>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

US OPEN 2014 - turniej główny

Status
Zamknięty.
O 73

ohyeah

Użytkownik
Dla mnie Cilic jest zawodnikiem z ogromnym potencjałem. Wg mnie wygra z Berdychem, choć Bukmacherzy twierdzą inaczej:p jestem zdania, że miałby nawet szanse na finał gdyby w półfinale nie czekał na niego Federer, który trafił z formą na ten turniej.
Nie mniej jednak , mój typ
Berdych - Cilic kurs 2.60, Betsafe

Zastanawiam się, czy grać na Djokovica, bo choć od początku turnieju uważam go za faworyta do zwycięstwa, ale ten Murray potrafi być nieprzewidywalny...

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Wawrinka - Nishikori over 40 1,88 pinnacle ✅
Faworytem jest Stachu, ale Kei pokazał że z serwismanami potrafi grać
nie oddał seriwsu w ostatnihc 3 setach z Milosem i wygrał mecz 3-2.
Wawrinka to overowy zawodnik, wystarczy prześledzić ostatnie linie
w jego meczach i ilości gemów, dla mnie dobra linia do gry.

Otrzymane punkty reputacji: +28
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Dzisiaj w nocy zapowiada nam się prawdziwe partidazo pomiędzy Andym Murrayem a Novakiem Djokoviciem. Pomimo tego, iż ostatni typ przeciwko Szkotowi okazał się niepowodzeniem - nie zniechęcam się i z pełnym przekonaniem gram na Serba.
Muszę przyznać, iż nie doceniłem Djokovicia po słabych występach w Toronto i Cincinnati. Nole ewidentnie przygotował formę na US Open, po raz kolejny okazuje się terminatorem, jest świetnie przygotowany fizycznie, gra bardzo dobrze w defensywie, niesamowicie regularny. W zasadzie nad atutami Serba nie ma co się rozpisywać, tak, jak jeszcze tydzień temu jako głównego faworyta do zdobycia tytułu upatrywałem w Federerze, tak teraz sądzę, iż nikt, zupełnie nikt nie jest w stanie powstrzymać Novaka Djokovicia.
O Andym więcej rozpisywałem się podczas pojedynku z Tsongą. Również mogę powiedzieć, iż trochę go nie doceniłem, aczkolwiek sprawdziło się to, o czym pisała Roxanne - Francuz był wręcz kopalnią błędów, głowa nie wytrzymywała przy najważniejszych piłkach/uderzeniach, przez co łamał się w kluczowych momentach setów. Warto przypomnieć, iż Tsonga dwukrotnie miał przewagę przełamania, w drugim oraz trzecim secie. Czy jesteście sobie w stanie wyobrazić, iż Novak łamie się dwukrotnie podczas seta? Ja tego po prostu nie widzę.
Mimo tego, iż Murray wygrał dość gładko przeciwko stosunkowo ciężkiemu przeciwnikowi, jakim jest Tsonga, uważam Djokovicia za ogromnego faworyta. Jo na przestrzeni ostatnich dwóch tygodni zanotował spadek formy i tak, jednak nie prezentuje tego, co podczas turnieju w Toronto. Andy w meczu z Francuzem czyhał, wręcz bazował na błędach rywala, pytanie kluczowe - na ile błędów pozwoli mu Novak? Wydaje mi się, iż sytuacja obróci się o 180 stopni i to Serb będzie czyhał na najmniejsze błędy Szkota. Warto wspomnieć, iż Djoko praktycznie nie robi niewymuszonych błędów. Oprócz meczu ze Schwartzmanem - ani razu nie dotarł do liczby 20 UE. Dla porównania - u Andy&#39;ego zdarzało się to dwukrotnie, ba, UE bywało ponad 30!
Moim zdaniem Djokovic jest na nieosiągalnym poziomie dla jakiegokolwiek zawodnika na tym turnieju. Jest bardziej regularny od Murraya i wytrzyma przedłużające wymiany Szkota. Uważam, iż typ jest klarowny i uważam go za taką samą lokatę jak w nocy Caroline Wozniacki.
Novak Djokovic - Andy Murray 1 @ 1,27 (Unibet) [9/10] 3:1 (7:6; 6:7; 6:2; 6:4) ✅
Novak Djokovic - Andy Murray; Djokovic -1,5s @ 1,59 [7/10]
3:1 (7:6; 6:7; 6:2; 6:4) ✅
Novak to jest prawdziwa bestia.

Otrzymane punkty reputacji: +2
tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Wawrinka Stan-Nishikori Kei 1 handicap -3.0 gemy, Pinnacle Sports 1.83

6:3, 5:7, 6:7, 7:6, 4:6 ⛔⛔⛔

VS.

W bezpośrednich pojedynkach prowadzi Stan 2:0, grali dwa razy w 2012 roku te wyniki to 6:3, 6:3 na hardzie oraz 6:4, 6:2 na mączce. Lecz te mecze były rozgrywane dwa lata temu,a w przypadku tych dwóch graczy to sporo czasu ponieważ jeden jak i drugi zrobili ogromne postępy. Powtórzę się z mojej poprzedniej analizy kiedy to Szwajcar dostał walkowera od Blaza &quot; Stan w tym roku wszedł na wyższy poziom swojego tenisa, WYGRAŁ Australian Open co jest jego największym osiągnięciem jak na razie, ale dodatkowo wygrał Chennai czy Monte Carlo. Dodatkowo można jeszcze z lepszych wyników dopisać ćwierćfinał Wimbledonu gdzie przegrał z Federerem. Wawrinka miał wiele dobrych meczów ale też i kilka złych i to w ostatnim czasie ponieważ przegrywał z Benkiem czy Andersonem. Był również czarnym koniem French OPEN lecz odpadł w I rundzie. Szwajcar ma to do siebie,że od czasu do czasu traci koncentracje i potrafi stracić seta z Bóg wie kim. Tutaj w US OPEN pokonał najpierw utalentowanego, młodego Czecha 6:2, 7:6, 7:6,a w II rundzie Bellucciego 6:3, 6:4, 3:6, 7:6.&quot; Następnie właśnie przeszedł bez grania z Kavcicem i w czwartej rundzie wygrał z Robredo 7:5, 4:6, 7:6, 6:2. Japończyk do czwartej rundy miał bardzo łatwą drogę jak na jego umiejętności, lecz prawie w każdym z tych meczów miał momenty przestojów. Z Odensnikiem wygrał 6:2, 6:4, 6:2 ale dał przeciwnikowi aż 8 szans na przełamanie z czego raz stracił podanie, z Andujarem 6:4, 6:1 i krecz także tutaj zaprezentował się solidnie. Kolejno z Mayerem Leonardo 6:4, 6:2, 6:3 i dał 10 szans na przełamanie przeciwnikowi gdzie stracił raz podanie. No i największą bitwę jak na razie stoczył z Raonicem ponieważ spędził na korcie 4 godziny i 24 minuty, mecz zakończył się wynikiem 4:6, 7:6, 6:7, 7:5, 6:4. Ten mecz na pewno Azjatę kosztował dużo sił i w meczu z Wawrinką to wyjdzie. Nie twierdzę,że już od pierwszego seta będzie chodził ospale ale myślę,że pod koniec II/ początek III. Ale wiadomo,że kondycja to tylko jeden czynnik z pośród wielu. Stan też miał kilka słabszych momentów w tym turnieju, ale moim zdaniem miał też znacznie trudniejszych przeciwników od Keia pomijając Raonica. Jeden jak i drugi potrafi wygrać w chwil obecnej z każdym zawodnikiem, ponieważ posiadają takie umiejętności. Stawiam tutaj,że wygra Wawrinka ponieważ ma więcej doświadczenia w wielkich szlemach, mimo wszystko jest lepszym zawodnikiem, bardzo ważne jest to iż Stan ma znacznie lepszy i mocniejszy serwis od Nishikoriego no i dodatkowo miał mniej wysiłku na korcie.

Djokovic Novak-Murray Andy 2 , Pinnacle Sports 4.14

7:6, 6:7, 6:2, 6:4 ⛔⛔⛔

VS.

Djokovic uważany tutaj jest na głównego faworyta do wygrania turnieju, nie dziwię się temu stwierdzeniu ponieważ formę którą pokazuje jest wybitna. MEGA MASÓWKA. Pokonał on: Schwartzmana 6:1, 6:2, 6:4, Mathieu 6:1, 6:3, 6:0, Querreya 6:3, 6:2, 6:2 oraz Kohlschreibera 6:1, 7:5, 6:4. Obejrzałem tylko jeden mecz Serba Ten z Niemcem gdzie zagrał kapitalnie, Kohlschreiber grał na swoim najwyższym poziomie w secie II oraz III ponieważ w I nie grał nic. Philipp dwoił się i troił lecz praktycznie wszystko wracało na jego stronę, w moim odczuciu był to jeden z najlepszych meczów w wykonaniu Novaka w tym roku. Murrayowi idzie natomiast znacznie gorzej ponieważ stracił już dwa sety, najpierw z Hasse i później z Kuznetsovem. Przytoczę swoje słowa z analizy przeciwko Tsondze &quot;Andy natomiast jakiś czas temu rozstał się z Lendlem i trenuje z Amelie Mauresmo lecz wiadomo,że owoce pracy z nią przyjdą z czasem. Murray jest uważanym przez większość tenisistów za człowieka który posiada największy talent do tenisa i ja również się pod tym podpisuje. Talent który na razie jest przyćmiony. Szkot jest arcymistrzem defensywy oraz mistrzem kontry. W sumie nie mam pojęcia jaką on ma słabą stronę, bo jakąś musi mieć na pewno. Kondycyjnie również jest nie do zajechania, psychika już znacznie podreperowana w porównaniu do kilku lat wstecz. Lecz prawdziwych mistrzów poznaje się często po tym,że pierwsze rundy mają kiepskie,a w następnych jest ogień na maksa. Nie pisałem tego przez US OPEN, ponieważ nie miałem czasu ale napiszę to teraz....uważam,że Murray zanotuje się w finale w tym roku, ale czy wygra to już nie mam pojęcia.&quot; Po tym wszystkim Szkot pokonał Tsongę wyraźnie 7:5, 7:5, 6:4 lecz i również w tym meczu Andy miał swoje słabsze chwile. Oczywistością jest również to, że Djoko ma znacznie lepszy sezon od Szkota. Wygrana Indian Wells, Miami, Rzym, Wimbledon czy finał French Open. Djoko przed US OPEN miał dwie wtopy z Robredo o Tsongą ale wiadomo,że wielkie szlemy traktuje on inaczej,a tym bardziej US OPEN gdzie...2013,2012 finały, 2011 wygrana, 2010 finał, 2009 i 2008 półfinał oraz 2007 finał. Ogólnie uważam,że najtrudniejszym przeciwnikiem dla Serba jest właśnie Andy. Dlaczego? Ponieważ ma praktycznie taki sam styl jak on sam. Brzmi to tak jakby musiał pokonać siebie samego. Ostatni raz grali ze sobą w tym roku w Miami gdzie Serb wygrał 7:5, 6:3, H2H 13:8 dla Novaka ale nie ma się tym co sugerować ponieważ znają się jak łyse konie. Pamiętam rok 2013 jak grali na Wimbledonie, gdzie Djoko był ogromnym faworytem w finale tak jak teraz, a odpadł z Murrayem 6:4, 7:6, 6:4 lecz wiadomo,że rok 2013 wyspiarz miał znacznie lepszy niż ten no i grali na trawce. Obecna 1 rakieta ATP traciła serwis z Schwartzmanem dwa razy, z Querreyem dwa razy także to pokazuje,że i on również miał momenty gorsze w tym szlemie. Jak dla mnie kursy są niezrozumiałe na ten mecz.

Tie Break tak typuje US OPEN 2014:
1. Llodra Michael-Gimeno-Traver Daniel 1, Bet365 2.37. Wynik? 6:4, 6:3, 7:5 ✅
2. Ramos-Vinolas Albert-Groth Samuel 2 handicap +1.5 gemów, Pinnacle Sports 1.97. Wynik? 3:6, 6:7, 3:6 ✅
3. Thiem Dominic-Lacko Lukas 1, Pinnacle Sports 1.64. Wynik? 6:3, 6:3, 6:2 ✅
4. Kyrgios Nick-Seppi Andreas 1 handicap -2.5 gemów, Bet365 1.80. Wynik? 6:4, 7:6, 6:4 ✅
5. Tomic Bernard-Ferrer David over 3.5 setów, Bet365 1.80. Wynik? Tomic walkower, zwrot
6. Groth Samuel-Federer Roger Over 12.5 gemów w I secie, Bet365 5.00. Wynik?4:6, 4:6, 4:6 ⛔
7. Wawrinka Stan-Kavcic Blaz 1 handicap -2.5 setów, Pinnacle Sports 2.00. Wynik? Kavcic walkower, zwrot
8. Granollers-Pujol Marcel-Federer Roger 2 handicap -8.5 gemów, Pinnacle Sports 1.92. Wynik? 6:4, 1:6, 1:6, 1:6 ✅
9. Tsonga Jo-Wilfried-Murray Andy 2 handicap -1.5 gemów, Bet365 1.80. Wynik? 5:7, 5:7, 4:6 ✅
10. Thiem Dominic-Berdych Tomas Over 157.5 minut w meczu, Unibet 1.88. Wynik 6:1, 6:2, 6:4, 1:39⛔
11. Wawrinka Stan-Nishikori Kei 1 handicap -3.0 gemy, Pinnacle Sports 1.83. Wynik? 6:3, 5:7, 6:7, 7:6, 4:6 ⛔
12. Djokovic Novak-Murray Andy 2 , Pinnacle Sports 4.14. Wynik? 7:6, 6:7, 6:2, 6:4⛔

Co do zamknięcia HP ???? To bardzo dobry ruch z Waszej strony ;) W końcu nie będzie płaczków oraz ludzi którzy siedzą po 12 godzin na forum, może zaczną robić coś bardziej pożytecznego niż bezsensownie pisać posty ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Szans dla Murraya nie widze ale kursy w jego strone bardziej kuszące niz to co jest w strone Novaka. Jakis hc gemowy w strone Murraya czy over gemowy moze byc ciekawy.. W ,meczu z Tsonga juz w 2secie, Murray krzywił sie niemiłosiernie, ciągle sie za cos trzymał a Tsonga zamiast to wykorzystac to dał ciała.Mimo zapewne jakis problemow zdrowotnych Murray jednak popisał sie kilkoma kapitalnymi zagraniami a ustawione sobie akcje konczyl bardzo pewnie z głębi badz przy siatce. Jednak gdyby ten mecz gral z Novakiem pewnie by bylo nieuchronne 0-3. Andy jest nie pewny jezeli chodzi o kondycje i zdrowie ale na taki mecz moze wykrzesać wszystko co ma.
Mnie osobiscie podoba sie zaklad na ilosc gemow w 1secie over 9,5 za 1,55

K 84

krzysq69

Użytkownik
Pozwolę sobie napisać coś o meczy Djokovica z Murrayem. Przyznam, że podczas tegorocznego US Open dwa razy zagrałem, że Serb straci seta, wiadomo z jakim skutkiem, najbliżej dokonania tego był Kohlschreiber ale Djoko w cudowny sposób obronił piłkę setową, uwalając kupony wielu graczy. To co mi się szczególnie podoba w grze na tegorocznym szlemie to fakt, że Novak podchodzi bardzo skupiony do każdego przeciwnika niezależnie od jego rankingu. Druga sprawa, która zapadła mi w pamieć to wypowiedzi pomeczowe dla kanału Eurosport, gdzie pytany co będzie robić po wygranym pojedynku odpowiadał, że będzie ogladać mecze swoich przeciwników. Czemu o tym wspominam? Ponieważ inni zawodnicy pytani o ich plany pomeczowe odpowiadali: żadnego tenisa, tylko masaż, regeneracja i wypoczynek. Jeśli Djoko z takim respektem podchodził do meczów z Kolba czy Samem to nie mam wątpliwości, że na spotkanie z graczem, który niejednokrotnie pokonywał go w szlemach podejdzie podwójne skupiony. Odnośnie jego dyspozycji nie ma co się rozpisywać, szybkość, serwis, praca nóg, minimalna ilość UE, wykorzystywanie najdrobniejszych błędów przeciwników wszystko to jest na najwyższym poziomie. Nie widzę innej opcji niż wygrana Serba ze stratą minimum jednego seta (po TB lub jakimś przełamaniu przy 4:5 lub 5:6).
Typuję zwycięstwo Novaka po kursie 1.28 (Betsson), którego wcześniej pograłem razem z Niemcami w siatę.
Tie_Break piszesz na początku analizy o Mega Masówce, a na końcu o niezrozumiałym kursie. Z ciekawości obczaiłem kursy z ich poprzednich spotkań i tylko jeden był wyraźnie większy na Wimbledonie w 2013r. wygranym przez Murraya. Pozostałe spotkania kursy w granichach 1.3x - 1.4x.
Jeszcze korzystająć z okazji pozwolę sobie napisać o swoim rozczarowaniu po zamknięciu tematu: DNTB. Jako powód admin wymienił spam, wulgaryzmy, obrażanie się nawzajem itp. Otóż Panowie moderatorzy: przez całe wakację nie przeszkadzał wam syf w dziale, powiem wiecej sami go tworzyliście pisząc wulgarne, obrażające zawodników posty. Natomiast wczoraj gdy dużo z użytkowników poszło do szkoły w dziale zapanował porządek i można było w końcu normalnie podyskutować i jaki tego skutek? BAM zamknięcie działu. Zamknięcie działu, który w chyba największy sposób przyczyniał się do tego, że na bukmacherce można było zarabiać - wypowiadało się tam wielu super typerów, którzy w innych działach się nie udzielają. Potwierdziło się tylko jedno - to forum nie służy temu aby użytkownicy kosili buki z kasy, ale jest po to aby właściciele kosili hajs z reklam od buków.

Otrzymane punkty reputacji: +3
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Niestety dubel wczoraj zabity przez Dmitrova który nie potrafił ugrać seta...
Nie poddaje sie jednak i dzisiaj zagram takiego:Over 3.5 Djokovic-Murray i Wawrinka win.
Wawrinka mysle ze sobie poradzi z Keiem.Co jak co ale Stasiu wszystkie siły rzuca na te US Open i widać w każdym meczu ze jest w formie.Swietny mecz z Robredo teraz Stasiu dostaje trudniejszego rywala.Mysle jednak ze da rade chociaż kursy sa trochę moim zdaniem przesadzone i warto w tym meczu pograć także over 3.5.
Co do Djoka i Murraya stawiałem na seta Niemca w meczu z Djokiem no i sie przeliczylem.Widac ze Novak jest mocno zdeterminowany aby wygrać kolejnego szlema.Mimo to stawiam ze Andy seta urwie wydaje mi sie ze jest w dobrej formie.Zaden z nich nie powinien wygrać do zera.Kurs Wawrinka win i over 3.5 seta Murray-Djok 2.35 Unibet

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Wawrinka(-3,5g) - Nishikori 1 @ 1,90
Bet365

Po 4,5 godzinnym meczu i dniu przerwy ciężko będzie się Japończykowi pozbierać, Wawrinka miał dużo łatwiej troszkę dłużej czasu. Poza tym Szwajcar gra lepiej niż na początku, co pokazał w to w meczu z Robredo.
Jest serwis, błędy też są, ale bez przesady. Ma znacznie więcej argumentów Szwajcar, Nishikori pewnie będzie musiał trochę pobiegać, co nie jest dla niego pozytywne.
Kurs spory jak na tak niską linię, jak dla mnie dość szybkie 3:0 na korzyść Szwajcara.

Otrzymane punkty reputacji: +7
tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Użytkownik Tie Break dosyć sporo napisał o spotkaniu Djokovic - Murray i z większością wypada się tutaj zgodzić. Kursy na Andy&#39;ego są dla mnie kompletnie z czapy i trzeba je pobierać. Przed turniejem wielu miało wątpliwości co do formy Novaka, szybkie wtopy w Mastersach i bardzo niepewna gra. Tutaj jest już zdecydowanie lepiej, pewne wygrane w czterech pierwszych meczach kolejno ze Schwartzmanem, Mathieu, Querrey&#39;em oraz Kohlschreiberem. Ostatnie dwa wyniki robią na pewno wrażenie, choć trzeba powiedzieć, że Niemiec potrafił już przycisnąć Djoka i był zaledwie o jedną piłkę od wygrania seta. Zatem forma Serba na pewno jest wyższa niż w ostatnich tygodniach jednak prawdziwy test moim zdaniem przejdzie Novak właśnie dzisiaj. Murray jak to Murray w pierwszych rundach lubi pomęczyć się z potencjalnie słabszymi zawodnikami, odgrywa te swoje teatrzyki pokazując jak to go wszystko boli a jak przychodzi co do czego to daje radę. Trzeba jednak powiedzieć, że w pierwszej rundzie z Haase Szkot miał naprawdę spory kryzys i przy nieco lepszej grze Holendra była szansa na sensację. Od tamtej pory jednak Szkot gra już lepiej, a w starciu z Tsongą powiedziałbym, że nawet bardzo dobrze. Dzisiaj mamy mecz w sesji wieczornej, co przy możliwych kłopotach fizycznych Murray&#39;a w przypadku przedłużającego się meczu na pewno jest dla niego korzystne. Panowie znają się świetnie, grali ze sobą 20 razy, w większości były to mecze bardzo wyrównane. Dla mnie spore value po stronie Szkota, wiadomo, że o wygraną będzie mu trudno ale na pewno lepiej poszukać czegoś w jego kierunku po dobrych kursach, niż ładować się w wygraną Djoko po marnym 1.28.
Murray + 2,5 seta @1.49 Marathonbet
Murray +1,5 seta @ 2.28 Marathonbet

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Novak Djokovic - Andy Murray 1 @1.28✅ bet365, -1.5s✅ @1.59 Unibet

Novak zagrał kapitalny mecz z Kolbą. To co momentami grał to była poezja, nawet jak Niemiec już wszedł na swoje 100% to nie miał nic do powiedzenia ze świetnym Serbem. Murray też grał dobrze, jednak WYRAŹNIE &quot;pomógł&quot; mu Tsonga. po raz kolejny pokazał, że brakuje obie półkule nie współpracują ze sobą tak jak powinny czyt. doznał kompletnej kontuzji mózgu. Tam trochę pobiegał Murray i już się niby słaniał lekko na nogach, jednak to trzeba brać przez palce bo to stary symulant. W tym jednak meczu będzie dużo dużo więcej biegał niż z czarnuszkiem i może nie być już tak różowo dla Szkota.

Stan Wawrinka - Kei Nishikori 1⛔ @1.60 Unibet, -1.5s⛔ @1.95 Unibet

Wawrinka także zagrał z Robredo kapitalny mecz. Hiszpan nie grał źle, przebijał, męczył Stana podnoszonymi piłkami, ale jednak Stachu pokazał mu miejsce w szeregu, grając po prostu kapitalne piłki momentami. czwarty set to już była demolka. Nishikori natomiast ma w nogach ponad 4 godziny biegania z Raonicem, może nie były to wymiany tak intensywne jak momentami u Stacha, ale jednak to Japończyk był stroną która dużo więcej biegała. Gdy już podmęczył Raonica i tamten nie trafiał tak idealnie serwisem, mecz miał już pod kontrolą. Kolejny aspekt to zdrowie Japończyka które wcześniej nie miało kiedy dać znać o sobie bo miał łatwe mecze. Teraz po takim maratonie w którymś momencie tego meczu kontuzja może dać o sobie znać. Dla mnie pewne zwycięstwa Djoka i Wawrinki.

//kapitalny mecz mieliśmy, szkoda tylko, że Wawrinka w kluczowych momentach dwa razy zrobił lekką kupę, w tiebreaku 3 seta no i oczywiście pod koniec piątego.

P 267

pan-darek

Użytkownik
Otworzylem swoj temat w Kuponach ????
http://forum.bukmacherskie.com/f15/pan-darek-typuje-typy-przemyslenia-taktyka-gry-live-browar-111887.html#post4754315
Serena Williams - Flavia Pennetta
Typ: 1
Kurs: 1.09 Betsson

Novak Djokovic - Andy Murray
Typ: 1
Kurs: 1.28 Betsson

Stanislas Wawrinka - Kei Nishikori
Typ: Stanislas Wawrinka (-1.5 seta)
Kurs: 2.10 Betsson

Kurs calkowity: 2.93

OPIS:
Tripel zabojca na US OPEN pograny za przyzwoita stawke. Djoko i S. Williams powinni bez problemow wygrac swoje mecze, komentarz zbedny. W najwazniejszym meczu stawiam na Wawrinke. Jest w znakomitej formie, bez kontuzji, w tym turnieju gra niezwykle skutecznie. Na przeciwko niego objawienie tego sezonu Nishikori. Japonczyk kilka tygodni temu nie wytrzymal trudow dlugich turniejow i doznal kontuzji, sam osobiscie mowi, ze po kontuzji nie ma sladu, ale w moim przekonaniu gra slabiej niz przed kontuzja. Powinien odpasc juz z Raonicem. Stawiam, ze Wawrinka wygra 3:0 albo 3:1, nie sadze, ze dojdzie tutaj do pieciosetowki.

Otrzymane punkty reputacji: +1
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Djoković - Murray 1 @1.27 Pinnacle✅
Djoković(-1.5seta) - Murray 1 @1.60 Sbobet✅

Stary, dobry Djoko ????
Djoković gra fantastycznie na US Open. Do tej pory nie stracił nawet seta. W meczu z Kolbą zagrał rewelacyjnie, Filip nie miał nic do powiedzenia. Murray pokonał Tsongę 3-0, ale Jo mu w tym bardzo pomógł. Andy nie przekonuje mnie do końca. Dzisiaj jest w stanie ugrać maksymalnie seta, na więcej nie daję mu raczej szans. Nie ma co za dużo pisać o tym spotkaniu bo sporo już zostało napisane.

Otrzymane punkty reputacji: +1
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Szczerze mówiać to śmiać mi sie chce z tych którzy stawiali na Wawrinke w handach lub 3-0 ???? Szwajcar powinien dostać z Robredo 3-0 i nie byłoby go w turnieju Kei to półka wyżej dla mnie niż STAN, wszyscy patrzą na Wawrinke przez pryzmat wygranego szlema a tak naprawdę nie jest taki mocny... teraz posypią się hejty że pisze po meczu ale niestety dzisiaj nie miałem czasu by tutaj wcześnie zawitać żeby nie pisać bez celu proponuje coś takiego:

Djokovic-Murray obaj zawodnicy wygrają seta a zwyciezcą meczu Djokovic 2,30 Willliam Hill ✅✅✅
Tutaj krótko zawsze pojedynki pomiędzy tymi panami były wyrównane specjalnie nie trzeba tutaj żadnego z nich przedstawiać.. Djokovic nie jest taki mocny jak sie wydaje bukmacherom Murray jest w stanie spokojnie tutaj ugrać seta a opcja jaką nam oferuje WH bardzo fajna

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Djokovic N. - Murray A.
Murray A. +2,5 setów ::: 1,51 ::: Pinnacle ::: 3/10
Powyżej 3,5 seta ::: 1,61 ::: Bet365 ::: 3/10

H2H 18:12. Oni znają się jak przysłowiowe &quot;stare byki&quot;. Przyjaciele w życiu realny, znają się od dzieciństwa, wspólnie często występują w reklamach. Ich wiele pojedynków było zaciętych, a tym bardziej na wielkich szlemach. Djokovic prawdopodobnie nie zagra już tak dobrego meczu jak z Niemcem, w końcu musi mu się przydarzyć słabszy mecz, czy chociażby set. Wszystko wygrał bardzo pewnie po 3:0, ale teraz Murray po meczu z Tsongą, dowiódł, że jest w bardzo wysokiej dyspozycji na tym turnieju.
Wynik: 7:6(1) (1)6:7 6:2 6:4 ✅

enka1 58

enka1

Użytkownik
Djokovic N. - Murray A.
Bardzo szybko i krótko, bo zaraz się zaczyna. Zostało tu już opisane chyba wszystko, także ja nie będę się zbytnio powtarzał. Nole przede wszystkim jest świetnie przygotowany kondycyjnie do tego turnieju. W poprzednich rundach spisywał się bardzo dobrze i z etapu na kolejny etap rozgrywek nabierał tempa. Przede wszystkim dobrze trzyma piłkę w korcie, miesza zagarnia i gra agresywnie. W kluczowych momentach serwis nie zawodzi i przede wszystkim Serb nie pozwala sobie na mentalne zawirowania. Murrayowi również trzeba przyznać, że gra tutaj całkiem niezły turniej. Rozkręca się i łapie odpowiedni rytm, o czym świadczy chociażby spotkanie z Tsongą. Oczywiście jak ten mecz wyglądał każdy wie i Francuz wiele razy zawodził, aczkolwiek nie wolno odmawiać Andyemu. Jest w zwyżkowej formie i te treningi z Mauresmo chyba wreszcie zaczynają przynosić większe - pozytywne - efekty. Panowie grali ze sobą wiele razy, przewaga po stronie Serba jeśli chodzi o wygrane pojedynki, aczkolwiek wiele z tych spotkań było bardzo zaciętych i kończyło się po pięciu setach. Myślę, że tutaj również Djokovic okaże się górą, po fali słabych występów podczas tourne po Ameryce w Nowym Jorku widać, że jest w zdecydowanie lepszej dyspozycji i Szkot oczywiście powalczy, aczkolwiek w moim odczuciu ugra tu co najwyżej seta. Widać poprawę w jego grze, ale patrząc na dziś dzień Novak jest w lepszej formie.
Djokovic N. wygra 3-1 @ 3.50 Betsson ✅
Over 37.5g @ 1.71 Betsson ✅

Otrzymane punkty reputacji: +22
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Tak swoją drogą, to chyba Djokovic wygra kolejnego szlema. Nie widzę już przeciwnika który miałby go zatrzymać, tym bardziej na nawierzchni typu hard. Cilic za słaby, Berdych nie ma głowy, Federer skoro na trawie nie wygrał to tym bardziej pewnie nie wygra na hardzie (choć wszystko się okaże na dniach jak u niego będzie wyglądał ćwierćfinał i półfinał), Kei to zdrowotnie ledwo już zipie i w półfinale ma bardzo małe szanse na win, Monfils ma atuty by wygrać, ale głowa nie ta, brak cierpliwości, zresztą najpierw musiałby uporać się z Federerem.
@Edit: Oglądałem wszystkie spotkania i weźcie pod uwagę, że Kei w meczu z Wawrinką brał medial-timeout, bo jego problem to stopa. Oto mi chodzi, a nie o kondycję.

K 84

krzysq69

Użytkownik
Tak swoją drogą, to chyba Djokovic wygra kolejnego szlema. Nie widzę już przeciwnika który miałby go zatrzymać, tym bardziej na nawierzchni typu hard. Cilic za słaby, Berdych nie ma głowy, Federer skoro na trawie nie wygrał to tym bardziej pewnie nie wygra na hardzie (choć wszystko się okaże na dniach jak u niego będzie wyglądał ćwierćfinał i półfinał), Kei to zdrowotnie ledwo już zipie i w półfinale ma bardzo małe szanse na win, Monfils ma atuty by wygrać, ale głowa nie ta, brak cierpliwości, zresztą najpierw musiałby uporać się z Federerem.

Później dam tutaj analizę dzisiejszych meczów.
o ile się nie mylę to Kei miał już fizycznie nie wyrobić z Raonicem, a Wawrinka to już w ogóle miał go zmieść z kortu. Ogladałem 5 set Keia i biegał normalnie, a piłki zagrywał mocniej od silniejszego Wawrinki. Jak dla mnie Nishikori jest wspomagany podobnie jak Nadal i ciężko określić jego granice wytrzymałości. Kursy wyglądają śmiesznie, więc będzie można złapać fajny kurs na over 3,5seta i +2,5seta na Keia

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Kei to zdrowotnie ledwo już zipie
Na tej podstawie można stwierdzić, że nie ogladałeś spotkań z jego udziałem na tym turnieju, a juz na pewno nie to z Wawrinką. Nishikori - o dziwo - tylko w 1 secie wyglądał na zmęczonego a z trwaniem kolejnych gemów setów wyglądał coraz lepiej...Trochę dziwne, ale tak było. Kei juz z Odesnikiem miał mieć problemy ;)

F 263

fidelio

Użytkownik
Na tej podstawie można stwierdzić, że nie ogladałeś spotkań z jego udziałem na tym turnieju, a juz na pewno nie to z Wawrinką. Nishikori - o dziwo - tylko w 1 secie wyglądał na zmęczonego a z trwaniem kolejnych gemów setów wyglądał coraz lepiej...Trochę dziwne, ale tak było. Kei juz z Odesnikiem miał mieć problemy ;)
Niektórzy błędnie interpretowali jego słowa. Japoniec po prostu powiedział, że po kontuzji jego zdrowie nie było przetestowane 5 setowymi zmaganiami, dlatego jego stan zdrowia jest niewiadomą. Tylko tyle.

dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Berdych-Cilic 2 @2.55
Widze w tym spotkaniu szanse dla Cilica. Chorwat jest dobrej formie. Berdych bardziej uznana marka, nie widzialem wielu framgmentow Czecha w turnieju i tutaj duzo rozbija sie o serwis Czecha, ktory mu duzo pomaga gdy Czech jest w formie. Berdycha narazie jednak rywali mial raczej mniej wymagajacych i dzis powinno to byc duzo wieksze wyzwania dla Czecha gdyz na przecwiko stanie Cilic. Chorwat juz pokazal duzo dobrego tenisa wraz z Simonem czy w meczu z Andersonem. Berdych jak dotad rywali godnych nie mial, takze uwazam ze Cilci jest w stanie Czecha zaskoczyc.

Otrzymane punkty reputacji: +26
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom