Napisz na czym polegaja te Twoje limity ? Jesteś ograniczony na stawkach, kursach, konkretnych zdarzeniach ? Podaj kilka przykładów.Czy też macie limity nawet przy europejskich ligach na popularne zakłady ? Trochę mnie to irytuje a w przeszłości tak nie było
Unibet limituje graczy (zresztą jak chyba wszyscy inni bukmacherzy), poziomów limitów jest parę - zaczynają chyba od ścięcia maxa x3, później o kolejne x3, x2 i x2 - wtedy powiedzmy na jakąś linię w basket możesz zagrać za max 10 PLN zysku.Czy też macie limity nawet przy europejskich ligach na popularne zakłady ? Trochę mnie to irytuje a w przeszłości tak nie było
Raczej oczywiste że bez, no chyba ze był dopisek: "wliczając dogrywke"Panie i Panowie, Unibet rozlicza rzuty różne do 90. Minuty?, czy razem z dogrywka?
Oczywiście przy dobrych kursach występują ograniczenia stawki np max 200,300 zł przy zakładaniu meczów 1x2, a przy rzutach różnych,kartkach jest to ograniczenie czasem nawet do 100 zł. Przy wyborze opcji "zagraj za całą stawkę" potrafią sami dobrać stawkę i anulować sławetny cashout za 0 zł na przynajmniej godzinę przed rozpoczęciem spotkania. Fajny ten Unibet, ale kryształowy nie jest.Napisz na czym polegaja te Twoje limity ? Jesteś ograniczony na stawkach, kursach, konkretnych zdarzeniach ? Podaj kilka przykładów.
Na inne dane?Bo chyba 1 osoba nie może mieć kilka.A jeśli na inne dane to czy nie robią problemów , że wpłata z innego źródła?Założyć MuchBetter w PLN
Na inne dane?Bo chyba 1 osoba nie może mieć kilka.A jeśli na inne dane to czy nie robią problemów , że wpłata z innego źródła?
tak, jak postawisz dwa wspierajace sie zdarzenia to wyskakuje taki komunikat. Jakie zdarzenia probujesz postawic?Czy miał ktoś tak że nie mógł postawić kuponu bo pisze "Przepraszamy,wybrane wyniki nie mogą być łączone"?
Dzieki, czekam juz 3 dzien bo przeslali do dzialu technicznego.Pisz do nich na czacie albo meila. Dowiesz się o co chodzi.
Załóż portfel typu MuchBetterWitam wiem ze tutaj się daje opinie na temat Unibet ale ja chce się zapytać bo nie wiem w jakim dziale pisać więc tutaj napisze. Próbowałem wpłacić na Unibet i zablokowali mi kartę i musiałem czekać kilka dni na odblokowanie karty mBanku. Jak mogę to obejść i gdzie wpłacać żeby grać na Unibet bez blokady ponownie mojej karty mBank?? Z góry dzięki za pomoc i odpowiedź