Tak co jakiś czas przeglądam ten wątek i powiem wam, że polskie buki mają niezłą strategię wprowadzania dezinformacji, której nie powstydziło by się CIA ????
Od początku afery były dowody, że łapią wyłącznie osoby, które spełniły
łącznie następujące warunki:
1. Wpłaciły do
bah bezpośrednio ze swojego konta bankowego (a nie przez
skrilla, P24 lub innego pośrednika)
2. Wypłaciły środki na swoje konto
Nie przeszkadza to jednak niektórym pisać o P24, mieć "cudowne przyśpieszenie sprawy" - wezwanie do UC i po 2 tygodniach sprawa i wiele innych spraw. Absolutnie nie podejrzewam żeby taką dezinformację siali urzędnicy bo: A. nie muszą, B. nie chcą C. sami maja dość tej sprawy (protesty celników). Jednakże polskie,
legalne buki to już zupełnie inna historia. Od wybuchu tej afery znacząco podniosły im się zyski, zarabiają sporą kasę na tym, że ludzie czytając tu te "przerażające" historie wracają do nich. Podkreślić jednak muszę iż prawo jest jakie jest i nie z powodu jakiegoś straszenia, ale z powodu poszanowania prawa, kiedy już wiemy, że to jest nielegalne, moim zdaniem lepiej nie grać u zagranicznych.
Wracając jeszcze do wpłat i wypłat, które muszą być powiązane ze sobą to jakiś tam dowód bowiem sama wpłata nie dowodzi jeszcze udziału w nielegalnej grze. (np. wpłaciłem, ale nie grałem i nic nie robiłem) lub wypłaciłem (ale grałem przed 2009 r. albo korzystałem tylko z bonusu, rynków finansowych itd). Tak więc
tylko powiązana: imieniem, nazwiskiem i adresem wpłata i wypłata stanowi jakiś dowód. Piszę "jakiś" bo i to łatwo podważyć o czym szeroko piszecie. Mam nadzieję, że jak się sejm zmieni, czy to będzie PiS czy PO to się odczepią od ludzi grających wcześniej po 10 czy 20zł bo to ściganie jest małostkowe i świadczy o beznadziei tego państwa.