ja wnioskuje ,ze usun cookies albo wejdz poprostu w trybie incognito i strona dalej bedzie dzialac ....az tak zajebisty nie jestes zeby Ci ip blokowali uwierz miwczesniej moglem wchodzic na strone normalnie ale jak obstawilem za wiecej singiel tak dzis strona nie działa , mial ktos podobnie? wnioskuje ze juz pozamiatane? buk do smieci
Lament a wystarczy w paincie 2 min spędzić ...Dla mnie to jest dramat. ponad 2 miesiące trwa weryfikacja, odrzucają każdy dokument, najgorzej że ja póki co wynajmuję mieszkanie, nie mam swojego i na mnie jest tylko rachunek za internet a oni oczywiście faktury nie akceptują. Nie akceptują żadnego listu, z firmy ubezpieczeniowej itp. Ma być rachunek za tv (nie mam tv, nie używam) albo prąd i koniec kropka. Oficjalnie jestem zameldowany u rodziców, więc ten kwitek z urzędu miasta odpada. Chyba że bym się tam przemeldował? ale tyle się bawić z tym to sedrecznie mam ich gdzieś. Napiszę im chyba co o nich myślę
Takie czasy . Bukmachery uciekają . Pis nas nie powiem co w tyłki , trzeba sobie radzić jakośJakoś nie jestem przyzwyczajony tworzyc fikcyjne dokumenty, skoro KAŻDA inna firma akceptuje te co dalem.
szkoda tylko , że pewnie bedzie na zasadach jak w niemczech , że połowe tego podatku pobierają sobie od wygranych ...Unibet aplikuje o polską licencję - jak informują media.
I teraz sie srasz , że za wypłatę 600zł na konto , US wpadnie Ci do domu tak ? Nie rozśmieszaj mnie proszęZalozylem konto na Unibecie wygralem u nich UWAGA 600 zł XDDDDDD. i juz dostalem blokade na skrilla https://scr.hu/0oV7dr .po skontaktowaniu sie z czatem dostalem tylko odpowiedz https://scr.hu/3D3OjJ . Nie polecam starszne gowno
sprawdz czy innych bukmacherów ci otwiera,innym nie otwiera baha juz wiec pewnie blokadaod dzisiaj mam problem z otwarciem strony mobilnej z telefonu ale tylko gdy mam wlaczone dane komorkowe (PLAY), jak przelacze na Wifi to dziala, czyzby juz blokowali ?
Mam to samood dzisiaj mam problem z otwarciem strony mobilnej z telefonu ale tylko gdy mam wlaczone dane komorkowe (PLAY), jak przelacze na Wifi to dziala, czyzby juz blokowali ?