>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ustawa hazardowa/ prawo hazardowe cz. 2

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Prawda jest niestety jasna ktoś w tamtym okresie korzystał z usług bankowych i przelewowych ma kłopoty. Kto korzystał ze Skrilla czy Poczty ich niema. Dlatego cały czas się mówi że warto uważać co się robi. Czasem warto poczekać 2 dni dłużej ale mieć spokój a nie teraz kłopoty warto o tym pamiętać również teraz.

P 69

przemek866

Użytkownik
Ja dziś dostarczyłem pismo do sądu żeby nie odsyłali moich akt do Urzędu Celnego, napisałem że z aktami zapoznałem się przy okazji robienia fotokopii w Sądzie i żeby dalej kontynuowali normalnym tokiem i że proszę o umorzenie postępowania tak jak we wcześniejszym wniosku. Zobaczymy co z tego wyjdzie....

B 13

blaszka123

Użytkownik
Odpowiadając na twoje pytanie przyszło mi zawiadomienie o sprawie. Papuga określa termin do 2-3 m-cy. WOJNA !!!!!!!!!!!!!

Nawiązując do twoich postów to tajemniczy coś jesteś i troszeczkę gubisz się w tym co piszesz ale nieważne. Jeżeli piszesz o południowej Polsce to napisz o jakie miasto chodzi albo po prostu nie pisz takich rzeczy bo sprawiasz wrażenie jakbyś był kapo z UC. Pamiętaj też o jednym. Przywołujesz przykład jakiegoś wyroku nie znając sprawy - bez sensu, bo nie wiesz co on tam nagadał w sądzie
Chodzi o stolicę Podkarpacia. A co do kapo z Uc... to za 2-3 miesiące wrzucę to swój wyrok z uniewinnienia. Cierpliwości ????

B 21

bielsko

Użytkownik
Chodzi o stolicę Podkarpacia. A co do kapo z Uc... to za 2-3 miesiące wrzucę to swój wyrok z uniewinnienia. Cierpliwości ????
Spokojnie, nie irytuj się. Nic nie musisz udowadniać, tylko zrozum że piszesz troszeczkę bez konkretów a wszyscy tutaj są wyczuleni na szmaty z UC :) Generalnie daj znać kiedy masz sprawę, może ja będę już po i coś ci pomogę.

R 30

raffc

Użytkownik
Na początku chciałbym bardzo serdecznie wszystkich powitać. Od gdzieś tak 250str śledzę to forum ponieważ sam prawdopodobnie będę miał sprawę w sądzie - oczywiście
z 107 par 2. Buk: BaH. Sprawa w UC gdzie byłem wzywany jako podejrzany już za mną - do niczego się nie przyznałem oraz odmówiłem składania wyjasnień. Po jakimś czasie przyszło mi pismo, że mogę zapoznać się z końcowymi materiałami (piszę z pamięci - w liście to było sformułowane inaczej). Po jakichś 2-3 miesiącach przyszło pismo z sądu - wzywa się mnie - stawiennictwo nieobowiązkowe - na początku stycznia celem &quot;zawieszenia postępowania&quot;. Sądzę, że chcą zawiesić postępowanie do czasu orzeczenia trybunału europejskiego - u nas sąd najwyższy podał to w wątpliwość właśnie do czasu rozstrzygnięcia przez trybunał europejski. Jeżeli będzie jak myślę to chyba jestem w domu - bo decyzja trybunału europejskiego nei może być inna jak korzystna dla graczy.
Sprawa będzie w SR Kielce. Dla zainteresowanych mogę wrzucić skan pisma z sądu.
Aha w UC oczywiście mieli tylko tabelkę z wpłatami za rok 2011-2012. W międzyczasie jeszcze skoczę do sądu zapoznać się z aktami. Do tej pory tylko czytałem to forum, ale b. mi to pomogło - nawet nie potrzebuję adwokata - więc i ja postaram się Wam pomóc.
Pozdro

B 21

bielsko

Użytkownik
Prawda jest niestety jasna ktoś w tamtym okresie korzystał z usług bankowych i przelewowych ma kłopoty. Kto korzystał ze Skrilla czy Poczty ich niema. Dlatego cały czas się mówi że warto uważać co się robi. Czasem warto poczekać 2 dni dłużej ale mieć spokój a nie teraz kłopoty warto o tym pamiętać również teraz.
Teraz po fakcie to łatwo krytykować

B 21

bielsko

Użytkownik
Mam do was pytanie:
Jak myślicie czy ma znaczenie jakie kwoty wypłacamy u bukmachera i wpływają nam na konto ?
Cczy US tego nie kontroluje, czy Bank jak zobaczy np. wypłatę 10 000 pln od buka bwin, a wypłacają z Londynu podajże, to nie zgłosi tego, coś kiedyś słyszałem ze US kontroluje wpłaty na konto z dziwnych miejsc powyżej 999 pln.
Wiecie coś na ten temat ?
A co to niby jest wg ciebie dziwne miejsce?

X 283

xpiccolox

Użytkownik
@Doberman to nie jest do końca tak. IMHO ludzie wpadli nieświadomie. Ci co siedzieli w bukmacherce od jakiegoś czasu, w momencie gdy wybuchła ta cała afera to wiedzieli co zrobić. Ale Ci co mieli wtedy bukmacherkę głęboko w poważaniu, a wchodzili w jej świat w 2011 czy 2012 roku to nie zdawali sobie sprawy że to co robią to coś niezgodnego z prawem. Z resztą jak ktoś zaczyna to nie myśli o skrillach itd itd tylko wpłaca jakąś kwotę i po prostu gra. W pierś mogą się bić jedynie Ci co wygrali pokaźną kwotę że nie zapaliła im się żadna czerwona lamka i wypłacali na konto bankowe.

M 10

meec

Użytkownik
Wszystkie te sprawy dotyczą bukmachera BAH więc jeśli z niego wyciekły te informacje to pewnie kwestią czasu są inne buki mające konto w Polsce.
Myślę że Bet 365 jest akurat tutaj nie do ruszenia, aby celnicy mogli zdobyć jakieś informacje o wpłatach, wypłatach danych graczy.
Nie ma żadnej sprawy dotyczącej innej jednostki niż Bank Pekao S.A i Bah

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Nie do końca. Kłopoty mają tylko i wyłącznie Ci użytkownicy którzy dokonywali bezpośrednich przelewów bankowych na rachunek bah. W praktyce podejżewam że takich osób jest bardzo niewiele bo z tej opcji wpłaty korzysta mniej niż 10% grających dlatego że na zaksięgowanie bezpośredniego przelewu potrzeba 1/2 dni robocze. W praktyce to większość nie rozumie nawet pojęcia bezpośredni przelew bankowy stąd się wzieło tylu zesranych w pory. Wystarczy znać najważniejszą zasadę bankowości i można uniknąć naprawdę wielu problemów z ujawnianiem gdziekolwiek swoich danych osobowych. Jedynie odbiorca przelewu może poznać dane nadawcy, nadawca nie ma pratycznie żadnych możliwości poznać danych odbiorcy.

M 10

meec

Użytkownik
No tak a jeśli pośredmnikiem jest Skrill to można mieć problemy?
Np Bet 365 jest bardzo solidnym bukmacherem i wątpię że kiedykolwiek jakiekolwiek info dostaną. Swoim drogą moim zdaniem to PEKAO udostępniło info a nie sam BAH. Nie wierzę w to że buk miałby wsypywać ludzi...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom