Hahaha, te debile jeszcze chca historie zakladow zeby im dostarczyc. Niezle ????witam, zarejestrowałem sie tylko by zasiegnąć rady co z tym kór... zrobić,
mnie już dopadli skór.... odpalta załacznik,
niby na 20 ale zadzwonilem i przesunełem na 25 luty
troche tylko pograłem a potem skasowalem konto a 50zł co mi zostało wyplacilem, grałem na bvin
lipa
Przeurocze."Ponadto zobowiązuje się Pana do dostarczenia w w/w dniu do Urzędu Celnego w ... wydruków z historii uczestnictwa Pana w zagranicznych grach hazardowych w sieci INTERNET za okres ... - wpłaty i wypłaty przypisane do Pana numeru."
Wiesz problem jest tego typu, że nie każdego stać na prawnika. A też w tej dziedzinie nie każda kancelaria ma nie wiadomo jak wielką wiedzę. Więc dla zwykłych osób, które pograły dla zabawy to wcale nie jest taka prosta i fajna rzecz ciągać prawników po sądach i tracić czas. No, ale wiadomo hasło wyborcze "By żyło się lepiej" zobowiązuje do takich absurdów.Prawnicy właśnie dostali kolki od śmiechu.
Jak wypłaciłeś 50zl skoro na bwin minimalna kwota wypłaty na konto było 120 zł?witam, zarejestrowałem sie tylko by zasiegnąć rady co z tym kór... zrobić,
mnie już dopadli skór.... odpalta załacznik,
niby na 20 ale zadzwonilem i przesunełem na 25 luty
troche tylko pograłem a potem skasowalem konto a 50zł co mi zostało wyplacilem, grałem na bvin
lipa
Bardzo niewłaściwie rozumiesz zasadę domniemania niewinności w tym kontekście.pojde powiem ze gralem historii nie mam bo skad konta nie ma szczegolow nie pamietam toc to 4 lata, a nie wiedzialem ze bylo to karalne, jest cos takiego jak domniemanie niewinnosci, okradalem panstwo nieswiadomie, popelnialem czyn ale nie wiedzialem ze byl on karalny, temida stoi po mojej stronie narazie,
co o tym sadzicie?
Pisali gdzies że przy okazji innego postępowania, otrzymali wyciąg konta bankowego BAH'a i tym samym liste iluś tam tysiecy Polaków którzy dokonywali transakcji depo/cashoutZ reszta skąd by mieli historię gry? Skąd mają taka informacje ze grałem? Skąd wiedzą o mnie? Ktoś im bazę danych udostępnił czy jak??