>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Urząd Kontroli Skarbowej - Bukmacherka

J 7

jozek2012

Użytkownik
jestem bezrobotny, mój adres mogą ustalić ale chodziło mi o to czy jak nie bede odbierał poleconych to czy sprawa pójdzie dalej
zależy jak bardzo im zależy. Część wezwań na pewno im się wraca. Przecież nie zawsze ktoś musi być w miejscu zameldowania żeby odebrać. Mogą wysyłać drugi raz, albo dają sobie spokój &quot;odpuszczając&quot; takie przypadki. Ciężko powiedzieć. O doprowadzenie wnioskować nie będą, bo to musi klepnąć prokurator, a to nie takie proste. Za błaha sprawa (samo niepodjęcie korespondencji).
Rozumiem, że pytasz teoretycznie bo na razie nic nie dostałeś?

A 18

adamkrasinski

Użytkownik
Takie małe pytanie jeszcze mam. Zastanawiam się.co by było jak bym szedł w zaparte. Co taki UC może zrobić. Mają przecież jakieś prawa chyba.. Mogą wystąpić do prokuratora albo do sądu o nakaz przeszukania? Ze ukrywam dowody w sprawie? Zrobią wjazd na.chatę i zajmą do śledztwa np komputer albo np dokumenty bankowe. Może coś takiego. Nastąpić? Czy nie mają takich praw.. No bo co taki celnik. Pogada ze mną pogrozi itp ja się wszystkiego wyprę i co i koniec? Sprawa zaocznie? Wątpię. Nie przekażą sprawy do komendy do działu PG albo coś takiego?

M 20

mirekswirek

Użytkownik
Takie małe pytanie jeszcze mam. Zastanawiam się.co by było jak bym szedł w zaparte. Co taki UC może zrobić. Mają przecież jakieś prawa chyba.. Mogą wystąpić do prokuratora albo do sądu o nakaz przeszukania? Ze ukrywam dowody w sprawie? Zrobią wjazd na.chatę i zajmą do śledztwa np komputer albo np dokumenty bankowe. Może coś takiego. Nastąpić? Czy nie mają takich praw.. No bo co taki celnik. Pogada ze mną pogrozi itp ja się wszystkiego wyprę i co i koniec? Sprawa zaocznie? Wątpię. Nie przekażą sprawy do komendy do działu PG albo coś takiego?
Zadnego wjazdu nie zrobią prawo jest za Tobą trzymaj sie i nie pękaj! ;)

musze_schudnac 289

musze_schudnac

Użytkownik
przestan panikowac jak male dziecko,nic ci nie moga zrobic.

A 18

adamkrasinski

Użytkownik
Ja nie panikuje. Po prostu kto pyta nie błądzi. A poza tym pamiętajcie ze prawo prawem a psiarnia albo jakikolwiek urzedas i tak robią swoje. Przykład z ta zagubiona obraczka przez psa o czym mówili w tv jakoś tak tydzień temu. Chodzbys miał prawo po swojej stronie jak się komuś nie spodoba to i tak uklekniesz..

musze_schudnac 289

musze_schudnac

Użytkownik
Ja nie panikuje. Po prostu kto pyta nie błądzi. A poza tym pamiętajcie ze prawo prawem a psiarnia albo jakikolwiek urzedas i tak robią swoje. Przykład z ta zagubiona obraczka przez psa o czym mówili w tv jakoś tak tydzień temu. Chodzbys miał prawo po swojej stronie jak się komuś nie spodoba to i tak uklekniesz..
myslisz ze jak w przypadku plusgsm,ktory wyplacal kilka milionow nic takiego nie mialo miejsca,to w przypadku Twoim i wyplaty 50 pln beda jakies dziwne &quot;cuda&quot; sie dziac? wystarczy pomyslec czasem ;)

M 20

mirekswirek

Użytkownik
Nic ci nie grozi, wiem, że biednemu zawsze wiatr w oczy ale się niczego nie bój, tylko idź tam i zobacz co na ciebie mają. Też kiedyś byłem wzywany do prokuratury bo prezes firmy z którą współpracuje narobił dzieki nam (ok 1000 osób) machlojek w VAT (kilka milionów) i grozilo nam wszystki kilka lat odsiatki. Prokurator zadał mi ok 100 pytań na które odpowiadalem.-nie wiem, nie pamiętam nie widziałem itd. I co? I nic! Firma nadal działa prezes na wolności a my nic z tego nie mieliśmy. Nawet już o tym zapomniałem ???? BĘDZIE DOBRZE! DAJ ZNAĆ JAK WRÓCISZ

pietia 0

pietia

Użytkownik
adamkrasinski głośno o Tobie już, wstawiłbym linka ale nie moge dopiero od 10 postów chyba ze ktos mi to wczesniej udostepni

N 0

nie-legalny

Użytkownik
ps do adama - jak podales imie i nazwisko i tu napisales ze grales to na twoim miejscu juz bym nie sciemnial bo &quot;oni&quot; tez to czytaja ;)

pietia 0

pietia

Użytkownik
sam jestem ciekawy ile celników to czyta i innych urzedasów, pewnie mają niezły ubaw wiedząc, że tak naprawde nie mogą nic zrobić tylko liczą na to, że ktos sie przyzna

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
sam jestem ciekawy ile celników to czyta i innych urzedasów, pewnie mają niezły ubaw wiedząc, że tak naprawde nie mogą nic zrobić tylko liczą na to, że ktos sie przyzna
Dokładnie, a jeżeli wszystkie pisma wyglądają podobnie, to widać jak urzad traktuje obywateli. Jak kompletnych idiotów.

musze_schudnac 289

musze_schudnac

Użytkownik
Dokładnie, a jeżeli wszystkie pisma wyglądają podobnie, to widać jak urzad traktuje obywateli. Jak kompletnych idiotów.
akurat z tym mają 100% racji
&quot;ktoś&quot; od wielu lat tą elitę,która rządzi skutecznie od wielu lat wybiera
także to że traktują należycie swoich wyborców akurat mnie nie dziwi

inna sprawa ze bystrzejsza część społeczeństwa doskonale wie że dostając takie wezwanie nie zapłaci ani grosza żadnej kary,a celnikowi da kulturalnie do zrozumienia że może go pocałować w dupę

ja w ciągu 2 lat wracam do najbardziej odległego kraju na mapie i mam tylko nadzieje że w tym czasie peło nie zdąży notyfikować ustawy,co mogłoby spowodować wycofanie kilku istotnych buków

a później mam nadzieję ze wyborcy PO i reszta kwiatu narodu,która ma wyjebane w wybory bo WSZYSCY KRADNO dostanie to na co doskonale zasługuje ;)

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Panie Adamie czy już jest pan po wizycie? Bo jeśli tak to mam nadzieję,że przed ktoś pana pouczył,że:

Oskarżony nie ma obowiązku dowodzenia swej niewinności ani obowiązku dostarczania dowodów na swoją niekorzyść(art. 74 § 1 kpk)

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
On jescze nie jest oskarżony tylko podejrzany. Oskarżony będzie jeżeli dostarczy wydruki z histori uczestnictwa w zagranicznych grach hazardowych w sieci INTERNET.

Do góry Bottom