Z
1M
zwyciestwo1960
Typer
Szansa jest.Może w następnym wieku
Przy obecnej reulacji prawnej szans wiekszych nie ma, gdyz obie wymienione firmy nie staraja sie o przyznanie licencji. Proponuje szukac alternatyw a te poki co sa.Panowie jest jakaś minimalna szansa, że taka firma jak Betek365 lub Pinnacle wejdzie jeszcze kiedykolwiek na polski rynek (legalnie lub nie) ?
Nie ma szans i nie będzie przez najbliższe kilka lat , z drugiej strony nawet jeśli to i tak nic to nie zmieni bo żadna firma nie weźmie podatku obrotowego na siebie bo to się po prostu nie opłaca ( tak samo nie opłaca jak graczowi który na starcie płaci ten podatek bez względu czy wygra czy przegra ) , nadzieja jest jedynie w tym że " być może " za około 10 lat UE będzie chciała wprowadzić jednolity podatek GGR dla wszystkich państw członkowskich , te 10 lat to tak czysto teoretycznie podałem może UE weźmie się szybciej za tego typu regulację bądź zajmie to więcej czasu , ale prędzej czy później wdraża takie regulacje bo inaczej zrobił by się niezły burdel z hazardem i w niektórych państwach wszystkie firmy by chciały oferować swoje usługi a w innych żadnej by się nie opłacało .Panowie jest jakaś minimalna szansa, że taka firma jak Betek365 lub Pinnacle wejdzie jeszcze kiedykolwiek na polski rynek (legalnie lub nie) ?
Jeśli chodzi o wpłatę kartą do buka, to ustawa hazardowa zobowiązuje banki do blokowania płatności do firm hazardowych nie posiadających licencji Ministerstwa Finansów. Przelewy i płatności kartą pod to podlegają.Wczoraj używałem karty mbanku do wpłat online na buka i Skrilla
U mnie do niedawna netia NIE BLOKOWAŁA, kilka dni temu to się zmieniło. Są blokady. Ale wystarczy ten "prosty" myk z obejściem. I nadal ciesze się brakiem blokad. Tylko co z tego, jak z opcji wpłat zostało nam trustly. A nie wszędzie jest ono dostępne, no jest jeszcze to ecopayz. Gdzieniegdzie dostępne. Ale dla mnie nieopłacalne, za drogie.