Na początku chciałbym bardzo serdecznie wszystkich powitać. Od gdzieś tak 250str śledzę to forum ponieważ sam prawdopodobnie będę miał sprawę w sądzie - oczywiście
z 107 par 2. Buk:
BaH. Sprawa w UC gdzie byłem wzywany jako podejrzany już za mną - do niczego się nie przyznałem oraz odmówiłem składania wyjasnień. Po jakimś czasie przyszło mi pismo, że mogę zapoznać się z końcowymi materiałami (piszę z pamięci - w liście to było sformułowane inaczej). Po jakichś 2-3 miesiącach przyszło pismo z sądu - wzywa się mnie - stawiennictwo nieobowiązkowe - na początku stycznia celem "zawieszenia postępowania". Sądzę, że chcą zawiesić postępowanie do czasu orzeczenia trybunału europejskiego - u nas sąd najwyższy podał to w wątpliwość właśnie do czasu rozstrzygnięcia przez trybunał europejski. Jeżeli będzie jak myślę to chyba jestem w domu - bo decyzja trybunału europejskiego nei może być inna jak korzystna dla graczy.
Sprawa będzie w SR Kielce. Dla zainteresowanych mogę wrzucić skan pisma z sądu.
Aha w UC oczywiście mieli tylko tabelkę z wpłatami za rok 2011-2012. W międzyczasie jeszcze skoczę do sądu zapoznać się z aktami. Do tej pory tylko czytałem to forum, ale b. mi to pomogło - nawet nie potrzebuję adwokata - więc i ja postaram się Wam pomóc.
Pozdro