Jeżeli to nie jest prowokacja , to współczuje ci stary .... idz jeszcze zgłoś sie na policje że kilka lat temu przeszedłeś na czerwonym świetle na pasach ....Mój przypadek jest zupełnie inny...Posiadam konto w bah założone rok temu zweryfikowane jednak ani razu nie grałem co za tym idzie nie dokonywałem wpłat/wypłat. Jednak posiadam jeszcze konto w WH gdzie wpłaciłem 100 euro nic nie obstawiałem zrobiłem to do celów transmisyjnych.(oglądanie meczy itp.). Niedawno temu wypłaciłem tą sumę (100 euro) wszystko za pośrednictwem Skrill a następnie na konto bankowe PKO SA. Ze względu na rodzaj pracy jaką wykonuje jedynie mogę zdradzić że to państwowa robota nie chce mieć namieszane w papierach. Skłania mnie to do stawienia się w najbliższym UC i przedstawienia sprawy. Oczywiście konta już zamknąłem posiadam historie zakładów,wypłat/wpłat (jedynie na WH widnieje wpłata/wypłata) kopie e-maili z prośbą jak i samo zamknięcie kont. Do tego historię konta z banku, oraz historię z strony skrill moje pytanie co jeszcze może być przydatne? Jaką formę może przyjąć ta sytuacja? Chce sam się zgłosić jednak de facto nie jako żebym naruszył ustawę, więc nie mam bladego pojęcia jak to się może odbyć!!! Nie chce żeby to UC "zapukał do mnie" wolę go ubiec nikt mnie nie zapewni iż za samo posiadanie konto nie dostanę wezwania. Tym bardziej jeśli wcześniej mieli by historię konta bankowego gdzie widniej przelew na skril te 100 euro.
Tak, tak. Zrób to niezwłocznie. Nie zapomnij zabrać własnych dybów.=Derek123;5774813][...] Skłania mnie to do stawienia się w najbliższym UC i przedstawienia sprawy. [...]"
Jesteś zwykłym i niewyjątkowym podejrzanym w omawianej sprawie. Odstępstw nie będzie. Na takich frajerów jak Ty, "państwo" właśnie czeka. Czeka na punkt zaczepienia. Na jednego delikwenta przypada kilku urzędników oczekujących premii i dostrzeżenia przez zwierzchnika.[...] Jaką formę może przyjąć ta sytuacja? [...]
Ja pierdziele, normalnie ten temat wyprał niektórym mózgi do granic możliwości. Mogę Ci tylko współczuć, to naprawdę nie jest śmieszne to jest po prostu żałosne, nawiność ludzka nie zna granic. Einstein miał racje że są tylko dwie nieskończone rzeczy wszechświat i ludzka głupota.Ze względu na rodzaj pracy jaką wykonuje jedynie mogę zdradzić że to państwowa robota nie chce mieć namieszane w papierach. Skłania mnie to do stawienia się w najbliższym UC i przedstawienia sprawy. Oczywiście konta już zamknąłem posiadam historie zakładów,wypłat/wpłat (jedynie na WH widnieje wpłata/wypłata) kopie e-maili z prośbą jak i samo zamknięcie kont. Do tego historię konta z banku, oraz historię z strony skrill moje pytanie co jeszcze może być przydatne? Jaką formę może przyjąć ta sytuacja? Chce sam się zgłosić jednak de facto nie jako żebym naruszył ustawę, więc nie mam bladego pojęcia jak to się może odbyć!!! Nie chce żeby to UC "zapukał do mnie" wolę go ubiec nikt mnie nie zapewni iż za samo posiadanie konto nie dostanę wezwania. Tym bardziej jeśli wcześniej mieli by historię konta bankowego gdzie widniej przelew na skril te 100 euro.
Stronę temu to pisałem i podbijamPS Uważam, że ktoś powinien założyć temat "Ustawa hazardowa w pigułce" gdzie byłyby pytania i odpowiedzi. Jeżeli coś by się powtórzyło to wtedy link do tamtego tematu.
Nikt nie dostal i póki co nie dostanie....Dostal ktos takie wezwanie kto korzystal ze skrilla ?
Może jeszcze każdy sklepik, wodociągi, dostawca prądu etc. będzie sprawdzał czy masz legalne pieniądze. (też tam zostawiasz ślad XD ???? )
Jasne. Ponad 300 stron łopatologicznych wyjaśnień.Czy ktoś mi może łopatologicznie powiedzieć [...]
Przebijać się przez ponad 300 stron ?Jasne. Ponad 300 stron łopatologicznych wyjaśnień.