>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Unibet - opinie

M 5

misieqk89

Użytkownik
Nie da się już.
Nie postawisz też betu jeżeli kurs zmieni się choć o 0.1. Co jest śmieszne bo czasem zakład &quot;ładuje się&quot; po 10 sekund. Live trudne to grania chyba, że tennis pomiędzy gemami.
Da się ;)
Wystarczy zmiana przeglądarki na np. Maxthon , oderwanie video i można nawet na całym ekranie spokojnie oglądać.

E 6

elade21

Użytkownik
Nie polecam strasznie tego bukmachera! Jak tylko coś im nie pasuje od razu blokują konto, a co więcej nie chcą oddać znajdujących się na nim środków! Miałem taka sytuację gdzie zablokowali mi konto tylko poprzez logowanie się w różnych miejsach tego samego dnia... Wiem że oferta na tą chwilę najbogatsza aczkolwiek polecam innych zagranicznych bukmacherów typu 1xbet

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Witam,

Jestem stałym klientem Unibeta, robiłem ostatnio kilka wypłat, nic nowego

teraz się loguję i nie mogę się zalogować, konto było dawno weryfikowane ze 2 razy,

co te ch....kombinują bo już mnie to zaczyna wku....

napisałem im meila, pewnie odpiszą za tydzien, a tam mam kilka tysi a jutro przecież sobota

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
gadam z angolem na czacie, na razie napisałem problem, już nie odpisuje kilka minut. Nie mogą miec problemu, nie mam nic do ukrycia, konto jak najbardziej moje, bez wałków
cisnienie podnoszą tylko

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Moze logowales sie jakoś inaczej niz zwykle?

Mi kilka razy zablokowali konto, bo zalogowalem sie przez przegladarke w telefonie w trybie komputerowym. Okazalo sie, ze w takim trybie jest IP niby z USA.

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
gadałem z anglikiem przez telefon, odblokowane, weryfikacja kolejna.

poszło całkiem nieźle

S 265

sasa_sa

Użytkownik
Problem tkwi gdzie indziej i dotyczy bukmacherów/korporacji zatrudniających po 1000 osób, gdzie 2/3 ludzi jest zbędna. Koszty utrzymania takich molochów są coraz większe - a w tym sezonie pojawiła się nietypowa sytuacja - zwykli gracze zaczęli regularnie wygrywać, bo wygrywa większość faworytów.
Ludzi zwalniać nie będą bo akcje spadną, a spadają cały czas to szuka się oszczędności.

I stąd wielkie akcje wyszukiwania wygrywających graczy, i kolejnych coraz bardziej absurdalnych weryfikacji, bo co któreś z rzędu konto założone na wujka czy menela spod Lidla można zamknąć i kasę zablokować.

rewetel 433

rewetel

Użytkownik
Problem tkwi gdzie indziej i dotyczy bukmacherów/korporacji zatrudniających po 1000 osób, gdzie 2/3 ludzi jest zbędna. Koszty utrzymania takich molochów są coraz większe - a w tym sezonie pojawiła się nietypowa sytuacja - zwykli gracze zaczęli regularnie wygrywać, bo wygrywa większość faworytów.
Ludzi zwalniać nie będą bo akcje spadną, a spadają cały czas to szuka się oszczędności.

I stąd wielkie akcje wyszukiwania wygrywających graczy, i kolejnych coraz bardziej absurdalnych weryfikacji, bo co któreś z rzędu konto założone na wujka czy menela spod Lidla można zamknąć i kasę zablokować.
Wedlug mnie chodzi tutaj o piewszy zakład bez ryzyka w niektórych przypadkach ;)

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
akurat w unibet jestem JESZCZE na minusie, lekkim ale jestem

bet 365 i bah oraz pinnacle Plusy bo wyciagnąłem zestawienie od powyzszych buków i mam czarno na białym czy dokładałem do interesu przez te lata czy nie

D 0

d4nny

Użytkownik
Od kilku godzin nie da się postawić zakładu w Unibet, nie widać dyscyplin. Tylko informacja: &quot;We apologize for the service interruption. The site will be operational soon, so please visit us again. Thank you for your patience.&quot;

berciiiiik 47

berciiiiik

Użytkownik
Witam. Mam takie pytanie czy wam też tak ciężko otwiera się strona czy aplikacja? Wszystko inne działa u mnie jak należy, poza stroną i aplikacja Unibet. Strasznie długo się ładuje i ciężko postawić bez nerwów zakład, bez względu na to czy jestem podłączony do Wi-Fi czy na danych, zawsze tylko to nie do konca dziala.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Nowa strona unibetu strasznie toporona, czasami zeby zagrac cos na live trzeba niezle sie nameczyc i 10x kliknac zatwierdz kurs.

berciiiiik 47

berciiiiik

Użytkownik
Dzięki za odpowiedź. Człowiek do dziś nie może odnaleźć się po stracie całorocznego. Tak skacze z jednego na drugiego a tu wszędzie zawsze cos nie tak. Wyplacam i uciekam z unibet po weekendzie. To nie ma moje nerwy tyle czekać na postawienie zakładu.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Ich strona to syf ale mobilna to już przegięcie pały ???? dziś 1k w plery bo sobie mogę klikać cashout dla klikania a zamknąć się nie da z telefonu

Do góry Bottom