Moim zdaniem nic nie musisz mówić a sama wpłata nie jest dowodem na to że grałeś u buka. Ja nie wiem jak to jest z tymi przelewami24, może poszukaj info na stronie przelewy24.no ale jak ci dadza twoje wpłaty do buka to co powiesz ?
wiecie jak z tymi przelewami24 ?
skrill jest bezpieczny, było to już tu rozpisane na czynniki pierwsze, wypłacasz z konta bukmachera na skrill czyli do portmonetki a z niej dajesz na swoje konto, to moze juz byc kasa z wielu źródeł nie tylko bukmacherki, wpłaty przez skrill tez wpłacasz do portmonetki skrill i z niej dopiero do buka, tu juz nic pko nie ma do robienia
Moim zdaniem nawet jak ktoś wypłacał to nie dowód że grał bo mógł wpłacić tyle ile wypłacił a wpłacać można różnymi metodami płatności.moim zdaniem przy wpłacie można ściemniać jak ktoś wypłacał to wiadomo że zakłady zawierał, ciężko to potem bronić
Oj, chyba jesteś w błędzie kolego. Czając wywiad z Kapicą można wysnuć inny wniosek. Jedno z pytań do niego kierowanego dotyczło osób które wpłaciły pieniądze do bukmachera i mimo że nie obsawiły ani jednego meczu nie mogą wypłacić swoich pieniędzy na konto bo będą musiały się liczyć z tym że zostaną pociągnięte do odpowiedzialności.Moim zdaniem nic nie musisz mówić a sama wpłata nie jest dowodem na to że grałeś u buka. Ja nie wiem jak to jest z tymi przelewami24, może poszukaj info na stronie przelewy24.
Edit: Przeczytałem na stronie przelewy24 że przyjmują przelew na swoje konto a potem przekazują pieniądze sprzedawcy.
Może bezpieczny taki przelew jest z punktu widzenia UC ale nie koniecznie już z pkt. widzenia US.
chyba sprawa pokeraNie wiem czy warto tu o tym pisać. Kolejne wezwanie tym razem przez Urząd Celny w Warszawie z tym, że jako świadek. Co ciekawe wezwany twierdzi że nie wypłacał pieniędzy na konto.
http://forumprawne.org/prawo-karne/581982-wezwanie-art-107-par-1-kks.html
ale to juz zupełnie inna bajka i tematyka, nie walka z nielegalnym hazardem tylko nielegalnymi dochodami jako takimi, jak masz konto na ktore leci wypłata i okazjonalnie wpłaty ze skrilla rozsadne to nikt sie nie zajaknieMoże bezpieczny taki przelew jest z punktu widzenia UC ale nie koniecznie już z pkt. widzenia US.
Możliwe choć niekoniecznie. To wezwanie odnośnie pokera było opisywane w sierpniu. Czy po tylu miesiącach dotyczyłoby to tego samego ? Trzeba chyba poczekać na rozwój sytuacji i kolejne posty wezwanego.chyba sprawa pokera
paragraf z którego go wzywają chyba rozwiewa wątpliwościMożliwe choć niekoniecznie. To wezwanie odnośnie pokera było opisywane w sierpniu. Czy po tylu miesiącach dotyczyłoby to tego samego ? Trzeba poczekać na rozwój sytuacji o kolejne posty wezwanego.
grasz na kase w karty rób to w kasynieMam pytanie do was trochę z innej beczki. Czy według was gry karciane-pieniężne typu pasjans czy remik także podchodzą pod ustawę hazardową? W ustawie w zasadzie wymienione są tylko 3 konkretne gry karciane, ale 100% pewności nigdy nie ma
moim zdaniem przy wpłacie można ściemniać jak ktoś wypłacał to wiadomo że zakłady zawierał
Panowie, no ręce opadają :;/: Jakie "wiadomo" dla jakiej "władzy"...Obawiam się że już sam fakt wpłaty pieniędzy na konto bukmachera jest dla władzy równoznaczny z grą w nielegalnch serwisach.
jak ktoś wie ze wygrał powiedzmy 50 tys i ma zapłacić 3 tys to płaci i ma to gdzies i święty spokójInna sprawa, że ludzie łykają grzywny i wyroki nakazowe nawet nie próbując walczyć o swoje prawa.