Ten zapis kolego jest w regulaminie od roku juz.
Jak nie od 4 lat przynajmniej ....Ten zapis kolego jest w regulaminie od roku juz.
Ale można się też naciąć, bo czasami dają błędne informacje ????Najlepszy bukmacher do grania na live . Zakłady maja takie opoźnienia ,że czasami człowiekowi żal ściska ,że nie ma 100 tys nak oncie żeby wykorzystać . Traderów to chyba brali z ulicy , bo zakładów nie umieją wystawić . Wiedzy zero , na ping pongu wystawiają często linie 5,5 seta gdzie gra się do 3 wygranych setów... Nie zlicze ile razy obstawiłem u nich rugby 7mek gdzie na bet365 mecz się zakończył , a u nich dalej można było obstawiać . Totalnie idealny bukmacher do ogrywania jak małe dzieci . Wypłacaja wszystkie swoje błedy a jest ich multum . Jak człowiek złapie błąd i zleci wypłate , to już jej nie cofają tylko biorą na klatę . Grać , ogrywać i dziękować
Do tego jest strona bet365 zeby miec mozliwosc korygowania wyniku . Ja sie na unibecie tak nadzialem kiedys na koszu i mi czas cofneli o pare min do tylu i od tamtej pory nie mam dla nich litosci ...Ale można się też naciąć, bo czasami dają błędne informacje ????
Teraz nie ma sensu , lepiej wyczekać do 1 kwietnia i zobaczyć co się będzie działo , bo narazie oni nie są się w stanie określić co będzie po 31 marcaHmm myślałem nad założeniem tam konta..nie wiem czy jest sens teraz.