nie było mnie tu ze dwa miesiące, dziś wbiłem, obejrzałem kilka stron wstecz, macie tu niezły gnój, to jest jakaś paranoja co Wy tu robicie, panikujecie, spinacie się, a tymczasem nie odbył się z tego co wiem chyba jeszcze żaden normalny proces sądowy w tej sprawie, przy okazji tego jakiś Kolega gdzieś jako pierwszy ogłosił tu, że dostał wezwanie w tej sprawie opisał po krótce sytuację i powiedział, że proces sądowy w jego sprawie ma ruszyć pod koniec grudnia. Jest koniec lutego, odbyło się coś? Panikujecie z tymi bankami, kto w jakim, z jakiego przelew, a to nie ma znaczenia. IC wbiła na konto bankowe
Bah w PEKAO i nic im więcej nie trzeba bo tam przeglądnęli sobie histroię wpłat i wypłat i mają o Was wszystko i wcale nie muszą wchodzić na Wasze konto. Inna sprawa to to, że większość Was to pełnoletni faceci, a zachowujecie się jak najgorsze pizdy, jaja macie wielkości orzeszków ziemnych jak widzę tę wasza panikę. Weźcie coś na klatę jak poważni faceci, a nie siejecie zamęt na tym forum. Jak myślicie, dlaczego do dziś nie odbył się żaden normalny proces sądowy w tej sprawie? Bo IC doskonale zdaje sobie z tego sprawę, że kierowanie tego bałaganu do sądu mija się z celem, bo historia przelewów to dowód marny. Wzywają na przesłuchania bo liczą, że tam ktoś się przyzna i zapłaci im za free parę tysiączków.