GRATULACJE, umorzył Ci sąd czy UC czy to było uniewinnienie na rozprawie?u mnie sprawa umorzona ???? jutro postaram się wrzucić zdjęcia z postanowienia końcowego
Jak to przebiegało u Ciebie jak się broniłeś, co mówił Sędzia?
GRATULACJE, umorzył Ci sąd czy UC czy to było uniewinnienie na rozprawie?u mnie sprawa umorzona ???? jutro postaram się wrzucić zdjęcia z postanowienia końcowego
A zdarzyło się komuś żeby przedstawili wpłatę kartą kredytową ? czy tylko bezpośrednie przelewy i na poczcie ?Możesz mieć wpłatę 10zł i być na słynnej liście.
gargulec16 Postaraj się. Wielu osobom niewinnie oskarźonym to by się przydało i pomogło. Chociażby takie pismo o umorzenie.mam problem z wrzuceniem zdjęc z postanowienia końcowego..;/ sąd umorzył postepowanie. Brak konkretnych dowodów. Miałem adwokata. Na żadnej rozprawie nie byłem. Adwokat pisał od razu wniosek o umorzenie. Dowody przelewów pieniedzy na konto bukmacherskie bądź z bukmacherskiego na nasze konto to nie dowód uczestniczenia w grach bukmacherskich. Nie przyznawać się bo nie ma do czego..
No cóż, jak chcesz wyślij mi na priw na tym forum ze zgodą na upublicznienie i ja wtedy spróbuję to wstawić ze swojego konta. Prywatne maile nie są tu potrzebne.nie wiem jak tu dodać. ciągle mi błąd w załadowaniu wyskakuje. Jakby ktoś chciał proszę napisać maila mogę wysłać różne materiały które zebrałem w tej sprawie.
Ja mialem tez wplaty i wyplaty na karte kredytowa, ale tego mi w UC nie przedstawili.A zdarzyło się komuś żeby przedstawili wpłatę kartą kredytową ? czy tylko bezpośrednie przelewy i na poczcie ?
Kiedyś pytałem o elektoniczne portfele i jakiś baran od nich powiedział, że nie mają ze względu na wysokie koszty. Ale wg mnie ten buk od początku był szemrany i donosił jak Bolek albo Borsukcome-on mial wplaty i wyplaty wylacznie na konto bankowe to mogl byc ich gwozdz do trumny
Sąd jak widzę zmiażdżył UC. Teraz wiem, dlaczego mojej sprawy nawet do Sądu nie wysłali.Zamieszczam dokumenty przesłane przez gargulec16.
Dla zachowania oryginalnej, dużej ich rozdzielczości, wrzucam je na zewnętrzny serwer.
http://imgur.com/a/SMc6Q