>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

US Open '12 - turniej główny mężczyzn

Status
Zamknięty.
harvey 967

harvey

Użytkownik
Wszystkie kursy Pinnacle. / Jak narazie US Open 7/8 ✅ lecimy dalej.
???? Zemlja G. - Mello R. ✅
Dziś ostatni dzień, w którym mamy szansę zobaczyć zmagania Panów w pierwszej rundzie. Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie dziś ciężko było wybrać coś &quot;pewnego&quot;. Z turnieju panów wybrałem dwa zdarzenia. Pierwsze z niech jest z pojedynku Zemlji oraz Mello. Dla obu zawodników będzie to pierwsze spotkanie.
Grega Zemlja, który reprezentuje Słowenie notuje ostatnio dość dobre wyniki. Po uplasowaniu się w pierwszej setce jego rezultaty są co raz lepsze. Lekko ponad tydzień przed kwalifikacjami do US Open Grega spróbował swoich szans w Challengerze w Pekinie. Udało się wygrać całe zawody, a po drodze do końcowego sukcesu pokonał między innymi: Becka, Sugitę czy Wu. Turniej eliminacyjny przeszedł jak burza. Trzy mecze wszystkie wygrane bez straty seta. Po drodze do awansu do głównej drabinki wygrał z: Harrisonem, Middlekoopem i Mertensem. Może pokonani to nie jakieś wybitne postacie w tenisie, ale wszystkie wygrane w stosunku dwusetowym robi wrażenie. Zemlja jak wiadomo opiera swoją grę na wymianach, w których jest całkiem nie zły.
Mello to już zawodnik, który ma 32 lata. Dla niego będzie to piąty start w turnieju głównym. Podobnie jak Zemlja przeszedł kwalifikacje w których pokonał: Souse, Giannessiego oraz De Voesta. Mello, który preferuję grę na kortach ziemnych na hardzie gra po prostu gorzej. Ostatnio próbował swoich sił w kwalifikacjach do zawodów w Waszyngtonie, gdzie przegrał z Florentem Serrą, a tydzień wcześniej porażka również w pierwszej rundzie eliminacji z jeszcze słabszym Sorensenem. Mello to leworęczny zawodnik, który gra na końcowej linii. Ostatnie wyniki pokazują, że jego forma nie jest na najwyższym poziomie. Mimo, tego że przeszedł kwalifikacje do US jakoś to mnie nie przekonuje.
W mojej opinii będzie to wyrównany mecz i może potrwać trochę, bo nawet i pięć setów. Jednak bardziej przekonuje mnie forma i ostatnia dyspozycja Słoweńca. Jest młodszym zawodnikiem, który ostatnio notuje lepsze rezultaty. Obydwaj swoich sił najczęściej próbują w Challengerach i tam lepiej wypada Zemlja. Mello nie jest jakimś starym zawodnikiem, ale ma już 32 lata. Dla zawodnika w takim wieku 3 pojedynki w eliminacjach i teraz zapowiadający się długi mecz nie jest na plus. W mojej ocenie im dłużej będzie trwał ten mecz, to szanse Zemlji będą rosły. Liczę, że to właśnie zawodnik, ze Slowenii wygra ten pojedynek i w następnej rundzie będzie rywalem Troickiego lub Stebe.

:!: Zemlja G. - Mello R. # 1.49 ✅ 7:5 7:6 7:5

Co do typu Widzu na Harrisona to popieram. W mojej ocenie młody poradzi sobie z Beckerem. Nie będzie to łatwy mecz, ale niesiony swoją publiką powinien sobie poradzić. W ubiegłym roku szybka porażka z Cilicem, więc dziś ma szansę poprawić ubiegłoroczny wynik. W mojej ocenie Ryan powinien wygrać. Oby tylko czekający w następnej rundzie Del Potro nie mieszał mu w głowie. Bo młody może już być myślami przy tamtym spotkaniu, a jak wiadomo to nie pomaga na korcie. Mimo wszystko powodzenia ! ????

Otrzymane punkty reputacji: +7
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Zgadzam się z powyższym typem, spokojnie można dać do dubla...

Gulbis - Haas over 3,5s @ 1,83

Kolejny typ na dziś to co najmniej 4 sety w pojedynku Gulbisa z Haaasem. Faworytem meczu jest Niemiec, Tommy dobrze sobie radzi ostatnio. Pokonał Fisha, Stepanka, Nalbandiana, a nawet urwał seta Novakowi. Po tych wynikach widać, że jest dość dobrej dyspozycji, ale widziałem też jego grę urywkami i trzeba przyznać, że powinien sobie poradzić z Gulbisem, lecz sądzę, że Łotysz nie podda się bez walki i jest w stanie urwać doświadczonemu Niemcowi seta. Gulbis posiada dobry serwis, jego sporym minusem jest nieregularność, ale na wielkiego szlema powinien się spiąć i walczyć, a on to potrafi. Przed US Open dobrze zaprezentował się w Winston Salem. Doszedł tam do ćwierćfinału przegrywając z Granollersem, ale urywając seta. Po drodze pokonał kilku rywali, ale super nazwisk nie ma na rozkłądzie, choć sądzę, że podbudowało go to psychicznie. Haas także tracił sety w 2-setowych pojedynkach, więc czemu nie dziś? Myślę, że jak Gulbis wejdzie dobrze w mecz i serwis będzie siedział to zobaczymy co najmniej 4 sety. Nie mniej jednak mecz zapowiada się bardzo ciekawie i już nie mogę się doczekać ????

EDIT: Zgodnie z planem, brawo Gulbis!

death89 84

death89

Użytkownik
Richard Gasquet - Albert Montanes 3:0 1.38 (betsson)
Swój typ argumentuję tym, że Montanes w tym roku rozegrał zaledwie 2 mecze na nawierzchni twardej, w styczniu w Australii, oba przegrał. Natomiast Gasquet całkiem niedawno w Toronto rozegrał całkiem dobrze turniej, przegrał dopiero w finale z Novakiem, pokonując po drodze takich zawodników jak Isner, Fish, czy Berdych. Nie widzę opcji, aby Gasquet przegrał chociaż 1 set.

Xavier Malisse - John Isner 0:3 1.96 (betsson)
Nieco bardziej ryzykowny typ, ale Isner ostatnio wygrał turniej w Winston-Salem. W finale z Berdychem wygrał, wcześniej z Tsongą. Myślę, że wysoki amerykanin, grając w domu nie da szans Xavierowi i gładko pokona go 3:0. Poza tym w tym roku już go ograł 2:0, 3 miesiące temu, tyle że na nawierzchni ziemnej, ale małe znaczenie może to mieć.

Myślę jeszcze nad wygraną 3:0 Seppiego (Robredo najlepsze lata ma już za sobą, pozycja 178 w rankingu ATP mówi sama za siebie) i Melzerem (jego przeciwnik, kwalifikant - Bradley Klahn w rankingu jest 489, w sumie niewiele wiem o jego grze, ale myślę że doświadczony austriak nie da mu szans). Kursy odpowiednio: 3.00, 2.50. Mniej ryzykowne i z niższymi kursami są oczywiście zwykłe wygrane (1.40 i 1.32).

van_der_vaart 294

van_der_vaart

Użytkownik
???? Grigor Dimitrov - Benoit Paire 1,36
Dimitrov jest bardzo utalentowanym graczem i swoim jednoręcznym backhandem potrafi napsuć krwi nawet najlepszym. Paire na nawierzchni twardej nie spisuje się najlepiej i myślę, że Bułgar powinien pokonać niżej notowanego rywala. Talentem przerasta go zdecydowanie - to powinno wystarczyć.
???? Andreas Seppi - Tommy Robredo 1,40
Seppi ma bardzo dobry sezon i nie sądzę, aby rekonwalescent z Hiszpanii był w stanie nawiązać z nim równorzędną walkę tym bardziej, że mecz odbywa się na kortach twardych, której Tommy nigdy nie był zwolennikiem.
???? Grega Zemlja - Ricardo Mello 1,44
Zemlja natomiast jest w dobrej formie. Wygrany challenger w Pekinie na hardzie i kwalifikacje bez straty seta robią wrażenie. Mello natomiast próbował sił w Atlancie i przegrał tam w trzeciej rundzie kwalifikacji, a potem zanotował nieudane występy w Los Angeles i Waszyngtonie, gdzie odpadał w pierwszych rundach kwalifikacji. Do US Open co prawda się zakwalifikował tracąc tylko jednego seta, ale moim zdaniem Zemlja jest w lepszej formie i w dodatku po prostu lepiej czuje się na hardzie.
Niestety krótko, bo nie mam za bardzo czasu...

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis, US OPEN, 21:00, 29.08.2012
Johnson - Ram
typ: 3-0 6:3 7:6 6:3 ✅
5,3
Unibet
Analiza
Dzis w spotkaniu pierwszej rundy turnieju wielkoszlemowego, US OPEN bedziemy swiadkami pojedynku gospodarzy imprezy, dwoch Amerykanow, Johnsona i Rama. Nieznaczym faworytem bukmacherow jest Johnson, ale dlaczego niewiekszym? Johnson jest obecnie w swietnej dyspozycji, kto wie czy nie najlepszej w swojej dotychczasowej karierze. Przed US OPEN wygral challengera w Aptos na podobnej nawierzchni i to bez straty seta! Po drodze pokonywal nie byle kogo, bo Hernycha, De Voesta, Faraha czy Tursunova, w moim odczuciu graczy lepszych od jego dzisiejszego przeciwnika. Zwyciestwo w tamtym turnieju spowodowalo, ze organizatorzy w Nowym Jorku dali mu dzika karte. Johnson potwierdzil swoja bardzo dobra dyspozycje dzis w nocy w spotkaniu deblowym, gdzie w parze z Sockiem wyeliminowali pare numer jeden turnieju Mirnyia i Nestora! Ram to przede wszystkim deblista, ktory dobrze serwuje i dobrze czuje sie przy siatce, niewiele poza tym. Ram podczas wygranego turnieju w Aptos przez Johnsona odpadl w pierwszej rundzie z pokonanym przez Johnsona Tursunovem. Przegrywal w ostatnim czasie rowniez z takimi zawodnikami jak np. Duclos, ktory niedorownuje chyba w niczym Johnsonowi. Mlody Amerykanin jest obecnie w swietnej dyspozycji. Sadze, ze dzis jego rodak nie bedzie mial wiele do powiedzenia w tym spotkaniu.

Otrzymane punkty reputacji: +12
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Philipp Petzschner - Nicolas Almagro +2,5s @1,74 ✅✅
Po obejrzeniu pierwszej rundy, mam mieszane uczucia co do myślenia Nico na korcie. Za głowę się łapałem. Nie wiem jak to było za młodu, czy w challengerach, ale na salonach nigdy nie zagrał takim stylem. Gdzie jego chęć do wymian, do ładnych jednoręcznych. Przy swoim serwisie - który był niesamowicie słaby - miał stały schemat. Po returnie, posyłał potworną bombę, wchodząc na piłkę całym ciałem. I jeśli ona nie wylądowała w siatce, to zaliczył na swoje konto piłkę wygrywającą. Lecz niestety takowe przeplatały się z tymi pierwszymi.
Radek niby był solidny, ale wszystko przychodziło mu bardzo ciężko. Niemiec w sile wieku (jak na tenis) jest o wiele bardziej wytrzymały i regularny. Można powiedzieć, że regularny będzie niesamowicie, bo jego styl jest bardzo prosty. Ofensywa to oczywiście s&amp;v, ale, on naprawdę cudownie gra przy siatce. Nie można było się go nachwalić, np w meczu z Mahutem, ale było takowych masa. Defensywa może nie mistrzowska, lecz już ma asa w rękawie. Lubi stosować slajsy obronne z bekhendu, co za tym idzie - dużo takich bomb nie przejdzie. Stepanek nic nie myślał i dlatego dostawał.
Almagro był przełamywany z Radkiem trzy razy. Niemiec jeszcze więcej, lecz potem był ten świetny come back, a mecz Hiszpana był najzwyklejszy.
Dla mnie leciutko można to pograć. Więcej w temacie.

Otrzymane punkty reputacji: +9
qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
???? Tim Smyczek v Kei Nishikori (Liczba setów 2-drogowo) WYNIK ?
TYP:
Powyżej 3.5
KURS: 2.00
Stawka: 100 | Do wygrania: 100 PLN
Bet365
Jak dla mnie ten typ to ogromne VALUE !!! Moim zdaniem w tym meczu będzie ogromna walka i już argumentuję dlaczego.
PO PIERWSZE Tima ulubiona nawierzchnia to właśnie HARD, po za tym gra u Siebie więc publiczność też będzie miał po swojej stronie. W tym sezonie na HARDzie Tim ma bardzo przyzwoite wyniki
Major events 2/2 oraz Qualies &amp; CH 21/7. Może i w wielu turniejach ATP nie grał w tym roku i bardziej bujał się po Chelengerach czy kwalach do turnieji ATP ale tutaj na US OPEN prezentuje się całkiem dobrze! W kwalach pokonał groźnego D.Browna oraz Berankisa, więc niełatwych zawodników jak dla Tima. W pierwszej rundzie stoczył wygrany bój z rodakiem Reynoldsem i moim zdaniem w drugiej rundzie da z siebie wszystko co ma najlepsze !! Seta spokojnie jest w stanie ugrać Nishikoriemu, który to na tej nawierzchni również prezentuje się dobrze Major events 11/7 oraz Qualies &amp; CH 2/0.
PO DRUGIE jak zerkniemy na dotychczasowe spotkania tych Panów, to w H2H prowadzi TIM 2:1. Rozumiem, że te mecze były rozegrane rok i dwa lata temu, czyli jeszcze przed sporym awansem w rankingu Japońca ale ... ale na HARDzie obydwa mecze Japoniec przegrał z Timem, więc czemu dziś Tim nie miałby ugrać choćby seta ??? Pewnie Nishikori wygra cały mecz bo umiejętnościami przerasta o klasę swojego przeciwnika ale myślę że TIM ambicją, dobrym serwem i z pomocą publiczności seta jest w stanie ugrać.
Jak będzie to zobaczymy, ale kurs bardzo ciekawy jak na to zdarzenie i ja się już skusiłem ...

Otrzymane punkty reputacji: +8
zonovsky 54

zonovsky

Użytkownik
Mathieu P-H. - Raonic M. over 3.5 seta 1.83 Bet365⛔
Mathieu to oczywiście niższa półka tenisowa niż Raonic, ale bez przesady. Kanadyjczyk umie tylko serwować i w sumie nic więcej. Według mnie jest trochę drewniany. Słabo porusza się po korcie i wyrzuca sporo prostych piłek. Ostatnio w niesamowitym stylu zawalił mecz z Wawrinką, z Giraldo zagrał co najmniej słabo (5 setów z takim ogórkowatym zawodnikiem? Jakkolwiekby nie grał, po prostu nie wypada). Czyli krótko mówiąc, jak serwis nie usiądzie to może być ciężko.
Myślałem, że Mathieu już zakończy przygodę z turniejem w Nowym Jorku a tu proszę! Poszła na niego niezła masówka i o mały włos nie przegrał z Andreev&#39;em. Oglądałem to spotkanie i obaj panowie grali po prostu słabo. Nie trafiali pierwszego podania, dali się łamać, ale walczyli o każdego gema jak lwy ????
Najlepszy czas Francuza w jego tenisowej karierze na pewno minął. Jednak myślę, że jest sprytniejszy, jest nastawiony bardziej bojowo niż przeciwnik. Nie widzę żadnych przeciwwskazań, aby Mathieu wygrał co najmniej jednego seta. Czeka nas niezłe spotkanie.

miki19 10K

miki19

Użytkownik
Lindstedt/Tecau - Bracciali/Zeballos
Nikt nie spodziewa sie tu innego wyniku niż wygrana zgranej pary która od dawana razem gra.Naprzeciw staną dwaj panowie którzy tylko raz ze sobą grali i to na Clayu i wygrali 2-1.Stawiam na pewne zwycięstwo faworytów !

Butorac/Hanley - Bryan/Bryan
Braci Bryanów nikomu nie trzeba przedstawiać,grają z niedoświadczoną para 2-2 na hardzie 2-1 grass i 0-1 clay,no a Bryanowie wiadomo 22/5 Hard,13/1 grass,15/5 clay,wszystko przemawia za bliźniakami.
Typy wydają się bardzo pewne,GL.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Flavio Cipolla - Jack Sock 2 @2.55 Sportingbet ✅
no więc tak, Sock dość pewnie rozprawił się z rzekomo kontuzjowanym Mayerem i sprawdziło się to co pisałem wcześniej, kurs 5.50 był mocno przesadzony i można było zarobić. Cipolla natomiast grał 4 sety z gościem który czuje się na betonie jak ministrant w saunie pełnej księży. Nie twierdzę, że Flavio grać na betonie nie potrafi, bo jest zupełnie przeciwnie - notuje zaskakująco dobre wyniki. Dlaczego zaskakująco? bo dla mnie gość z takim serwisem powinien być niemiłosiernie kasowany i dzisiaj właśnie tak będzie. Bo młody Jack Sock nie kalkuluje, nie gra asekuracyjnie, tylko posyła bomby na drugą stronę kortu. Cipolla zapewne będzie bazował na swojej szybkości i będzie starać się wybiegać jak najwięcej punktów czekając na błąd Socka. Wszystko zależy od tego czy więcej będzie trafiał, czy więcej psuł, ale myślę, że można być optymistycznie nastawionym i mieć nadzieję, że będzie tak jak przedwczoraj i jednak więcej będzie trafiane niż wyrzucane. Dodatkowo Jack na pewno podbudowany wyeliminowaniem pary numer 1 (sic!) Mirnyi/Nestor w turnieju deblowym wraz z partnerem Johnsonem (który wczoraj wywalił Rama).

Otrzymane punkty reputacji: +4
orinar 18

orinar

Użytkownik
Mathieu P-H. - Raonic M. over 3.5 seta 1.83 Bet365

Mathieu to oczywiście niższa półka tenisowa niż Raonic, ale bez przesady. Kanadyjczyk umie tylko serwować i w sumie nic więcej. Według mnie jest trochę drewniany. Słabo porusza się po korcie i wyrzuca sporo prostych piłek. Ostatnio w niesamowitym stylu zawalił mecz z Wawrinką, z Giraldo zagrał co najmniej słabo (5 setów z takim ogórkowatym zawodnikiem? Jakkolwiekby nie grał, po prostu nie wypada). Czyli krótko mówiąc, jak serwis nie usiądzie to może być ciężko.

Myślałem, że Mathieu już zakończy przygodę z turniejem w Nowym Jorku a tu proszę! Poszła na niego niezła masówka i o mały włos nie przegrał z Andreev&#39;em. Oglądałem to spotkanie i obaj panowie grali po prostu słabo. Nie trafiali pierwszego podania, dali się łamać, ale walczyli o każdego gema jak lwy ????

Najlepszy czas Francuza w jego tenisowej karierze na pewno minął. Jednak myślę, że jest sprytniejszy, jest nastawiony bardziej bojowo niż przeciwnik. Nie widzę żadnych przeciwwskazań, aby Mathieu wygrał co najmniej jednego seta. Czeka nas niezłe spotkanie.
Mam troche odmienne zdanie od kolegi ;)
Widziałem wczorajsze spotkanie i jestem pewien, że o ile Raonic utryma swoje podanie to PHM sam sie kilkakrotnie połamie.

stawiam na:
PHM - Raonic 0:3 2,00 Bet365

A 0

arczibald8

Użytkownik
co sadzicie o meczu cilicia z brandsem. nie ogladałem pierwszej rundy, dlaczego cilic sie tak męczył? ale zainteresował mnie zakład +7 na niemca, oboje maja prawie dwa metry. wydaje mi sie ze wygrana seta bedzie sie opierac na jedym przełamaniu a może nawet tajbreku

pablo_aimar 38

pablo_aimar

Użytkownik
Dzisiaj w szukaniu dobrego kursu w oko wpada mecz Chardy - Ebden. Okej Chardy w ostatnim czasie przezywal wzrost formy o ile nie zyciowke bo udalo mu sie pokonac Tsonge czy Murraya, jednak na hardzie z takimi zawodnikami jak Malisse czy Granollers nie podniosl nawet rekawicy. Jest to dla mnie zawodnik strasznie nieregularny bo juz w tym roku lali go tacy tenisisci jak Molteni, Ramirez-Hidalgo, Klizan czy Stebe. Ich poziom moim zdaniem nie przewyzsza gry Ebdena. Juz kiedys analizowalem jego spotkanie z Blakiem, ktore wygral. Zawodnik kompletny do gry na hardzie, swietnie opanowany serwis i oczywiscie wolej ktory umiejetnie poprawia czesto grajac w deblu. Czekalem jak Australijczyk przebrnie przez pierwsza runde, zalatwil sprawe w 3 setach grajac wlasnie taki tenis jakiego z jego strony sie spodziewalem i na pewno z o wiele bardziej wymagajacym przeciwnikiem niz Chardy (Volandri na hardzie to pomylka). Kursy na zwyciestwo podchodza pod 4 ja jednak wole sie mimo wszystko troche zabezpieczyc.
Chardy - Ebden +1.5 seta 2.60

dancevic 179

dancevic

Użytkownik
Flavio Cipolla - Jack Sock 2 @2.55 Sportingbet
no więc tak, Sock dość pewnie rozprawił się z rzekomo kontuzjowanym Mayerem i sprawdziło się to co pisałem wcześniej, kurs 5.50 był mocno przesadzony i można było zarobić. Cipolla natomiast grał 4 sety z gościem który czuje się na betonie jak ministrant w saunie pełnej księży. Nie twierdzę, że Flavio grać na betonie nie potrafi, bo jest zupełnie przeciwnie - notuje zaskakująco dobre wyniki. Dlaczego zaskakująco? bo dla mnie gość z takim serwisem powinien być niemiłosiernie kasowany i dzisiaj właśnie tak będzie. Bo młody Jack Sock nie kalkuluje, nie gra asekuracyjnie, tylko posyła bomby na drugą stronę kortu. Cipolla zapewne będzie bazował na swojej szybkości i będzie starać się wybiegać jak najwięcej punktów czekając na błąd Socka. Wszystko zależy od tego czy więcej będzie trafiał, czy więcej psuł, ale myślę, że można być optymistycznie nastawionym i mieć nadzieję, że będzie tak jak przedwczoraj i jednak więcej będzie trafiane niż wyrzucane. Dodatkowo Jack na pewno podbudowany wyeliminowaniem pary numer 1 (sic!) Mirnyi/Nestor w turnieju deblowym wraz z partnerem Johnsonem (który wczoraj wywalił Rama).
Jak takiego meczu nie wygra to powinien dożywotnio tułać się po challengerach.Co prawda kondycje ma słabą ale to chyba nie będzie miało większego znaczenia.Kavcic miał 23 break pointy a sam dał mu 16.Sock ma znacznie lepszy serwis od Kavcicia i siłę uderzeń jednak też generuje więcej błędów.W każdym gemie Włocha Sock powinien mieć okazje do przełamania.Ten słaby serwis Cipolli czasami będzie dawał mu łatwo wygrany gem do 0 czy 15.Nie ma co się sugerować h2h.Amerykanin musiał wyciągnąć wnioski z tej dotkliwej porażki.Cipolla jest regularny i walczy o każdą piłkę.Umie też niezle grać pod siatką.Gdyby to była mączka to rozumiem można przegrać ale w wielkim szlemie zawodnik mający duży potencjał nie powinien przegrać z takim przebijaką.Sock będzie rozdawał karty a co z tego wyjdzie przekonamy się niebawem.
http://zapodaj.net/60b67635a8a5c.jpg.html✅

klemi 52

klemi

Użytkownik
Querrey - RRH
Nie ma co ukrywać, szykuje się szybkie 3-0 dla Amerykanina. RRH nie te lata, nie ta kondycja, nie ta forma, choć na pewno zastanawiać moze jego zwyciestwo w Waszyngtonie z Ebdenem. Trzeba jedank wziąć poprawkę na to, że Australijczyk ostatnimi czasy gra fatalnie. Głownym mankamentem Rubena jest jego słaby serwis. O ile jeszcze pierwsze podanie może sprawić troche kłopotu, to drugie jest kopalnią punktów dla przeciwnika (oczywiście jeśli trafi się na przynajmniej na srednim poziomie i w średniej formie). Querrey jak potrafi serwować pokazał w meczu z Lu. Gdy już wszedł na odpowiedni poziom (czyli po 1 secie) reprezentant Tajwanu nie miał nic do powiedzenia. Łacznie po 1 podaniu Janeksa Lu zdobył 6 punktów.
Mocno zdziwę się jeśli Sam nie wygra tutaj 3-0. Kurs, który oferuje na Sportingbet jak najbardziej do grania.
Querrey wygra [email protected] SB

jannek 389

jannek

Użytkownik
Witam, wlasnie zastanawialem sie nad zagraniem blake, gdy wpadlem tutaj zobaczyc co w trawie piszczy - jakis specjalista od tenisa moglby przyblizyc mi aktualna forme granolersa i czemu uznawany jest przez wiekszosc ( patrzac na kursy ) za faworyta tego meczu?
Po meczu mathieu myslalem grac przeciwko niemu jednak czy nie zabiega on raonica ?

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Witam, wlasnie zastanawialem sie nad zagraniem blake, gdy wpadlem tutaj zobaczyc co w trawie piszczy - jakis specjalista od tenisa moglby przyblizyc mi aktualna forme granolersa i czemu uznawany jest przez wiekszosc ( patrzac na kursy ) za faworyta tego meczu?
Po meczu mathieu myslalem grac przeciwko niemu jednak czy nie zabiega on raonica ?
Granollers ostatnio gra bardzo porządnie, wygrał w poprzednim turnieju między innymi z Gulbisem i Harrisonem, jednak oglądałem go tylko w meczu z tym pierwszym. natomiast więcej oglądałem Blake&#39;a i muszę powiedzieć, że w tym meczu dałbym na Marcela. Blejk gra bum bum, wpadnie to punkt nie wpadnie to dłuższe wymiany zazwyczaj kończą się zwycięstwem przeciwnika. w meczu z Lacko gdyby nie to, że Lukas jest dramatycznie słaby (a i tak ugrał seta) i masa prezentów od Słowaka w postaci UE to by pewnie James męczył się jeszcze bardziej. Z Granollersem nie pójdzie mu tak łatwo bo jest dużo bardziej wybiegany, dużo solidniejszy w wymianach i potrafi uporzadkować swoją grę i nie grać bezmyślnie popełniając masę niewymuszonych. dla mnie tutaj: Granollers @1.80 Sportingbet ⛔ albo jakiś overek.

Otrzymane punkty reputacji: +12
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Oudin M./Sock J. vs. Srebotnik K./Zimonjic N. 1,25

Do dubleka na nocke w sam raz. Amerykanie bronią tutaj tytułu, od tamtego czasu już ze sobą nie grali. No ale krótko Oudin żałosna forma od wielu tygodni. Sock przed chwilą wygrał swój mecz 2r jego życiowy sukces, pewnie już myślami jest przy meczu 3 rundy. Srebotnik i Zimonjin gwiazdy absolutny top rozgrywek deblowych. Razem grają od czasu do czasu, Wimbledon 1/2 finału, tutaj spokojnią mogą powtórzyć ten wynik- jak dla mnie jedni z faworytów tej imprezy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom