>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ustawa hazardowa/ prawo hazardowe cz. 2

Status
Zamknięty.
M 12

midify

Użytkownik
Witam,
U Mnie bedzie raczej ciąg dalszy, UC wystapił o uzasadnienie wyroku, wiec pewnie po tym bede chcieli apelować, ale moj prawnik twierdzi ze i tak nie maja szans, takze czekam dalej.. ;)

lbj 142K

lbj

Użytkownik
Wie ktos dlaczego zostaly zablokowane zaklady sportowe na ComeOn ? Rozlicza mi zaklady ktore juz postawilem i wtedy wyplace kase, bo strona na szczescie jest jeszcze czynna, bo kasyna sa otwarte, ale na stronie widnieje komunikat, ze przestaja z dniem dzisiejszym oferowac zaklady sportowe dla rezydentow Polski.

P 57

pszemekg

Użytkownik
Wie ktos dlaczego zostaly zablokowane zaklady sportowe na ComeOn ? Rozlicza mi zaklady ktore juz postawilem i wtedy wyplace kase, bo strona na szczescie jest jeszcze czynna, bo kasyna sa otwarte, ale na stronie widnieje komunikat, ze przestaja z dniem dzisiejszym oferowac zaklady sportowe dla rezydentow Polski.
Wspomina o tym serwis e-play.pl
Sprawa ma związek z zeszłorocznym pozwem FORTUNY przeciwko właścicielowi ComeOn
Sąd jako zabezpieczenie nakazał spółce na Malcie zablokowanie możliwości korzystania z serwisu przez &quot;rezydentów z Polski&quot;

Otrzymane punkty reputacji: +37
tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Wspomina o tym serwis e-play.pl
Sprawa ma związek z zeszłorocznym pozwem FORTUNY przeciwko właścicielowi ComeOn
Sąd jako zabezpieczenie nakazał spółce na Malcie zablokowanie możliwości korzystania z serwisu przez &quot;rezydentów z Polski&quot;
teraz strach sie bac - fortuna pewnie od jutra pozywa wszystkich bukow online po takim wyroku i decyzji comeon ;)

taki bwin juz dawno znalazl rozwiazanie tego problemu - dopisali na stronie, ze polska wersja jest przeznaczona dla Polakow mieszkajacych poza granicami kraju.

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
ja wiem, ze to powszechna sprawa wsrod duzych firm z branzy - dziwi mnie tylko ze comeon dalo sie tak zalatwic jak dziecko.

enrico 1,4K

enrico

Użytkownik
teraz strach sie bac - fortuna pewnie od jutra pozywa wszystkich bukow online po takim wyroku i decyzji comeon ;)

taki bwin juz dawno znalazl rozwiazanie tego problemu - dopisali na stronie, ze polska wersja jest przeznaczona dla Polakow mieszkajacych poza granicami kraju.
Luzik, sprawa Fortuny z ComeOn trochę jednak trwała i wynikała z jakiś innych pobudek, bo podobno Comeon jakoś Fortunie się naraził. O innych tego typu postępowaniach ostatnio nie słyszałem (oprócz donosu Juroszka na unibet, że reklamowali się na euro w ręczną).

yam 93

yam

Użytkownik
Ten come-on mial wplaty i wyplaty wylacznie na konto bankowe to mogl byc ich gwozdz do trumny.

lazar 109

lazar

Użytkownik
Witam,
u mnie sprawa z uc zaczela sie w 07.2015, dostalem wezwanie jako podejrzany bo mialem spore obroty (wplaty i wyplaty) w bah. Poszedlem, pogadalem z miłą panią, odmówiłem wyjaśnień i do dzis cisza. Z ciekawostek moge powiedziec ze przed wezwaniem musieli mi przeczesać konto w banku, bo mieli zestawienie do 2015 roku i generalnie kwoty ktore mi przedstawili zgadzaly sie z tymi w banku.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom