IMO bardzo wartościowy dokument, gdzie realnie osoby "siedzące" w temacie przedstawiają solidne argumenty.poddałeś się dobrowolne karze na podstawie przepisów KKS?
ciekawe wyjaśnienia ze strony wolnypoker
Wyciekło pismo MF: "Małe wpływy z kontroli? Będą zwolnienia w skarbówce". Kapica dementuje- Jeżeli mówi się urzędowi skarbowemu, że 80 proc. kontroli ma się skończyć ukaraniem podatnika, to mamy krok w stronę państwa policyjnego – mówi Newsweek.pl. Ryszard Petru. Razem z Andrzejem Blikle podpisali dziś oświadczenie krytykujące politykę podatkową rządu.
Wyciekła poufna instrukcja, jak złupić PolakówCelem na 2015 r. jest wzrost dochodów budżetowych. US, które spełnią go w najmniejszym stopniu, będą pozbawiane pracowników - takie wnioski można wyciągnąć z notatki ze spotkania przedstawicieli MF i izb skarbowych, która wyciekła do sieci. - Nie mogę potwierdzić jej autentyczności - mówi w TVN24 BiŚ Jacek Kapica.
ja pier** czepiasz się szczegółów. Napisałem SA ten o który chodzi a nie BP. Lepiej byś na pytanie odpowiedział, a nie zaśmiecał tematu pseudo mądrościami.Nie ma czegoś takiego jak PKO SA. Mieszacie dwa banki. Arsenal United i Manchester Londyn też są? W kółko katujecie plotki i złe formułki, a potem się dziwicie paranojom. Sprawdźcie dokładnie raz jeszcze z jakiego banku te informacje pochodziły.
Nie rozumiem...Jeśli się przyznałeś to nie powinno być wpisu...ja byłem dzisiaj w uc i 600zł kary ale to jest z wpisem do KRK
przeciwko niemu świadczyli rodzice. sam się przyznał, ale później. Najpierw inni go obciążyli. Może dlatego ten wpis.Nie rozumiem...Jeśli się przyznałeś to nie powinno być wpisu...
Jeśli było, to przepraszam. Nie śledzę tematu od początku.@jarcow czemu służy odgrzewanie kotleta?
Już 20 stron temu pisałem by zamknąć ten temat na jakiś czas bo nic nowego on nie wnosi do całości, dalej wiemy tyle samo co 20 stron wcześniejnie było mnie tu ze dwa miesiące, dziś wbiłem, obejrzałem kilka stron wstecz, macie tu niezły gnój, to jest jakaś paranoja co Wy tu robicie
Wklikujemy i uzyskujemy:A BAH nadal posiada te konto w PKO SA i nadal z niego wypłaca ludziom wypłaty jak ktoś zleci na konto bankowe? SC nadal mu na nim siedzi czy tylko mieli "wgląd" do podawanego tu wiele razy okresu i nie ma szans by teraz tam znowu wbili?