Z
1M
zwyciestwo1960
Typer
Kolega kreci jak niewiem co,wczoraj zalozyl konto,a dzisiaj mial wizyte UC.Ale zbieg okolicznosci
Wczoraj mialem wizyte. Post napisalem wczoraj, ale dzisiaj dopiero aktywowano mi konto. Post, ktory chcialem tu napisac napisalem na innym forum - typowo prawnym. A dzisiaj po aktywacji konta wkleilem go nie zmieniajac slowa "dzisiaj" na "wczoraj". Cos jeszcze wyjasnic? Co mialbym osiagnac wymyslajac takie cos?Kolega kreci jak niewiem co,wczoraj zalozyl konto,a dzisiaj mial wizyte UC.Ale zbieg okolicznosci
Pracownicy UC byli zdziwieni, ze ja nic jeszcze nie wiem i podsumowali to tez wlasnie tak, ze moze dlatego celowo najpierw ich wyslano z powodu duzej kwoty, poniewaz powiedzieli, ze z taka sie jeszcze nie spotkali. Patrzyli na daty produkcji sprzetu. Zostawili mi laptopa, ktorego wyprodukowano w 2015 roku. Niestety stary juz ledwo chodzacy jeszcze mialem w mieszkaniu i lezal na wierzchu, wiec musialem im wydac, a wlasnie z niego korzystalem w tamtym okresie. Nie wiem ile sa w stanie z niego wydobyc po takim czasie. Nie mialem ustawionego zapamietywania hasla, ale login moze byc zapamietany w samouzupelnianiu przegladarki. W pismie jest napisane, ze sprzet jest zabrany w celu zberania dowodow ile razy logowano sie w tym okresie na strone w celu zawierania zakladow.Może ma tu znaczenie dość imponująca kwota wypłat 177 tys. Z drugiej strony od razu rekwirowanie sprzętu za sprawę, która obejmuje lata 2011-2012, to dość ryzykowne, ponieważ mogłeś sprzęt wymienić ze dwa razy. czego oczekują, ze wejdą na komputer w historii znajda ze w latach 2011-2012 logowałeś sie na bah i zawieralaes zakłady, a może jeszcze na to, ze bedzie gotowe wejście na konto bah bez hasła i loginu? Dziwne.
Z Wielkopolski. Na postanowieniu prokuratury jest napisane, ze postepowanie prowadzi UC w Poznaniu, a wstepnie zostalo zaczete przez UC w Szczecinie.raczej nikomu kompa nie zabierali , nikt sie tym nie chwalil
a z jakiego wojewdztwa jestes/
Nic takiego nie mialo miejsca, poniewaz ja nic nie utrudnialem i wspolpracowalem. Wylegitymowali sie, przedstawili postanowienie prokuratury, usiedlismy przy stole, przedstawili mi sytuacje, dalem im laptopa, spisali nr fabryczny i nazwe na takim kwicie, ktorego kopie mi zostawili i to wszystko.Po co im komputer? Przecież wystarczy, że przez te cztery lata zmieniałeś system lub robiłeś format dysku C i już nic nie znajdą. I jakim celu przeszukanie? Czego i jak szukali? Wywalili Ci z bielizny wirtualne żetony:grin::grin::grin: Powiedzieli czego szukają? Zdemolowali Ci mieszkanie?
To nie jest konfiskata, czyli przepadek sprzętu a jedynie jego czasowe zatrzymanie.Czyżby po wyrokach uniewinniających z powodu braku dowodów zaczną się konfiskaty sprzętu do sprawdzenia ?
Prokuratura Rejonowa xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx -Jaki sąd lub prokurator wydał postanowienie w Twojej sprawie Zygzaku?
Czy możesz podać nazwisko prokuratora?Prokuratura Rejonowa Poznań-Wilda
Komputer ma oczywiscie do mnie wrocic.