W kazdym bukmacherze jest punkt regulaminu który brzmi mniej wiecej takkomodoroid
Pieprzysz głupoty że aż głowa boli. Sytuacja którą opisujesz jest nielegalna ze strony Prawa Karnego jak i ze strony bukmachera, który zakazuje tego w regulaminie. Nie znam bukmachera który na to pozwala - chyba tylko jakiś bez licencji i tym samym wiarygodności, gdzie możemy sobie pograć na zapałki bo wypłaty i tak nie zobaczymy. Obstawiać i klikać na koncie u bukmachera może tylko osoba na którą zarejestrowane jest konto.
Wydaje mi się, że chodzi Ci o te nagrody, które kilkakrotnie otrzymałeś za niezabroniony prawem udział w:Czy sa osoby co tylko mialy wyplaty odnotowane na koncie, bez wplat?
Jak postępować w takim przypadku?
???? Wymagają weryfikacji bo to pozwala zapobiec nadużyciom z różnych promocji. Teraz praktycznie każdy bukmacher wymaga, na pewno wymaga weryfikacji przy korzystaniu z jakichkolwiek bonusów. Wyobraź sobie że w dzisiejszych czasach bukmacher nie wymaga weryfikacji i do tego w swojej ofercie ma jakiś bonus. Kiedyś tak było i kto był mądrzejszy zbił majątek. Kiedyś jedyną opcją zapobiegającą nadużycią był pkt regulaminu który mówił że jeden bonus przypada na jedno gospodarstwo domowe/adres ip co było banalnie proste do obejscia.slukasz123 - kiedyś nie wymagali weryfikacji danych. W każdym razie przed rokiem 2010, było to święto jakby kazali ci przesłać skan dowodu przed wypłatą. Później się trochę zmieniło, ale chyba nadal nie wymagają weryfikacji dla każdego konta.
I miał być szybko mandat a jednak widze go nie bedzie!!!Kapica jest dumny z siebie i ze swoich osiagnięc!!!Przyszło mi pismo ze sprawa jest przekazana z ciechanowa do wyszkowskiej prokuratury. I moja sprawa już zajmuje się prokurator. I wysłali nakaz sądowy do banku żeby ujawnić moje wszystkie operacje z tamtego czasu. Czyli jednak szybko to się.rozwiąże.
Właśnie to samo miałem napisać. Bo za dużo szumu w okół tej sprawy u nas a mało informacji w sieci najwięcej jest u nas na forum a jakoś nikt z osób będących tutaj dłuższy czas nie otrzymał takich wezwań ...Jakbys mogl wrzuc skan tego pisma bo wszyscy sa ciekawi ????
Cześć nikt Ci tutaj nie da recepty ''idź tam i zrób tak czy siak'' to nie jest portal czy forum prawne tutaj tylko ludzie dzielą się opiniami co oni ''by zrobili'' lub ''zrobią'' także nie możesz w całości się tym sugerowaćCześć, tez mam wezwanie jako świadek, (rzeszów) miałem kilkanaście wpłat po max 30zł ???? (lącznie coś koło 300) a wypłata jedna 80zł na sam koniec gdy już nie chciałem oglądać meczy na betathome, po tej wypłacie przelwy się skończyły, już teraz nie wiem co mam im tam mówić, skoro adamkrasiński odmawiał zeznań a i tak została sprawa dalej skierowana....? powiem po prostu prawde> że robiłem przelewy bo chciałem oglądać mecze? a jeśli mnie zpytają czy grałem to mam odmówić czy powiedzieć że nie?