.Jak dla kogoś ecopayz jest drogie i nieopłacalne to znaczy, że zbyt wiele z zakładów nie wyciąga. W takim przypadku to w legalnych lepiej sobie pograć...
I niech ktoś powie, że się nie robi totalitarne Państwo (nie nie popieram również innych partii politycznych)."Wnioski licencyjne szesciu (!) zagranicznych bukmacherow odrzucone. Jaja. Ustawa w praktyce."
924224470767882240
Zaraz, zaraz, a czy mi się wydaje czy wnioski przynajmniej połowy były wysyłane po raz 2?LOL Koleś ???? to jakaś spiskowa teoria dziejów i kłamstwo powtarzane tysiąc razy, które mimo wielkiej chęci niektórych typów jakoś nie chce stać się prawdą. Przypominam że wniosek licencyjny Superbet - firmy rumuńskiej przeszedł bez żadnych problemów. I po co dorabiać jakąś teorię?
Co mają dawać te wnioski na piękne oczy każdemu kto się zgłosi? Sam Stanowski był bardzo rygorystyczny jeśli chodzi o ocenę wniosków o grę w piłkarskiej ekstraklasie. Pamiętam że na przykład Ruch Chorzów zjechał równo po bandzie i bez trzymanki. Jaki macie dowód gostek365 i PaNiKa że sześć wspomnianych wniosków nie było napisanych na kolanie lub źle przygotowanych? Żadnego! Dopasowujecie w tym momencie teorię do faktów, teorię, która jest wam z jakiegoś powodu najwygodniejsza.
Przecież on jest z Fortuny czy STS. To jeden z wielu juroszkowych płatnych trolli, które pojawiły się na tym forum w jednym celu. Trzeba mieć oczy w d... żeby ich nie rozpoznać.Jeżeli Ty wierzysz, że wszyscy z nich nie przeszli z x powodów, to nie mamy o czym rozmawiać.
Idź graj dalej w fortunie, sts czy nie wiem, gdzie tam grasz.