Z innej beczki powiem jedno jeśli ktoś chce uzyskać informację to przeszuka te 300 stron i dowie się jak to wyglądało po kolei. Nikt nie wypisze Ci ''recepty'' idź tam zrób to bo niestety ale to nie forum prawne, lecz bukmacherskie ludzie dzielą się swoimi przypadkami, doświadczeniami a każdy przypadek jest inny.Dobrze by było w pierwszym poście napisać co i jak aby inni nie szukali tych informacji i nie robili dodatkowego zamieszania.
Źródło.Osobiście słyszałem o dwóch wyrokach Gdzie sąd zadecydował o przepadku wygranych i grzywny w przedziale 2500-7000 ta druga dość wysoka bo wygrane były na ponad 30 tys PLn
A gdyby ta urzędniczka Ci powiedziała, że za to przestępstwo sądy skazują każdego po kolei na 3 lata bezwzględnego więzienia, a gdy się przyznasz to umarzają postępowanie(teoretycznie), to też byś nie miał powodów żeby nie wierzyć urzędnikowi państwowemu?Nie mam podstaw nie Wierzyć Urzędnicze
1. granie w bet365 i innych zagranicznych bukach które w Polsce nie mają oddziałów i nie płacą podatków z punktu widzenia polskiego prawa jest nielegalne, praktyka jak pewnie wiesz inaczej wygląda, dopóki nie wpadniesz to możesz grać, oczywiście jak wpadniesz to wtedy albo się przyznajesz albo droga SądowaObecnie wpłaciłem sobie 100zł do bet365 aby pograć kosmiczne taśmy (a może się uda)
Czy mam się czego obawiać ? Coś słyszałem o kwocie 2280 zł O co z tym chodzi ?
Haha. Czy mógłbyś mi to uzmysłowic podajac jakiś przykład? Jak według Ciebie może się odbyć przepadek wygranej? Zabiorą twoją wygraną? Kto i jakim prawem?Osobiście słyszałem o dwóch wyrokach Gdzie sąd zadecydował o przepadku wygranych i grzywny w przedziale 2500-7000 ta druga dość wysoka bo wygrane były na ponad 30 tys PLn
Dokaldnie przelewy nie są dowodem. Tak więc musieli mieć coś jeszcze aby uznać go winnym. Pytanie co... A z sądami wPolsce jest różnie, na podstawie tego samego materiału jeden cie uniewinni, a a drugi nie. Pożyjemy zobaczymy. Teraz będzie sporo spraw ludzi Którzy byli wzywani w okresie Luty-maj tego roku.I co z tego że sąd miał przelewy gościa? Fajnie że piszesz że się orientujesz dobrze w sytuacji, a przecież było tu tłuczone 500 razy że przelewy nie są żadnym dowodem.
Dobra ja kończę, bo nie chcę się kopać z wiatrakami
Odpowiadając na twoje pytanie przyszło mi zawiadomienie o sprawie. Papuga określa termin do 2-3 m-cy. WOJNA !!!!!!!!!!!!!Dokaldnie przelewy nie są dowodem. Tak więc musieli mieć coś jeszcze aby uznać go winnym. Pytanie co... A z sądami wPolsce jest różnie, na podstawie tego samego materiału jeden cie uniewinni, a a drugi nie. Pożyjemy zobaczymy. Teraz będzie sporo spraw ludzi Którzy byli wzywani w okresie Luty-maj tego roku.
Ciekawe w jaki sposób sąd ustalił że wypłaty z okresu lipiec2011-kwiecien2012 są wygranymi z gier hazardowych z okresu lipiec2011-kwiecien2012. O wygranych z tego okresu świadczyć mogą tylko kupony. Bah im tego nie udostępnił, więc widocznie mamy do czynienia z debilem który im sam na siebie przyniósł haki, bo na wezwaniu tak mu kazano ;D Nie mnie rozstrzygać czy to co piszesz jest prawdą czy nie, ale żeby znać pełną sprawę to należało by wiedzieć co ten wezwany zrobił i co im mówił ;DOsobiście słyszałem o dwóch wyrokach Gdzie sąd zadecydował o przepadku wygranych i grzywny w przedziale 2500-7000 ta druga dość wysoka bo wygrane były na ponad 30 tys PLn