>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Unibet - opinie

rewetel 433

rewetel

Użytkownik
Także odradzam. Postawiłem zakład za 1200 zł. Poszedł do akceptacji. Został zaakceptowany, a potem bez informowania mnie zmniejszyli zakład do 400 zł. Oczywiście zakład siadł
Ale zmniejszyli oczywiscie przed rozstrzygnięciem tak? Ten bukmacher z tego co wiem to ma sporo błędów, może to był jeden z nich. Jak zmniejszyli zakład przed rozstrzygnięciem/rozpoczęciem zależnie co grałeś to jest wszystko w porzadku.

biernacky17 518

biernacky17

Użytkownik
Chciałbym śledzić transmisje video z najmocniejszych lig europesjikich (Liga Angielska, bundesliga, la liga, liga francuska i portugalska), wystarczy założyć konto na Unibet czy musze coś wpłacić, jeśli tak to jaka najmniejsza kwota?
Aby móc oglądać transmisje musisz mieć jakiekolwiek środki na koncie. Minimalna wpłata to jest z tego co pamiętam 20zł przez paysafecard, lub przelew.

artekk19 133

artekk19

Użytkownik
Konto na Unibecie założyłem dawno i przez wiele lat nie używałem, saldo Ozł. Transmisje, które były oferowane mogłem oglądać bez problemu. A kiedy w pokerze we Freerolach pojawiła się opcja 0,02Eur za &quot;ścięcie głowy&quot; pograłem trochę + trochę zakładów i od zera uzbierałem ok. 100,- PLN

RBR1one 558,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Konto na Unibecie założyłem dawno i przez wiele lat nie używałem, saldo Ozł. Transmisje, które były oferowane mogłem oglądać bez problemu. A kiedy w pokerze we Freerolach pojawiła się opcja 0,02Eur za &quot;ścięcie głowy&quot; pograłem trochę + trochę zakładów i od zera uzbierałem ok. 100,- PLN
bedzie dalsza czesc tej fascynujacej historii? :cool:

nafciarz86 24

nafciarz86

Użytkownik
Im dłużej tam mam konto tym bardziej mnie irytuje i tęsknie za całorocznym. Lubię obstawiać ilość pkt w kosza , wizualizacji oczywiście brak więc trzeba bazować na zegarze, kilka razy tak miałem że wyczekiwałem odpowiedniego momentu do obstawienia w ostatniej kwarcie , kurs na ilość pkt np. 150 spada , czas leci , mówie sobie to ten moment , obstawiam za niemałe pieniądze a kilka sek póżniej zegar się cofa o pół minuty czy nawet minutę , nagle pojawia się kilka punktów więcej na tablicy wyników i oczywiście granica punktów o której mówiłem przykładowo 150 wzrasta na 155 i na starcie jestem już w dupie i mogę się praktycznie pożegnać z kasą przez &quot;profesjonalizm&quot; unibetu...

nezus 3,1K

nezus

Użytkownik
NIE POLECAM
Robią wszystko, aby utrudnić granie i stawianie korzystnych zakładów.
Właśnie usunęli zakładkę &quot;stary bukmacher&quot; gdzie wszystko było 1000x bardziej przejrzyste i łatwiejsze w ogarnięciu.
Teraz nie ma nawet opcji, aby postawić zakład mimo zmiany kursów. Porażka. Czas uciekać od tego bukmachera

A 97

analyst

Użytkownik
NIE POLECAM
Robią wszystko, aby utrudnić granie i stawianie korzystnych zakładów.
Właśnie usunęli zakładkę &quot;stary bukmacher&quot; gdzie wszystko było 1000x bardziej przejrzyste i łatwiejsze w ogarnięciu.
Teraz nie ma nawet opcji, aby postawić zakład mimo zmiany kursów. Porażka. Czas uciekać od tego bukmachera
Dokładnie ! Wpisuje w wyszukiwarkę dane mecz który jest niby u nich w ofercie a pokazuje, że nie ma. W ogóle połowy meczy nie da się znaleźć. Ktoś to ogarnia czy o co chodzi ?

D 559

dobryx

Użytkownik
A możecie powiedzieć o co tutaj chodzi ?
Chciałem pograć over rzutów rożnych w Australi. Już wybieram sobie linie , wpisuje stawke a tu nagel pyk , RR wycofane z unibeta. WTF ?

S 265

sasa_sa

Użytkownik
Spróbujcie wygrać w UB kilka kuponow z rzędu nawet po 300-400zl. Od razu limit konta do 20%, a potem 5% i odrzucanie wszystkiego.
Firma, podobnie jak wiekszosc już skandynawskich nastawiona na szybki zysk. Drobni gracze i wielcy przegrywacze mile widziani jedynie.

S 265

sasa_sa

Użytkownik
Dobry, grać a wygrywać to różnica ????
Też znaczenia ma co grasz. Za granie koszykówki nawet euroligi live, dostałem limit 20%. Postawilem pare razy kolarzy live i już mam 5 lub 10% tego co może normlany gracz postawić.

M 5

misieqk89

Użytkownik
Można w jakiś sposób u nich odpalić teraz oddzielne okienko żeby obejrzeć mecz.. tak jak to miało miejsce na starej wersji?

nezus 3,1K

nezus

Użytkownik
Można w jakiś sposób u nich odpalić teraz oddzielne okienko żeby obejrzeć mecz.. tak jak to miało miejsce na starej wersji?
Nie da się już.
Nie postawisz też betu jeżeli kurs zmieni się choć o 0.1. Co jest śmieszne bo czasem zakład &quot;ładuje się&quot; po 10 sekund. Live trudne to grania chyba, że tennis pomiędzy gemami.

Do góry Bottom