Tylko STS, Fortuna, Milenium i Lotek..
Ja to zrozumiałem, nie jako grę, tylko wypłatę pieniędzy od bukaPrzyznam się, że nie znam ustawy hazardowej ale ukarani mają zostać Ci co wygrali czy Ci co w ogóle grali?
Ja to zrozumiałem, nie jako grę, tylko wypłatę pieniędzy od bukaPrzyznam się, że nie znam ustawy hazardowej ale ukarani mają zostać Ci co wygrali czy Ci co w ogóle grali?
Inna sprawa jest taka ze w żadnych innych mediach nie ma o tym słowa a sprawa ze 24tys ludzi ma być ukarany jest duża.Zauważyliście, że z WP.PL dziwnym trafem jakikolwiek wpis o tej akcji został usunięty? Poza tym, wchodząc na ten link co był na w.w. portalu przekierowywał nas na biztok. Na dodatek, żadne inne media nic o tej sprawie nie wspominały. Wydaje mi się, że to mogła być celowa zagrywka od strony STS'u aby zwiększyć liczbę klientów. Media jak media, mają wolność słowa, więc cała sprawa może być zmyślona
Ta cyfra 24 tysięcy jest dziwna. Nie wierze, że zaledwie 24k ludzi wypłaciło pieniądze u zagranicznego bukmachera ???? Ta cyfra powinna być przynajmniej 10x wyższa.Inna sprawa jest taka ze w żadnych innych mediach nie ma o tym słowa a sprawa ze 24tys ludzi ma być ukarany jest duża.
mam kolege co pracuje w Kontroli Skarbowej, w tym roku z 3 razy jeździli na niby szkolenia, do Krakowa, gdzieś nad morzem i jeszcze jedno miejsce. Wszystko opłacone, hotele, dobre żarcie.Zwrot oczywiście Państwu więc to kolejna typowa kradzież tego skorumpowanego kraju, bo jakie niby prawo do tych pieniędzy ma państwo? no żadne do k**** nędzy
Nie chodzi o tych co grają, a wypłacają pieniądze..dziwna sprawa ;p
na wp z głównej strony to znikneło.
24k ludzi na wszystkich z Polski co grają to strasznie mało.
Nigdzie indziej żadnych informacji o tej akcji ;p
No tak tylko żeby mieć te pieniądze co wygrałeś to musisz je wypłacić, proste.Z tego co zrozumiałem to chodziło głownie o tych co z tego żyją czyli z grania u tych bukmacherów.
Przeciez pisali, ze srednie wyplaty to 1500zl na osobe lacznie, wiec trudno z tego zycZ tego co zrozumiałem to chodziło głownie o tych co z tego żyją czyli z grania u tych bukmacherów.
Jeśli masz jeszcze dodatkową robotę to da się wyżyć ????Przeciez pisali, ze srednie wyplaty to 1500zl na osobe lacznie, wiec trudno z tego zyc