wpierw zeby zwiekszyli Ci limity postaw kilka zakladow po grosze wysokie kursy zeby nie weszlo , automatycznie zwieksza limit jak przegrasz kasy wpierw na starcie . Inaczej nidy rydyCo zrobić aby zlikwidować limity ? Chce pograć za wiekszą stawke a nie można ????
Zmień DNSy na googlowe 8888-8844 albo jakieś inne komencyjne i prawdopodobnie odblokujesz wszystkie zablokowane buki, widocznie twój operator wyszedł "przed szereg" i zablokował nie czekając na 1 lipca, ale to jest do obejścia bez obawyNastąpiła blokada unibet u lokalnego operatora netu po kablu w moim mieście.
Nastąpiła blokada unibet u lokalnego operatora netu po kablu w moim mieście.
Lub wez internet orange free na karte. Na orange dziala jeszcze bez problemu tak samo jak w plusie.Zmień DNSy na googlowe 8888-8844 albo jakieś inne komencyjne i prawdopodobnie odblokujesz wszystkie zablokowane buki, widocznie twój operator wyszedł "przed szereg" i zablokował nie czekając na 1 lipca, ale to jest do obejścia bez obawy
Dzis dopiero 29 czerwca,a ja juz mam zablokowane wejście
Blokady nie mają być do 1 lipca, bo to oznaczałoby że do 1 lipca jest blokada - później jej nie ma.blokady maja byc do 1 lipca a nie od
Złożyli wniosek o licencję. Wypłać dzisiaj.Jest szansa że unibet wróci po 1 lipca? Oni chyba starali się o licencję? W Orange jeszcze działa ale jutro pewnie zablokują i nie wiem czy kasę wypłacać czy czekać
nikt Ci nie wykryje VPNu to raz , a dwa ze nie dostaniesz zadnego bana za to . Plotki zwykłeKurde a ja sie zalogowalem przez Puffin w androidzie i dziala ale tez i przez vpn na kompie i teraz moge sobei troche przesrac ale napisze do nich moze bedzie ok.
Wkurzyl mnie ten PIS z ta ustawa jak i z tym ze skrill nas teraz bedzie blokowac tez