Bezpośrednio.... Dwie wpłaty poniżej 100 zł łącznie.Oo, to przepraszam. Ale robiłeś bezpośrednio ze swojego konta czy przez P24?
Ja taki niedzielny wplacający.
Bezpośrednio.... Dwie wpłaty poniżej 100 zł łącznie.Oo, to przepraszam. Ale robiłeś bezpośrednio ze swojego konta czy przez P24?
W takim razie moga scigac nawet za 1zl wplacone.Bezpośrednio.... Dwie wpłaty poniżej 100 zł łącznie.
Ja taki niedzielny wplacający.
jezeli chodzi o delegalizacje hazardu w Polsce to raczejbym nie wysnuwał tak pochopnych wnioskow. W Naszym kraju bukmacherka jest oprocentowana 12% podatkiem chocby dlatego nam tego nie zrobia bo straciliby kilkunasto milionowe zyski.A swoją drogę nie wykluczam, że jak PiS zdobędzie władzę, CAŁKOWICIE nie zdelegalizuje hazardu. Są do tego zdolni. Posłuchajcie ich wypowiedzi w tej sprawie choćby w komisji antyhazardowej w sejmie.
Tyson009 a prawnika jakiegoś miałeś ? Pisałeś jakieś pisma o umorzenie sprawy ? czy po prostu spokojnie czekałeś na ruch UC ?Mojej sprawy ciąg dalszy, pisałem ze dostałem wezwanie na 23 czerwca, później po krótce opisalłem przesłuchanie, dostałem po drodze kilka pism z prawami itd. Dziś dostałem pismo, że postępowanie zostało zakończone i 18.08.15 sprawa została przekazana do sądu.
także tego...19 sierpnia 2015 roku ustawa o zmianie ustawy o grach hazardowych została opublikowana w Dzienniku Ustaw. Zgodnie z art. 8 Ustawa wchodzi w życie po upływie 14 dni od dnia ogłoszenia czyli 3 września 2015 r.
Tak że tego .... co to zmienia ? czy te poprawki coś zmieniają ?także tego...
Co Ty z osłem na łby się pozamieniałeś? ???? Polecasz wszystkim granie w stsie, to może od razu poleć im, żeby podtarli się kasą, albo wyrzucili ją przez okno, bo to wychodzi mniej, więcej na to samo.Co do ustawy. Po dluzszym przemysleniu tej calej sprawy sam na chwile obecna zaprzestalem grania u internetowych bukmacherow. Przerzucilem sie na STS gram 1-2 kupony dziennie i narazie nie narzekam ???? podatek od wygranej place glowa spokojna zero stresu polecam to wszystkim ktorzy maja jakiekolwiek watpliwosci z granie w internecie. Chociaz sam nie wykluczam ze kiedys nie powroce do neta bo jednak 12 procent za frajer oddawac to srednio mi sie widzi, ale lepiej przeczekac ten goracy okres Pozdro
I właśnie takim działaniem służby eliminują najsłabsze ogniwa bo przecież najlepiej jest działać na człowieka straszeniem itp niż go złapać, a ogólnie coś udowodnić to już graniczy z cudem :9. Prawda jest taka, że pewnie 95% z nas nigdy żadnego wezwania nie dostanie, kto choć troche używa rozumu jest w 99,99% bezpieczny :9jezeli chodzi o delegalizacje hazardu w Polsce to raczejbym nie wysnuwał tak pochopnych wnioskow. W Naszym kraju bukmacherka jest oprocentowana 12% podatkiem chocby dlatego nam tego nie zrobia bo straciliby kilkunasto milionowe zyski.
Co do ustawy. Po dluzszym przemysleniu tej calej sprawy sam na chwile obecna zaprzestalem grania u internetowych bukmacherow. Przerzucilem sie na STS gram 1-2 kupony dziennie i narazie nie narzekam ???? podatek od wygranej place glowa spokojna zero stresu polecam to wszystkim ktorzy maja jakiekolwiek watpliwosci z granie w internecie. Chociaz sam nie wykluczam ze kiedys nie powroce do neta bo jednak 12 procent za frajer oddawac to srednio mi sie widzi, ale lepiej przeczekac ten goracy okres Pozdro
No ale musieliby wiedzieć kogo dane chcą np. Jana Kowalskiego.Nikt nie wie do dzisiaj jak. Jeśli by celnicy czy policja chcieli się za to wsiąść mogli by zwrócić się do Skrilla np. przez Interpol o udostępnienie danych.