>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ustawa hazardowa/ prawo hazardowe cz. 2

Status
Zamknięty.
R 30

raffc

Użytkownik
u mnie sprawa umorzona ???? jutro postaram się wrzucić zdjęcia z postanowienia końcowego
GRATULACJE, umorzył Ci sąd czy UC czy to było uniewinnienie na rozprawie?
Jak to przebiegało u Ciebie jak się broniłeś, co mówił Sędzia?

M 7

mesjasz19

Użytkownik
Na FP niemieckich przyjaciół często są rozdawane vouchery na 5e, obrót standardowo 3x1.5. Po zrealizowaniu takiego vouchera, poprosiłem ludzi z jakiegoś forum(pełno ich jest, w sumie nawet nie pamiętam adresu) którzy mieszkają za granicą o zrobienie obrotu bo jestem świadomy, że grać na terenie RP nie mogę. Kolega na live zrobił obrót i środki zostały uwolnione od bonusu. Pieniążki wypłaciłem na moje konto bankowe w RP.
Dodam jeszcze, że czasami wpłacałem drobniaki żeby oglądać transmisje bo nie znam żadnego takiego serwisu gdzie mógłbym obejrzeć za darmo w HD ciekawe wydarzenia sportowe.
UC miałby jakiekolwiek szanse mi coś udowodnić?

Otrzymane punkty reputacji: +7
G 26

gargulec16

Użytkownik
mam problem z wrzuceniem zdjęc z postanowienia końcowego..;/ sąd umorzył postepowanie. Brak konkretnych dowodów. Miałem adwokata. Na żadnej rozprawie nie byłem. Adwokat pisał od razu wniosek o umorzenie. Dowody przelewów pieniedzy na konto bukmacherskie bądź z bukmacherskiego na nasze konto to nie dowód uczestniczenia w grach bukmacherskich. Nie przyznawać się bo nie ma do czego..

B 50

bukowina

Użytkownik
mam problem z wrzuceniem zdjęc z postanowienia końcowego..;/ sąd umorzył postepowanie. Brak konkretnych dowodów. Miałem adwokata. Na żadnej rozprawie nie byłem. Adwokat pisał od razu wniosek o umorzenie. Dowody przelewów pieniedzy na konto bukmacherskie bądź z bukmacherskiego na nasze konto to nie dowód uczestniczenia w grach bukmacherskich. Nie przyznawać się bo nie ma do czego..
gargulec16 Postaraj się. Wielu osobom niewinnie oskarźonym to by się przydało i pomogło. Chociażby takie pismo o umorzenie.

G 26

gargulec16

Użytkownik
nie wiem jak tu dodać. ciągle mi błąd w załadowaniu wyskakuje. Jakby ktoś chciał proszę napisać maila mogę wysłać różne materiały które zebrałem w tej sprawie.

B 50

bukowina

Użytkownik
nie wiem jak tu dodać. ciągle mi błąd w załadowaniu wyskakuje. Jakby ktoś chciał proszę napisać maila mogę wysłać różne materiały które zebrałem w tej sprawie.
No cóż, jak chcesz wyślij mi na priw na tym forum ze zgodą na upublicznienie i ja wtedy spróbuję to wstawić ze swojego konta. Prywatne maile nie są tu potrzebne.

lazar 109

lazar

Użytkownik
A zdarzyło się komuś żeby przedstawili wpłatę kartą kredytową ? czy tylko bezpośrednie przelewy i na poczcie ?
Ja mialem tez wplaty i wyplaty na karte kredytowa, ale tego mi w UC nie przedstawili.

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
come-on mial wplaty i wyplaty wylacznie na konto bankowe to mogl byc ich gwozdz do trumny
Kiedyś pytałem o elektoniczne portfele i jakiś baran od nich powiedział, że nie mają ze względu na wysokie koszty. Ale wg mnie ten buk od początku był szemrany i donosił jak Bolek albo Borsuk

M 0

minnie3

Użytkownik
Samo wezwanie tylko mam i 30 dni na zapłate.
UC przesłał pismo do Sadu.i po około 3-m-cach dostałem takie wezwanie,nie pisze tam za co.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Chyba nie ogarniasz sprawy ;)
Napisz co dostałeś dokładnie, a najlepiej fotka z zamazanymi danymi by się przydała. Zapewne wyrok nakazowy, bo twoje &#39;samo wezwanie tylko i 30 dni na zapłatę&#39; zbyt dużo nie daje.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom